2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

turuncu bu takım cok güzelmiş
ben koyu renk seviyorum. bende büyük gümüşlük istemiyorum
küçügüde nişamlım istiyor oyuncak araba kolleksiyonu var onları sıralayacak.

salona acık renk deri istiyoruz
ama ben oturma odama muhakkak böyle kırmızı birseyler alacagım.
turuncu beyazda olsa teklileri güzel görünüyor

iyi tatiller canım bizim icinde güzelce gez dinlen

selam kızlar bende önümüzdeki yaza düğünü olacaklardanım. 19.07.2008 de nişanlandım. nişanlım tuncelide memur onun tayin işleri ile uğraşıyoruz tayini gelincede evleneceğiz. allah şimdiden herkesinkini tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın. beenim gibi yol bekleyenlerede sabırlar versin.

amin amin amin canımm:Saruboceq: bu arada aramıza hoşgeldin. Şeniz bende sevdiğimin yolunu gözlüyorum ama o burya gelmeyecekte ben oraya gidicem... hepmiz için hayırrlısı Şeniz

canımmm iyi tatiller diliyorum...Özleyeceğiz seni a.s.

turuncu bu takım cok güzelmiş
ben koyu renk seviyorum. bende büyük gümüşlük istemiyorum
küçügüde nişamlım istiyor oyuncak araba kolleksiyonu var onları sıralayacak.

salona acık renk deri istiyoruz
ama ben oturma odama muhakkak böyle kırmızı birseyler alacagım.
turuncu beyazda olsa teklileri güzel görünüyor

Canım yorumun için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda bu koltuk takımını gidip mağazada görmek istiyorum.Çok hoşuma gitti .
Yemek odasını gördüğümde çok hoşuma gitmişti zaten.Ama fiyatı azcık tuzlu.Bakalım artık...Biz evlenmeye daha değişikleride çıkabilir.

klava:

bu oklavayı ben devir alıyorum canım
cunku en büyük olarak ablanız benim
ben 76 dogumluyum nişanlımda 74

İşteee topicimizin ablasııııııı a.s.

Aramıza hoşgeldin pilli melek...Bizde nişanlımla başka şehirlerdeyiz.Zor olsada Allah sabrını veriyor yerimseniben

ben celdummmmmmmmmm ama mutsuz ve uzgun nışanım vardı bugunn
yada mutlu ve aç anneme kavuscam bugun yolcuyum ıns bende ne b... yedımı bılmıyomkı

ben celdummmmmmmmmm ama mutsuz ve uzgun nışanım vardı bugunn
yada mutlu ve aç anneme kavuscam bugun yolcuyum ıns bende ne b... yedımı bılmıyomkı

üzülme diyemiyorum çünkü üzülmemek elde değil biliyorum...
Annenin yanına gidiyor olman iyi olmuş.Kafa dağıtırsın biraz.Moralini yüksek tut emi güzelim.İyi tatiller :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…