abla be bu kadınlar bugün beni delirtti yawww ölüyom yorgunluktan:)
cnm ben hasta oldum yaa çok şik nerden alcan kaça alcan de hele bende alcamm cok beğendım gercektenn hihoyyyt
bakıyomda akşam bıle benı unutmamışınız ZARİF aşağı ZARİF yukarı ayy benı cok sevdığınız bılmezdımmm
okarauzum kız saol bebem soledıklerın ıcın zevklerımız uyyo ıste napakk
Kızlar geçen istikbalin bu takımını gördüm.Ben aslında açık renk mobilya istiyorum ama bu modelde çok hoşuma gitti.Siz ne dersiniz ?Bu arada ben alırsam tv.sehpası ve gümüşlüğünü almıyacam.Kalabalığı sevmiyorum
kızlaaar bu da istikbalde beğendiğim koltuk takımı.Tekli koltuklar 2 model var.Bu arada yatakda oluyor koltuklar.Çok hoşuma gitti benim ama bide yakından görmek lazım.
Koltukların beyaz olması temizliği zorlaştırır gibi ama çok şık duruyor
Ay Alev nerde, o yoksa beni soran da yok bak senağlama.
Bugün ofiste elektriklerimiz kesildi, ben de eve geldim. Valizimi hazırladım, ütü falan yaptım. Artık yola hazırım. Akşam Didim'e gidiyorum kuzular yokum 9 gün. 1 eylülde görüsmek üzere. Öpüyorum hepinizi bol bool kaydirigubbakcemile5
bundan sonra herkes bana apla diycekklava:
selam kızlar bende önümüzdeki yaza düğünü olacaklardanım. 19.07.2008 de nişanlandım. nişanlım tuncelide memur onun tayin işleri ile uğraşıyoruz tayini gelincede evleneceğiz. allah şimdiden herkesinkini tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın. beenim gibi yol bekleyenlerede sabırlar versin.
Ay Alev nerde, o yoksa beni soran da yok bak senağlama.
Bugün ofiste elektriklerimiz kesildi, ben de eve geldim. Valizimi hazırladım, ütü falan yaptım. Artık yola hazırım. Akşam Didim'e gidiyorum kuzular yokum 9 gün. 1 eylülde görüsmek üzere. Öpüyorum hepinizi bol bool kaydirigubbakcemile5
bundan sonra herkes bana apla diycekklava:
turuncu bu takım cok güzelmiş
ben koyu renk seviyorum. bende büyük gümüşlük istemiyorum
küçügüde nişamlım istiyor oyuncak araba kolleksiyonu var onları sıralayacak.
salona acık renk deri istiyoruz
ama ben oturma odama muhakkak böyle kırmızı birseyler alacagım.
turuncu beyazda olsa teklileri güzel görünüyor
klava:
bu oklavayı ben devir alıyorum canım
cunku en büyük olarak ablanız benim
ben 76 dogumluyum nişanlımda 74
selam kızlar bende önümüzdeki yaza düğünü olacaklardanım. 19.07.2008 de nişanlandım. nişanlım tuncelide memur onun tayin işleri ile uğraşıyoruz tayini gelincede evleneceğiz. allah şimdiden herkesinkini tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın. beenim gibi yol bekleyenlerede sabırlar versin.
kusum gunaydınn hosgeldinben celdummmmmmmmmm ama mutsuz ve uzgun nışanım vardı bugunn
yada mutlu ve aç anneme kavuscam bugun yolcuyum ıns bende ne b... yedımı bılmıyomkı
slmmm kızlarrr günaydınnn pilli bebek hosgeldinnn allah kavustursun canım:)
kızlar günaydınn ne ara geldiniz kızz... iki dakka başka yere baktım yazmışınız hemen:)
ben celdummmmmmmmmm ama mutsuz ve uzgun nışanım vardı bugunn
yada mutlu ve aç anneme kavuscam bugun yolcuyum ıns bende ne b... yedımı bılmıyomkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?