libya kız yoksa sende m asker adamla evlenivcen???
vallahi güzelim hem ev kur hemde git öyle lüks bir yerde balayı ypp bütçe kaldırmaz. kaldırırda anca kredi kartıyla bizde hiç borçsuz evlenmek ve evimize geçtiğimizde bol bol gezmek istiyoruz. zaten marmarise gelin gidicem. gitmişkende oraları çevresini fet edip ordan çıakrız diyoruz... ee borçla evlenip taksit öde evde oturdansa kamp bin kere tercih ederim:sm_cool: hemde kıbrısı görmüş olurum dedim şakkıdı
selam kızlar bende önümüzdeki yaza düğünü olacaklardanım. 19.07.2008 de nişanlandım. nişanlım tuncelide memur onun tayin işleri ile uğraşıyoruz tayini gelincede evleneceğiz. allah şimdiden herkesinkini tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın. beenim gibi yol bekleyenlerede sabırlar versin.
slm kızlar bende dün kahvaltı takımı aldım bakalım beğenecekmisiniz?
amin amin amin canımm:Saruboceq: bu arada aramıza hoşgeldin. Şeniz bende sevdiğimin yolunu gözlüyorum ama o burya gelmeyecekte ben oraya gidicem... hepmiz için hayırrlısı Şeniz
peki kızlar aklıma geldi balayına nereye gitmeyi dusunuyorsunuz aklınız ne var ve yaz yada kış balayına nereleri tavsiye eedersınız buyrun söz sizde
günaydın bebelera.s.
alevcim yeni cicilerini güle güle kullan tatlımkaydirigubbakcemile5
kızlar dün çeyizime birşeyler aldım çok mutluyum.Bernardo mağazasından hani cbell resim koymuştu boncuk kulplu salata kasesi ve ona takım yaptım kahvaltılık aldım hani ahşap standlı olanlar var ya onlardan bir de 12 kişilik yemek takımım olmasına rağmen 6 kişiliik bone china serisi gördüm 240 ytl 37 parça ve çatal bıçak takımı (renkli saplı olanlardan) hediyeliydi.Yemek takımı çok güzel çay seti olarak da kullanılabilinir fincanları da varAllah ödeme kolaylığı versin
canım benim teşekkürler.O kadar mutlu oluyorum ki anlatamam böyle birşeyler alınca fazla oldu yemek takımım ama ne yapayım çok beğenmiştim ama yien takside girdim artık taksitle birşey almıycam bu sondu süpürge için para biriktiricem
kızlar bugün hareket yok burda uyanamadık mı yoksa yoğun muyuz?
canım benim teşekkürler.O kadar mutlu oluyorum ki anlatamam böyle birşeyler alınca fazla oldu yemek takımım ama ne yapayım çok beğenmiştim ama yien takside girdim artık taksitle birşey almıycam bu sondu süpürge için para biriktiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?