Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık hep böle gümüş rengi bende mi böle alsamkiii
yoksa beyazdan şaşmıyımmiii
nolur fikir verin yavri kuşlarım
he kaynattıkta taştı bılem sen nerdesn söluuu bakemm kaydirigubbakcemile
sende bendensin arkidişimmm Şeniz
bende iyiyim canım tabi senin için geliyorum zati buraya naniknanik
kıss benim düğün 26 temmuz diyordum ya hani.Eğer olursa 25 temmuz istiyorum ben.Annemin doğum günü.Düğünde doğum günü kutlarız bide kaydirigubbakcemile3
turuncu dr bahaneymıs senın gozunde bısey yokı sen gezmek yenı yerler gormek ıstemışın
kızlar bee bız yıllardr arcelık kullanıyorz valla baska markayı asla sokmam bende tam tersı bosh ıle arcelık bı9r sanırdım alla alla
babamın ardası arcelıkte burdakı mağazından genel mudr bız bı beyaz esya alıyoz bı kcuk ev aletlerını hedıye alıyoz ohhh
anaaaa şaka gibii kız aynı gün mü evlencez yoksaaaaa:roflol:
bz çocuklarıda aynı gün doğruruz artık:roflol:
Ahh ahhh gezdim gördüm ama cepte para olmayınca gezip gördüğümle kaldım sadece.benneyaptımki
yaa ben 25 temmuz olsun istiyorum ama salon fiyatı cumartesi günü olunca 1,500ytl ekstra istiyor.Karar verilmedi yani daha...
Bebek işine gelince ,siz çalışmalara başlayınca bizede haber verin.Belki doğum aynı güne gelir :roflol:
o paranın gozu kor olmasın emıı bende sımdı kara kara dusnuyom ıcerde 530 + 45 ytl kaldı sımdı ctesı ızne ayrılcam ıns 400 alsam kesın parasız doncemm kalcakmı bana 175 ytl aydan ne etcem ben oncacık parayla gercı ramzanda cok harcamam derım ama ramazan benım cnm herseyı ıster eve yığarım kolı kolı cıkolata alıyom kıloyla fıstık alıyom paramı dayanır daha alevle ceyız alcazz neyse razmandan sonra ınss -tatlicadiarzu-
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kızlar günaydın ben geldim
ahh gurban olduüğuım nerdesnn sen yaa bazılarına sınır oldum da :dilcikar:
gozunun yağına ıkı yumurta kıram ayağına keçe olam bırakma benı yalnız bunların napcağı bellı olmaz :1shok: