2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...

yaaa olmadı sımdı heee senın nışanlık cok sade ıdı cok guzeldı sıbel can gıbıydın vala ama gelınlık ole olmaın yaa ne o elbıse gıbı azcık gelnlık olduğu bellı olsun ama senbılın kaydirigubbakcemile5

gelinlik.jpg

QUOTE=burcuözge;3639436]canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...[/QUOTE]

bende helenistik bi gelinlik istiorum cnm harika duruo hem sadece hem gösterişli oluo yaa
5482frontlr4.jpg
[ böyle bişey olabilir biras daha hareket katılabilir de...

günaydın kıslar..
gözlerim kamaştı valla..ne güsel gelinlikler bunlar böyle:CüvCüv:

QUOTE=burcuözge;3639436]canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...

bende helenistik bi gelinlik istiorum cnm harika duruo hem sadece hem gösterişli oluo yaa
5482frontlr4.jpg
[ böyle bişey olabilir biras daha hareket katılabilir de...[/QUOTE]

evet tatlım böyle peri kızı gibi. .. hani truva filmindeki helen gibii.. ama kabarık hiç istemiyorum nasıl olcak bilmem sanırım KK nın tek kabarık giymeyen gelini olucam :uhm:

kızlar aklınızda bulunsun tek parça modeller hem daha zarif durur hem boyunuzu daha uzun gösterir hemde daha zayıf durursunuz... ben tek parça almaya düşünüyorum... bakalım artık nası bişey alacağım:) ama iki parçanında kullanımı kolay saç makyaf falan yapılırken giy üstü otur koltuğa sora giyersin işte eteği... ama bazen tam oturmuo üst eteğe ozmnda irenç bi görütü çıkıo ortaya...

kızlar aklınızda bulunsun tek parça modeller hem daha zarif durur hem boyunuzu daha uzun gösterir hemde daha zayıf durursunuz... ben tek parça almaya düşünüyorum... bakalım artık nası bişey alacağım:) ama iki parçanında kullanımı kolay saç makyaf falan yapılırken giy üstü otur koltuğa sora giyersin işte eteği... ama bazen tam oturmuo üst eteğe ozmnda irenç bi görütü çıkıo ortaya...

bende tek parça düşünüyorum a.s

5482frontlr4.jpg
[ böyle bişey olabilir biras daha hareket katılabilir de...

evet tatlım böyle peri kızı gibi. .. hani truva filmindeki helen gibii.. ama kabarık hiç istemiyorum nasıl olcak bilmem sanırım KK nın tek kabarık giymeyen gelini olucam :uhm:[/QUOTE]

bi de ben warım cnm bende kabarak istemiorum. beğendiim modellere arkadaşlarım hep beyaz elbise gibi diolar... ama napatım öle sewiorum... arkadaşlarımın gelinliği için ank bütün gelinlikçileri alt üst ettim nerdeyse her modeli gördüm... arkadaşlarımda denedi ama kabarıklar ayrı bi güsel duruo prenses gibi dierleri biras daha sadece... ama asil duruo kabarak olmayanlarda... tam karar weremiorum deneyecem görecem zmnı gelince...

Back
X