2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hmm ben onu şu hani kütahya porselende rengarek tabaklar warya ondan almak istiorum... mesela servis tabağının hepsini farklı bi renk, yemek tabağa farklı, salata , kase hepsi farklı farklı olsun... mesela kırmızı, sarı, mor, yeil, mavi, turuncu... kaydirigubbakcemile2 hem kırılsa bile takım bozulmaz gider alırsın bulduun bi rengi koy onun yerine oldu da bittikaydirigubbakcemile3
hemde sofra rengarek olur gökkuşağı gibi ne kdr iç açıcı yaahihoyyyt

caniko bende çok seviyorum rengarenk ama bizim evde var gerçi sadece yemek tabakları. ama kısa bir süre sonra içi böyle çatlak çatlak oluyor canım. artık makinada yıkanmaktanmıdır kaşık çataldanmıdır,boyasımı çatlıyor bilmyorumda böyle yol yol oluyor canım içi... :çok üzgünüm: onun için ben öyle almayı düşünmüyorum...

ufffffffff çalışmak istemiyorum burdaaa artııııııııııııık kötükedihüso
Ben en iyisi takvimimi değiştireyim.İşten ayrılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm :1closedeyes:

neden canım ya bak hem kendi işiniz ne güzel işte ama sen yaptığın işi sevmiyordun değil mi hatırladım canım ,çok unutkanım ya bu ra aarttı iyice

sempati2.jpg

cbell nerelerde kızlar

Alevcim hoşgeldin kuzuuuum, burdayım burda geldim hemen. Çağrırsınız da gelmem mi bee a.s.

Elektrikli süpürge araştırıyodum da canım. Bi tane beğenip siparis etmistim ancak ellerinde yokmuş. Ellerinde olan başka bir model var, onun gücü 2000 benim begendigiminki 1800 dü. Ancak benim beğendigim model hem toz torbalı hem toz torbasız calısıyordu. Bu tamamen torbasız. Begendigim model 320 ytl idi, bu 291. Ne yapsam karar veremedim onu dusunuyorum :uhm:

neden canım??? ortam iyi değil mi???

Sevemiyorum ortamı kızlar...İlk günler güzeldi..Çok güzel iş ortamım olduğunu düşünüyordum.Taa ki alışıp herkesin içini dışını öğrenene kadar.İnsanoğlunun olduğu yerde fesatlık,kıskançlık eksik olmuyor işte naparsın...

heh böcük işte bende bu tarz bişiy düşünüyorum. hem zarif hemde spor... iştersseniz misafir cicileri için düşündüğümün modelinide ekleyeyim

ayyy kıyamammm annnem sanaaaaaa yok yokk böcükün özelliğidir buu herkese karışır espirik yaparrr :teselli: alıngan gününde mi benim arkadaşımm :1hug: bizede sıra gelcek yavrim bizde evlencezz :jeyyar:

sırada gelir elbette ayrılıklara üzülüyorum işte off off... cnm bizde de war ama öyle bi sorun olmadı...ama bizimkilerde ucu biras bi yere dokununca hemen rengi gitti içindeki bayz şey çıktı ortaya koyu renkte özellikle kötü gözüküo... ozmn porlandın modelleri ve desenleri çok harika oraya bakabilirsin ama günlük kullanmak içinde pahalıya gelio... ben kuzen takım aldı güraldan 49ytl 6 kişiilik çok memnun. geçenlerde ona yemeğe gittim desen falan hiç dikkatini çekmio direk yemeğe odaklanıosun cokacimcoook
o yüzden şunu anladım okdr da özenmeye gerek yok önemli olan işlewi

ya bu takım çok güzel fiyatını biliyor m usun böcüğüm daha önce de koymuştun resmi hoşuma gidiyor.3 yemek takımım var kanıma giricen bir tane dah aalıcam

180 ytl cnm Servis tabak ...................6 adet
Çukur tabak .................. 6 adet
B. kase...........................1 adet
K. kase ...................... .6 adet
Tuzluk .......................... 1 adet
Biberlik................. ........1 adet

Back
X