- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben geldim kızlaaaar hihoyyyt Anaaam ne çok yazmışsınız, oku oku bitmez şimdi kafamçokkarıştı
nıe ben yokken benı hıç sormadın hee de bakem
burcuözgem aldıklarının hepsi bir harika canım..
Allah huzur ile kullanmayı nasip etsina.s.
ben kırmızı nevresim takımına bayıldım..
markası ne , fiyatı ne kadarkaydirigubbakcemile5
Ben geldim kızlaaaar hihoyyyt Anaaam ne çok yazmışsınız, oku oku bitmez şimdi kafamçokkarıştı
canım hepsini Taçdan aldım. hepsini birden alınca indirim yaparlar die. nitekimde biraz yaptılar. 13 de takside böldüler. düz sateni soruyorsan fyatı 150 ytl. canım. ama 120 ye aldım. yerimseniben
Kuzu bugun geldim ben ama, şaşkın biz senle aynı tarihte gittik ya tatile :smiley-cool: Yeni geldim işte ben de, gelir gelmez size koştum ayol kaydirigubbakcemile5
canım sanırım ben de alıcam aynından..siyahı var ise siyahından da alabilirim:jeyyar::CüvCüv:
canım sanırım ben de alıcam aynından..siyahı var ise siyahından da alabilirim:jeyyar::CüvCüv:
anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi :roflol: ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sırnaşık şey sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. yerimseniben ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik... a.s.
günaydın kızlar bu arada tatilciler hoşgeldiniz.Ben tam iyileşemedim tatilciler sizin haberiniz yok dimi 1 gün işe gelmedim ertesi gün gelip geri gittim.Midem çok fena oldu hala da rahatsızım.Çok kötü oldum.Doktor endoskopi istedi ben de doktorumu değiştirdim o da gastritimin yanında bir de bağırsak tmbelliğimin olduğunu söyledi.Şu an tedavi görüyorum dua edn benim için olur mu?Çok ağrı çektim hala da iyileşemedimsenağlama
ay açlık basıma vurdu kız kanımca :roflol:
ı hosgeldın ne ettın anlattt bakem ben cok yoruldum bıgun soğan soktum bıgun üzüm topladım bağlardan bıgun fasulye konserve ıcın topladım yanı tatıl deıl iş dıyebılırız dungeldım konservemı yaptım evı temzledım işe geldım sen ne ettınn ha bıde eşşeğe bındımm :roflol: :roflol:
ay açlık basıma vurdu kız kanımca :roflol:
ı hosgeldın ne ettın anlattt bakem ben cok yoruldum bıgun soğan soktum bıgun üzüm topladım bağlardan bıgun fasulye konserve ıcın topladım yanı tatıl deıl iş dıyebılırız dungeldım konservemı yaptım evı temzledım işe geldım sen ne ettınn ha bıde eşşeğe bındımm :roflol: :roflol:
Canım valla senin yanında ben pek birşey yapmış sayılmam, birkaç ev işi, denize git gel. Hepsi bu valla :tomato:
böcüküm sen çok hamaratsın yaww... sengözlerimebaksanab
kız cnm cıktı bee senınkının adı tatıl benımkınınkı başka bişi :bbo:
ayy ama nığdenın merkezındede evımız var orda sadece 1 gun kaldık koyde iş coktu ayyy akşam yada yarın sıze resımlerı koycam bahcemızde bıde akşamları oturdukk kendı yetstrdığımız karpuzu kesıp yedık bıde mangal yaktık ohhh mıs gıbı herseyın doğal olması cok guzeldııı ama 1 hafta hemencık bıttı :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?