2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Beyaz eşya alıcam fıstıklar fakat hangi marka alacağım konusunda kararsızım
siz hangi marka ve modeli tercih ettiniz ?

ugur böcügüm kolay degil elbet yasadıkların ama sabret azıcık daha güzelim.
bence ailenin yerini hicbirsey tutmaz. ne kadar sevsende ailen senin görmedigin farketmedigin seyleri görüp bu sekilde davranıyor gibi geliyor. bize dısardan söylemek kolay herseyi yasayan sensin elbet. alın yazısı gene ne yasayacaksan yaşayıp görecegiz umarım güzel mutlu oldugun günleri görürüz.

evt bı ınsan için aılemı karsıma alamam hele annemı babamı asla ama ıste ask gelınce mantık gıdıyo bendede öle oldu kanımcaa bazen okadar kotu oluyomkı anlatılmaz yaa bı an sız koyun kendınzı benım yerıme ama ıste HAYIR BILDIĞIMIZDE ŞER ŞER BILDIĞIMIZDE HAYIR vardr ben buna ınanıyom ve ınanclı bırı olduğum için bu kadar kucuk sorunu unutcamı ınanıyommm tabıkı her acı gecer unutulur ama yurekte kalan kırıklar umutlar gecmıyo :1no2:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Beyaz eşya alıcam fıstıklar fakat hangi marka alacağım konusunda kararsızım
siz hangi marka ve modeli tercih ettiniz ?

ben sana hemen yarıdmcı olurum pekı parası onemlı mı cnm bak sana ben suan evlensem hangılerını alırdım dıyem kaydirigubbakcemile5

7104büyük.jpg

1500ytl 7 kg almanı tavsıye ederıom cok super ozellıklerı var ayrıca uyku setı yıkamak ıcın 7 kg cok ı

kızlar artık hep böle gümüş rengi bende mi böle alsamkiii
yoksa beyazdan şaşmıyımmiii
nolur fikir verin yavri kuşlarım

arçelık cnm
sen netten bak ozellıklerıne
nofrost buzdaolabı 5094NFG
bulasık mak 6251 ES
çamasr mak 7kg 7104SJS

Günaydın güzeller...

Dün ben yokken baya kaynatmışınız.Allah muhabbetinizi arttırsın..Bu arada alev toparlanamadı herhalde daha.Görünmüyor bikaç gündür.

Beyaz eşyaya gelince.Ben hepsinide bosch tan almayı düşünüyorum yerimseniben

kızlar artık hep böle gümüş rengi bende mi böle alsamkiii
yoksa beyazdan şaşmıyımmiii
nolur fikir verin yavri kuşlarım

kesınluıkle gmus rengı cnm neden mı artık beyaz demode oldu ıkıncısı bu cok guzel gorunuyo ve parmak ızı bırakmıyo beyaz sevmıyom ben kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzeller...

Dün ben yokken baya kaynatmışınız.Allah muhabbetinizi arttırsın..Bu arada alev toparlanamadı herhalde daha.Görünmüyor bikaç gündür.

Beyaz eşyaya gelince.Ben hepsinide bosch tan almayı düşünüyorum yerimseniben

he kaynattıkta taştı bılem sen nerdesn söluuu bakemm kaydirigubbakcemile

Back
X