2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canım ben yaprak dökümünde bordosunu gormustum zaten ve yatakta açık halini orada gördükten sonra çok beğendim, bordosunu aldım. Kırmızısındansa bordosu daha güzel geldi bana. Aldıgım magazadaki bayan kırmızısını da gosterdi, hatta ilk gittigimde elinde kırmızısı kalmıstı, bu da güzel dedi ama elinde kaldığı için öyle dedi. Çünkü herkes bordosunu alıyormuş. Velhasıl daha sonra bana da getirtti ve bordoyu aldım hihoyyyt Benim favorim bordo olan yani yerimseniben

Bu arada herkese günaydın, hepinize güzel mi güzel bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5

Maşallah kızlar haftasonu baya kaynatmışınız yani.Allah muhabbetimizi arttırsın...
Cbell cim ben çeyizime buhar kazanlı ütü aldım.Malum benimki öğretmen.Ütüsü çok olur.Bide teyzoşum ütü almış.Onuda büyük ütüyü açmama gerek olmayan zamanlarda kullanmayı düşünüyorum.
Bu arada kızlar biz evde buhar kazanlı ütü kullanıyoruz.Abartmıyorum 2 saatlik ütü 1 saate kalmaz bitiyor.yerimseniben

canım resimleri yok mu?3 nevresime 150 ytl çok güzel.Bu arada senin gördüğün o nevresimin hem bordosu hemde kırmızı rengi var.yerimseniben

Valla canım biz de evde buhar kazanlı ütü kullanıyoruz ve cidden inanılmaz rahat. Dediğin gibi ütü yapma süresini de kısaltıyor, o kadar güzel buhar veriyor ki 2. kez üstünden geçmeye gerek bile kalmıyor. Biz de bu zamana kadar normal ütü kullanıyorduk ama bu kazanlı ütüden sonra eskisi de ütü müydü diyoruz. Açıkcası ben de senin gibi mi yapsam diye düşünüyorum. Malum kazanlı ütüyü tek parça kıyafet için ısıtmak büyük işkence olur; o tek parçalar için bir de normal ütü olması lazım. Ay çok kararsızım yaaa fisfisfis

Canım acaba bu kampanya tüm Sarev satan magazalarda geçerli mi ki fisfisfis

gunaydınnnn laaaa nasılsınız laaa
benı soran olmamışş laaa
ana bu nee laaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :roflol:
ayy bugun ptesı sendromu var ustumde delırdım kanımcaa benneyaptımki
alevv ben bordosunu alcam sende aynısını alcan kafanı kırarımm bu arad sen bugıdışle zor para bırıktırısınn zor gıderız alısverısee kaydirigubbakcemile

Böcüğüm yazılı olarak dile getirmesem de geçtin aklımdan. Hayret dedim bu kız bu saate kadar çoktan gelirdi nerde ki, yoksa başka topiclere mi daldı ki diye geçirmiştim içimden. Sarev in ranforce takımlarına daldıgımdan yazmayı unutmusum

Canım ben kolaylığını bildiğim için mutlaka almak istedim.Daha doğrusu yengoşum aldı saolsun.
Philips marka.Bu da resmi.Biraz küçük ama idare et

sorma canım ya ama balamın da ihtiyacı varmış dayanamadım yine.Ben de bordosunu alırım kırmızısını yakından görmedim yakından ama

kızlar resim indiremedim ama sarev sitesinde ilk açılan ANOUSHKA modelin sarı çiçekli ama yorganı beyaz olanından

diğeri ise LAVİNİA modelin sarı mor çizgili olanını aldım bu modelde uğurböcekleri de var.En güzelleri bunlardı ablamın aldığı da çok hoş krizantem modeli ben özellikle açık renkler seçtim ki yazın ferah ferah serelim diye

Günaydın herkese..
cep telefonum bozuldu iyi miÇok üzgünüm çoook
dün gece şarja takmıştım..sabah oldu açamadım:1no2:
çok üzgünüm çookbenneyaptımki

Kızlar ben çeyizime emsan çifte keyif izgara almayı düşünüyorum.Bunu alan veya almayı düşünen var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…