2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

alev cnm bzıım burda varmış yerı oraya bakarız cnm
burcu yaa ben onu bı arkadasım alcam bunu dedı bernordo dedı ordan kaldı aklımdaa kız 1000 ytl cok deıl mı be ben kutahya aldımm cok zarıf aynı benım gıbı 600 yanında 42 parca kahvaltı setı aldım hemıde porselen

caniko misafir için olmuşken bu olsun bir kere olacak... çokda içime sindi. gündelik için uygun renkli zevkli bişiyler bakıcam kahvaltı içinde. ama bu misafir için mükemmel. tek renk olduğu için altına her tür örtü serebilir sürekli sofranın havasını değiştirmiş olursun böylece iki kere sana yemeğe gelen kişide iki kere bbüğülenir. ben sofraya,sofra dizaynına en az yapılan yemekler kadar önem veririm... gül şeklinde peçetelikler var bunlara uygun onlardan da alıcam şahane olucak...

kızlar vallahi ben baviera alman markası 300 ytlye aldım geçen yıl gümüş yaldızlı hem de içinden 2 tane çorbalık çıktı.Bu kadar para vermeyin yazık kırıldı mı içiniz yanar vallahi.Ama karar sizin tabi ki günlük de cam takımım var bir de güral porselen 6 kişilik ama bir 6 kişilik daha istiyorum cam fazla kullanılmaz.Güral porselenden aldığım da az desenli

0804ap1.jpg

bu da porlandın bi modeli... tepe home da wardı görünce wurulmuştum... biras çocuksu ama bence yazlık yerler için mükemmel...

Doyamadım gitti şu tas tabağa.Kesin ilerde pişman olurum ne diye bu kadar aldım diye :1closedeyes:

12 kişilik misafirlik yemek takımım var
6 kişilik gündelik takımım var
4 kişilik hem kahvaltı hem gündelik kullanabileceğim takımım var

Bunuda alsam dolaplar taşacak artık fisfisfis

canım bana ad ablam kızıyor hep kirada oturacaksın diyor evin mutfağı küçükse açamıycaksın hepsini kolide duracak diyor:utangac:

0804ap1.jpg

bu da porlandın bi modeli... tepe home da wardı görünce wurulmuştum... biras çocuksu ama bence yazlık yerler için mükemmel...

ayy bu tam benim tarzım tatlım yaaa bende şimdi görünce vuruldum inan görsem alırım gündelik için... şahaneeee..yazlık yere de ne uygun... ben bir tepki takımı aldım üstünde shil kumsal plaj yani şezlong falan var böyle çok ciciii..buda aynı onun gibii

canım bana ad ablam kızıyor hep kirada oturacaksın diyor evin mutfağı küçükse açamıycaksın hepsini kolide duracak diyor:utangac:

evet canım ya.bide ben kalabalığı hayatta sevmem.Neyse vazgectim ben almaktan.Önce elimdekileri eskiteyim.Daha sonra aşkıma aldırırım yenisini :dance:

kızlar vallahi ben baviera alman markası 300 ytlye aldım geçen yıl gümüş yaldızlı hem de içinden 2 tane çorbalık çıktı.Bu kadar para vermeyin yazık kırıldı mı içiniz yanar vallahi.Ama karar sizin tabi ki günlük de cam takımım var bir de güral porselen 6 kişilik ama bir 6 kişilik daha istiyorum cam fazla kullanılmaz.Güral porselenden aldığım da az desenli

haklısın bende hep kırılacağını düüşünürüm. mesela bi model beğenirim diyelimki tabağın tanesi 7.5ytl gelio... hemen düşürdüümmü gider 7.5 ytl diye düşünürüm... ztn sakarım kırar dökerim...gamyoncuiremsu

ayy bu tam benim tarzım tatlım yaaa bende şimdi görünce vuruldum inan görsem alırım gündelik için... şahaneeee..yazlık yere de ne uygun... ben bir tepki takımı aldım üstünde shil kumsal plaj yani şezlong falan var böyle çok ciciii..buda aynı onun gibii

bencede sana yakışır cnm... yaa çook şeker modeller war insanın çi gidio hepsini almak istio... soradan nası sığdıracak bilmiorummm

diğer hatunlar yorum yapmadınız misafir tabaklarım için...
bu arada kızlar aşkım geldi şimdi nete siz yazın ben döncem size..

Takımın sade ve çok şık.Bende böyle sade ve kendinden desenli bi takım aldım.Dediğin gibi her renk örtüye yakışır.yerimseniben

hmm şimdi görünüyor gelinlik....Hiç tarzım değil ama sen beğendiysen sorun yok yerimseniben

canım etek kısımları pek hoş durmuyor gibi ama senin zevkin canım çok tül yapmışlar ben de kabarık gelinlikleri çok severim parçalı tüllü ama bunu çok fazla yapmışlar.ama sen beğendiysen yakışır sana

canım etek kısımları pek hoş durmuyor gibi ama senin zevkin canım çok tül yapmışlar ben de kabarık gelinlikleri çok severim parçalı tüllü ama bunu çok fazla yapmışlar.ama sen beğendiysen yakışır sana

Katılıyorum ben de aleve alt kısmı pek hoş durmamış gibi CADIARZU

canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...

seven ben beüğenmedım cnm ıkısıde tabı fıkrım sadece ustude altıda guzel deıl bence tabee sen bılırsınnn
bacım mısafr tabaklarn ıcın yorum yapam ama hangısnı dıyon anlamadım pahalı jumbo ıcınde gercekten değmez ama guzel kırılınca oturur ağlarsın dığer takımlar cok cıcı denız kabuklu olan ama onun ıcındede corba durmazkıı hahahha

Back
X