2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

1000ytlaq1.jpg

işte kızlar misafir içinde bu sade ve zarif modeli almaya karar verdim. hem seneler geçsede modası geçmez. çünkü kendinden desenli zarif bir gülll...

Kızlaaaar ben gelip gidip bu takıma bakıyorum yaa.Gözüm kaldı inanın.Acaba alsam mıııı almasam mıııı

21 parça yemek takımı 145ytl bide 19 parça çay takımı o da 124 ytl

BEAUTY-2.jpg

hmm ben onu şu hani kütahya porselende rengarek tabaklar warya ondan almak istiorum... mesela servis tabağının hepsini farklı bi renk, yemek tabağa farklı, salata , kase hepsi farklı farklı olsun... mesela kırmızı, sarı, mor, yeil, mavi, turuncu... kaydirigubbakcemile2 hem kırılsa bile takım bozulmaz gider alırsın bulduun bi rengi koy onun yerine oldu da bittikaydirigubbakcemile3
hemde sofra rengarek olur gökkuşağı gibi ne kdr iç açıcı yaahihoyyyt

Canım annem de aldı aynen oyle dedigin gibi yaptı, servis tabakalrı bir renk, yemek tabakalrı bir renk, corba kasesi bir renk ve tatlı tabagı baska renk; ama ben arastırdım. Seramikler zamanla su çekip çatlıyormuş. Ben de çok beğenmiştim ama vazgeçtim. Cam ttabak istiyorum ben de senağlama

alev cnm bzıım burda varmış yerı oraya bakarız cnm
burcu yaa ben onu bı arkadasım alcam bunu dedı bernordo dedı ordan kaldı aklımdaa kız 1000 ytl cok deıl mı be ben kutahya aldımm cok zarıf aynı benım gıbı 600 yanında 42 parca kahvaltı setı aldım hemıde porselen

232884alr84par890ytlpr2.jpg

bence bu da çok hoş porlandın alara modeli 84 parça 890ytl günlük kullanım için pahalı mı ne???

Doyamadım gitti şu tas tabağa.Kesin ilerde pişman olurum ne diye bu kadar aldım diye :1closedeyes:

12 kişilik misafirlik yemek takımım var
6 kişilik gündelik takımım var
4 kişilik hem kahvaltı hem gündelik kullanabileceğim takımım var

Bunuda alsam dolaplar taşacak artık fisfisfis

Back
X