2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
turuncum hayırdır canım neyin varmirmirmirmir

fıstığım ben 6 tane havlu aldım jua'dan ,
tanesi 14,50'ye geldi..
birkaçının resmini ekleyeyim aşkitom:CüvCüv:

canım bende de bunların bir iki modeli var.yerimseniben bende çok beğenerek almıştım :1hug: en alttakinden var mesela. bende bornozumu jua alıcam ama aynı byle kabartmalı olanları var. el havlulrındaki gibi kızınkinin yakasında kabarıl çiçekliler ben onları daha çok beğendim ondan alıcam... güle güle kullan canımm a.s.

evet canım biliyorum o söylediğin modeli..
o da çok güsela.s.
ben havlular elime geçince cidden kalitesinin mükemmel olduğunu anladım..
6 tane havlusundan aldım..
bornozunu da aldım mı.
jua defteri kapanmıştır:teytey:

tatlişim böyle şeyler inan zevk meselesi... bütün arkadaşlarım kabarık olanı beğenmişken bende alttakini daha orjinal buldum işin aslı yerimseniben özelliklede üst bedenle alt bedenin birleşimini çok enteresan yapmışlar....
ama zevk senin zevkin gönlünde nasıl bişiy varsa onu yapp...
mesela benim hep belliydi. ben yunan mitolojisindeki tanrıçalar gibi olmak istiyordum. Hani troy filmindeki helen gibi mesela.. yerimseniben asla kabarık düşünmüyorum. kafamda istediğim en azondan ana tema belli. sende nasıl bişiy istediğine karar verip o karar doğrultusunda geliştir fikrini... :içelim:

güle güle kullan canım
allah icine sindirsin insan görünce dayanamıyor böyle takside giriyor işte

canım cok güzelmiş
bende set olarak almıstım daha önce almasam bunlardan kesin alırıdm

Günaydın kızlaaar...
Bugün nişanlım geliyor.Beraber iş yerinde çalışacaz akşama kadar benneyaptımki

canım olsun yanında olacak ama bu da iyi birşey tadını çıkarmaya çalış:1rolleyes:

Bu arada kızlar bu jua havlularını ilk defa duyuyorum.Bahsettiğinize göre çok kaliteli peki nerelerde satılır bu havlular sadece nette mi?

evet canım...elden başka bişey gelmiyor.
jua'nın havlularını bende çok beğeniyorum ama fiyatı çok pahalı geldi bana.Ben kendim yapmak istiyorum öyle havlulardan.Mesela beyaz havlu alayım diyorum.Üzerinede juadaki çiçekler gibi çiçek alıp makina ile dikersem aynısı olur.Hemde daha ucuza mal olur.kaydirigubbakcemile3

bende alevesene katılıyorum tatlımmm.. onunla aynı ortamda olmak bile keyiflidirr :içelim:

herkese günaydına.s.
turuncum birlikte çalışmak çok daha keyifli inan buna..başıma gelmese bu kadar emin konuşmazdım..
ama sevdiceğin dizinin dibindeyken harika bir duygu:CüvCüv:

herkese günaydına.s.
turuncum birlikte çalışmak çok daha keyifli inan buna..başıma gelmese bu kadar emin konuşmazdım..
ama sevdiceğin dizinin dibindeyken harika bir duygu:CüvCüv:

Görecez artık CADIARZU..
Ben en iyisi yapılacak işleri hazırlayıp nişanlımın önüne koyayım.O çalışırken ben de kk.da gezinirim laelaelaelaelae

slm kızlar gecen hafta nıkah ıslerımlerını hallettık dugunumde olacak nıkah 250 lıra aldılar resmen soyulduk yawwwwww neyse bugunde gelınlıgım dıkıldı alacam 5 de

slm kızlar gecen hafta nıkah ıslerımlerını hallettık dugunumde olacak nıkah 250 lıra aldılar resmen soyulduk yawwwwww neyse bugunde gelınlıgım dıkıldı alacam 5 de

canım hayırlı olsun ya çok sevindim.Ben de nikahımı düğünde istiyorum illere göre değişiyormuş fiyatlar ama çok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…