- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
günaydın kızlar ben geldimmm
nerde bizim ekip nasılsınız çok özledim siziiiiiiiiiiiiii
opuyorumnanaktan artık yavaştan yavaştan giricem arada bu arada şafak kaç yaaaa
burcucello, terk etti bursını sanırsam.
bir kaç gündür elifte yok.
turuncu vardı. listeyi yasmine devir etti o neden gitti ki.
tubişim daha da ezdirmem kendimi:))
begümcük kız sorun ne anlamadım ben :)
nilo günaydınnnn
kizlar birsey sormak istiyorum sizlere.. özel olacak ama siz korunma i$ini nasil hallettiniz dügünüme 2 ay gibi bi zaman war we ben simdiden kafama takmaya basladim..
[
bu da düğünün sonlarına doğru bir kare...
a.s.öncelikle herkese selamlar ben buraya yeni üye oldum.Amacım bir konu hakkında fikirlerinizi almak, 8 yıldır beraber olduğum yani liseden beri sevgilim herşeyim canım askere gidecek, ben ona öyle birşey armağan etmek istiyorum ki beni hiç unutmasın baktıkça hatırlasın. Vizontele diye bir filmde örneğin kız çocuğa yarasının kabuğunu veriyordu böyle değişik bir şey istyrm yardımcı olursanız sevinirim teşkrler.:asigim:
tatlım sayfayı yenileyip duruyorum da sürekli. değilse yeni yazılan msjları okuyamıyorum.sizdede öylemi die soruyorum.ayarı felan varmı bunun. siz msj yazdıkça sayfayı yenilemeden göremem mi yani
canım ben d.kontrol hapı kullanmaya başladım. doktora gittim o kullanmamda sakınca olmadığını söyledi. kullanıyorum şuan :kedi:
armut piş ağzıma düş yapma begümcük kaydirigubbakcemile3
sayfayı yenilemen lazım görmen için mesajlarıı :))
ben hapa baslamak istemiyorum canim düzenli kullanamam hem birde hormon bozuklugu falan yapiyormus :gitme:
tatlım benim esasında zaten bozuktu hormonlarım.3 ay regl olmadığımı bilirim yani. bana bilhassa düzene de girsin die verdi
SÜRMELİ canım bu arada hollandanın neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?