Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
180 ytl cnm Servis tabak ...................6 adet
Çukur tabak .................. 6 adet
B. kase...........................1 adet
K. kase ...................... .6 adet
Tuzluk .......................... 1 adet
Biberlik................. ........1 adet
bu modeli çoook sewiyorumm hihoyyyt
hmm ben onu şu hani kütahya porselende rengarek tabaklar warya ondan almak istiorum... mesela servis tabağının hepsini farklı bi renk, yemek tabağa farklı, salata , kase hepsi farklı farklı olsun... mesela kırmızı, sarı, mor, yeil, mavi, turuncu... kaydirigubbakcemile2 hem kırılsa bile takım bozulmaz gider alırsın bulduun bi rengi koy onun yerine oldu da bittikaydirigubbakcemile3
hemde sofra rengarek olur gökkuşağı gibi ne kdr iç açıcı yaahihoyyyt
![]()
işte kızlar misafir içinde bu sade ve zarif modeli almaya karar verdim. hem seneler geçsede modası geçmez. çünkü kendinden desenli zarif bir gülll...
benım adımdan olsa gerekkk cok zevklıyımdr cnm![]()
fiyatı nedir peki canım
bernardo o cok pahalı onun urunlerı ben almazdım kac para de hele
![]()
işte kızlar misafir içinde bu sade ve zarif modeli almaya karar verdim. hem seneler geçsede modası geçmez. çünkü kendinden desenli zarif bir gülll...
Kızlaaaar ben gelip gidip bu takıma bakıyorum yaa.Gözüm kaldı inanın.Acaba alsam mıııı almasam mıııı
21 parça yemek takımı 145ytl bide 19 parça çay takımı o da 124 ytl
![]()
napam cok sevyosan alla alla ınsan bı tsk eder yada rep verır sızde o yok bu yokk okadar uğrasıyom sırf sızın ıcın ama :1closedeyes:
Kızlaaaar ben gelip gidip bu takıma bakıyorum yaa.Gözüm kaldı inanın.Acaba alsam mıııı almasam mıııı
21 parça yemek takımı 145ytl bide 19 parça çay takımı o da 124 ytl
![]()
çok kibar gerçekten cnm çok zewklisin
yaa ama sen bana sürekli kızıosun ağlarııım amaaasenağlamasenağlama
çok teşekkür ederim canımmm Şeniz bana gelirseniz bir gün bunlarda ikram yapcam sizeee![]()
ağlama ağlama tmm şaka cnm şaka :teselli: Şeniz