kızlar günaydın.Size haberlerim var o yaprak dökümündeki sarev saten nevreim var ya onu buldum ama bordo kafam karıştı resimde kırmızı.Libra ve cbell canlarım siz almıştınız n e renkti sizin aldıklarınız.Bu arada sarev ranforce nevresim takımlarında indirim var 3 al 2 öde ablamla ortak aldık onun ihtiyacı varmış 2'sini ben aldım 1'ini o 3 tanesi 150 ytl çok hoş desenler beyazlı aldım açık renk nevresimim yoktu.Tutamadım kendimi aldım yine ama ablamın ihtiyacı vardı ben de kıramadım ki içim gitmişti zaten
kızlar günaydın.Size haberlerim var o yaprak dökümündeki sarev saten nevreim var ya onu buldum ama bordo kafam karıştı resimde kırmızı.Libra ve cbell canlarım siz almıştınız n e renkti sizin aldıklarınız.Bu arada sarev ranforce nevresim takımlarında indirim var 3 al 2 öde ablamla ortak aldık onun ihtiyacı varmış 2'sini ben aldım 1'ini o 3 tanesi 150 ytl çok hoş desenler beyazlı aldım açık renk nevresimim yoktu.Tutamadım kendimi aldım yine ama ablamın ihtiyacı vardı ben de kıramadım ki içim gitmişti zaten
kızlar abımın sevgılısı avusturalyada dugunume gelemedıklerı ıcın ıcın gelın cıcegını bız yapıp gonderelım hedıye olarak dedıler ıste resmı
Maşallah kızlar haftasonu baya kaynatmışınız yani.Allah muhabbetimizi arttırsın...
Cbell cim ben çeyizime buhar kazanlı ütü aldım.Malum benimki öğretmen.Ütüsü çok olur.Bide teyzoşum ütü almış.Onuda büyük ütüyü açmama gerek olmayan zamanlarda kullanmayı düşünüyorum.
Bu arada kızlar biz evde buhar kazanlı ütü kullanıyoruz.Abartmıyorum 2 saatlik ütü 1 saate kalmaz bitiyor.yerimseniben
Bu arada sarev ranforce nevresim takımlarında indirim var 3 al 2 öde ablamla ortak aldık onun ihtiyacı varmış 2'sini ben aldım 1'ini o 3 tanesi 150 ytl çok hoş desenler beyazlı aldım açık renk nevresimim yoktu.Tutamadım kendimi aldım yine ama ablamın ihtiyacı vardı ben de kıramadım ki içim gitmişti zaten
gunaydınnnn laaaa nasılsınız laaa
benı soran olmamışş laaa
ana bu nee laaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :roflol:
ayy bugun ptesı sendromu var ustumde delırdım kanımcaa benneyaptımki
alevv ben bordosunu alcam sende aynısını alcan kafanı kırarımm bu arad sen bugıdışle zor para bırıktırısınn zor gıderız alısverısee kaydirigubbakcemile
Canım çiçek canlı mı ?
Canım acaba bu kampanya tüm Sarev satan magazalarda geçerli mi ki fisfisfis
gunaydınnnn laaaa nasılsınız laaa
benı soran olmamışş laaa
ana bu nee laaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :roflol:
ayy bugun ptesı sendromu var ustumde delırdım kanımcaa benneyaptımki
alevv ben bordosunu alcam sende aynısını alcan kafanı kırarımm bu arad sen bugıdışle zor para bırıktırısınn zor gıderız alısverısee kaydirigubbakcemile
gunydın laa nasılsın benı ozledın demı ayy ben bugun hem açım hem susadım tobe yaa orucummda :çok üzgünüm:
Canım ben kolaylığını bildiğim için mutlaka almak istedim.Daha doğrusu yengoşum aldı saolsun.
Philips marka.Bu da resmi.Biraz küçük ama idare et
Günaydın herkese..
cep telefonum bozuldu iyi miÇok üzgünüm çoook
dün gece şarja takmıştım..sabah oldu açamadım:1no2:
çok üzgünüm çookbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?