2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bu arada kızlar ben buzdolabımı no-frost almayı düşünmüyorum.Bana çok gereksiz geliyor.Evde kullandığımız bosch çift kapılı buzdolabı ama çok memnunuzçHiç karlanma falanda yapmıyor.Niye daha fazla para vereyim ki ...

Bosch ve Siemensin ürünleri aynı fabrikada üretildiği için ben beyaz eşyalarımı Bosch'tan ya da Siemens'ten alacağım. Geçenlerde araştırma yapıp hepsini Siemens'ten çıkardım ancak nişanlımın askerdeki arkadaşlarından biri beyaz eşyacıymış, dün beyaz eşyalar üstüne konuşmuşlar. Siemens'in servis agı daha dar ve yedek parcaları bosch a gore daha pahalı demişler. O yüzden şimdi seçtiklerimin Bosch versiyonlarını bulacağım. Şimdilerde beyaz eşya için para biriktiriyorum. Ekim gibi çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırınımı alacağım inşallah. Bu arada buzdolabını da Samsungdan alacağım. En iyi buzdolabı Samsungda diyorlar.

turuncu dr bahaneymıs senın gozunde bısey yokı sen gezmek yenı yerler gormek ıstemışın
kızlar bee bız yıllardr arcelık kullanıyorz valla baska markayı asla sokmam bende tam tersı bosh ıle arcelık bı9r sanırdım alla alla
babamın ardası arcelıkte burdakı mağazından genel mudr bız bı beyaz esya alıyoz bı kcuk ev aletlerını hedıye alıyoz ohhh

turuncu dr bahaneymıs senın gozunde bısey yokı sen gezmek yenı yerler gormek ıstemışın
kızlar bee bız yıllardr arcelık kullanıyorz valla baska markayı asla sokmam bende tam tersı bosh ıle arcelık bı9r sanırdım alla alla
babamın ardası arcelıkte burdakı mağazından genel mudr bız bı beyaz esya alıyoz bı kcuk ev aletlerını hedıye alıyoz ohhh

Ahh ahhh gezdim gördüm ama cepte para olmayınca gezip gördüğümle kaldım sadece.benneyaptımki

anaaaa şaka gibii kız aynı gün mü evlencez yoksaaaaa:roflol:
bz çocuklarıda aynı gün doğruruz artık:roflol:

yaa ben 25 temmuz olsun istiyorum ama salon fiyatı cumartesi günü olunca 1,500ytl ekstra istiyor.Karar verilmedi yani daha...
Bebek işine gelince ,siz çalışmalara başlayınca bizede haber verin.Belki doğum aynı güne gelir :roflol:

Ahh ahhh gezdim gördüm ama cepte para olmayınca gezip gördüğümle kaldım sadece.benneyaptımki

o paranın gozu kor olmasın emıı bende sımdı kara kara dusnuyom ıcerde 530 + 45 ytl kaldı sımdı ctesı ızne ayrılcam ıns 400 alsam kesın parasız doncemm kalcakmı bana 175 ytl aydan ne etcem ben oncacık parayla gercı ramzanda cok harcamam derım ama ramazan benım cnm herseyı ıster eve yığarım kolı kolı cıkolata alıyom kıloyla fıstık alıyom paramı dayanır daha alevle ceyız alcazz neyse razmandan sonra ınss -tatlicadiarzu-

yaa ben 25 temmuz olsun istiyorum ama salon fiyatı cumartesi günü olunca 1,500ytl ekstra istiyor.Karar verilmedi yani daha...
Bebek işine gelince ,siz çalışmalara başlayınca bizede haber verin.Belki doğum aynı güne gelir :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

o paranın gozu kor olmasın emıı bende sımdı kara kara dusnuyom ıcerde 530 + 45 ytl kaldı sımdı ctesı ızne ayrılcam ıns 400 alsam kesın parasız doncemm kalcakmı bana 175 ytl aydan ne etcem ben oncacık parayla gercı ramzanda cok harcamam derım ama ramazan benım cnm herseyı ıster eve yığarım kolı kolı cıkolata alıyom kıloyla fıstık alıyom paramı dayanır daha alevle ceyız alcazz neyse razmandan sonra ınss -tatlicadiarzu-

amaan sorma bacım yaa.Zaten kazandığımız uç kuruş maaş var.Hiç bişeye yetmiyor.Guya biraz birikim yapıp beyaz eşya alayım diyorum ama bu gidişle o da zor gibi..Allah yardımcımız olsun

ahh gurban olduüğuım nerdesnn sen yaa bazılarına sınır oldum da :dilcikar:
gozunun yağına ıkı yumurta kıram ayağına keçe olam bırakma benı yalnız bunların napcağı bellı olmaz :1shok:

canım geldim ben merak etme bu arada bizim alışveriş bayram ertesine kalmış dimi.Neyse ben de borçları hafifletirim iyi olur

Back
X