2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

libya kız yoksa sende m asker adamla evlenivcen???
vallahi güzelim hem ev kur hemde git öyle lüks bir yerde balayı ypp bütçe kaldırmaz. kaldırırda anca kredi kartıyla bizde hiç borçsuz evlenmek ve evimize geçtiğimizde bol bol gezmek istiyoruz. zaten marmarise gelin gidicem. gitmişkende oraları çevresini fet edip ordan çıakrız diyoruz... ee borçla evlenip taksit öde evde oturdansa kamp bin kere tercih ederim:sm_cool: hemde kıbrısı görmüş olurum dedim şakkıdı

yok bebem benimki başka bişi:CüvCüv::içelim:

hosgeldin pilli melek

yeni nişanlı olarak hayırlısı olsun
allah mutlu etsin

peki kızlar aklıma geldi balayına nereye gitmeyi dusunuyorsunuz aklınız ne var ve yaz yada kış balayına nereleri tavsiye eedersınız buyrun söz sizde

Canım ben kapalı olduğum için balayına bizim gidebileceğimiz bi otele gitmeyi düşünüyoruz.Tabi birazda kesemize uygun olsun istiyoruz.Balayına gidecez diye bütün yıl boyunca borç da ödemek istemem :1closedeyes:

kızlar dün çeyizime birşeyler aldım çok mutluyum.Bernardo mağazasından hani cbell resim koymuştu boncuk kulplu salata kasesi ve ona takım yaptım kahvaltılık aldım hani ahşap standlı olanlar var ya onlardan bir de 12 kişilik yemek takımım olmasına rağmen 6 kişiliik bone china serisi gördüm 240 ytl 37 parça ve çatal bıçak takımı (renkli saplı olanlardan) hediyeliydi.Yemek takımı çok güzel çay seti olarak da kullanılabilinir fincanları da varAllah ödeme kolaylığı versin

günaydın bebelera.s.
alevcim yeni cicilerini güle güle kullan tatlımkaydirigubbakcemile5

günaydın bebelera.s.
alevcim yeni cicilerini güle güle kullan tatlımkaydirigubbakcemile5

canım benim teşekkürler.O kadar mutlu oluyorum ki anlatamam böyle birşeyler alınca fazla oldu yemek takımım ama ne yapayım çok beğenmiştim ama yien takside girdim artık taksitle birşey almıycam bu sondu süpürge için para biriktiricem

güle güle kullan inşaallah canım...yerimseniben

Bende taksidi hiç sevmiyorum yaa..Kendime hesap açtım.Aldığım maaşı oraya atacam.Yeni bişey gördüğümde ise nakit alacam.Gerçi ben beyaz eşya için birikim yapıyorum ama yeni bişey görürsemde nakit almayı düşünüyorum.Sıkıyor beni taksitler

kızlar bugün hareket yok burda uyanamadık mı yoksa yoğun muyuz?

pazartesi sendromu canım mirmirmirmir

Yarın aşkım geliyor...Pek sevinemiyorum çünkü iş arkadaşımın babası rahatsızlandı.Ankaraya gidecekler doktor için.Bende işleri bırakıp çıkamam.Mecburen sabah 9dan akşam 5e kadar burda olmam gerekiyor.Gezmeye pek vaktimiz olmayacak yani :çok üzgünüm:.Aşkımda artık akşama kadar benim yanımda oturacak :çok üzgünüm:.İş arkadaşım gitmemiş olsaydı öğlen 12de çıkardım.Akşama kadar gezerdik...:1no2:

ben de inanılmas mutlu oluyorum alevcim..bir bilsen..
kızlar ben de taksitten nefret ediyorum..alabildikçe nakit almaya çalışıyorum..
yada 2 taksit falan..
bu arada çeyizevi'nden yaptığım alışverişi merak edenlere duyrulur ,
siparişlerim geldi , paket özenle hazırlanmıştı..oldukça memnun kaldım..
kızlar ben de bugün jua'nın bornoz takımını almayı düşünüyorum..az sonra resmini ekliycem..
yorumlarınızı bekliyorum canlarım benima.s.

işte bu :

özellikleri :

Erkek Bornoz:L-XL beden
Bayan Bornoz: S-M beden
Banyo Havlusu: 85x150cm.(2 Adet)
Baş Havlusu: 50x90 cm. (2 Adet)
Terlik: 2 Çift
Her iki tarafıda havludur
Bayan bornozunun yakası işlidir
Jua ürünleri, bambu ve pamuk liflerinin karışımı ile sizin rahatlığınız için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.
Bambu elyafı, hiç bir tarımsal ilaç kullanılmadan üretilir, çevreye zarar vermeden toprakla çözünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…