2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Arnica » 1 Fakir » 9 King » 1 Philips » 1 Sinbo » 3
Arzum » 4 Felix » 3 Luxell » 1 Rowenta » 3 Sunny » 2
Bosch » 1 Hoover » 2 Moulinex » 3

FAKIR DUPLEX CYCLONIC DIK ŞARJLI SÜPÜRGE

Ürün Detayları
12 V güçlü batarya
'Cyclone' teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans
Toz torbasız ve kablosuz kullanım
20 dakika aralıksız çalışma
Ayrılabilen şarjlı el süpürgesi
Katlanabilen tutma sapıyla kolay muhafaza
Tüm zeminlerde kullanabilen multi-vac dönen fırça
Yıkanabilir filtre
Kullanışlı şarj ünitesi

emiş gücü daha fazla bunun kullanım süresi kısa ama:CüvCüv:

ay canım yaa sağoll... mantık evet aynı bunlarıda düşünebilirim. önemli olan emiş gücü dediğim gibi. 20 dakikada oldukça iyi. ben onu her yeri süpürmek için almıyorum zaten diymi ama. kaydirigubbakcemile5

ztn onun için kırıntı falan süpürmek için ideal gibi... bi de bi yerde örmüştüm hem böyle uzun sapı wardı hemde çıkıodu küçük el süpürgeleri gibi oluodu ama hangi model hangi marka bilemiorum cnm... fakirde bildiğim kadarıyla süpürge konusunda kaliteli bi marka...

evet bir araştırıcam onu canımmm :1hug:teşekkür ederimmŞeniz

niçin tatlım. ürünlerinden şikayetin mi oldu.
sevdiceğim özellikle tost makinesini tefal istiyo
bende illa tefal alıcağımdan değil

tosmt makinası çok önemli değilde genel anlamda tefalin küçük ev aletlerinde çok arıza çıkıyormuş canım :sm_confused: kendin bak istersen şikayetim var com da ben baktım. a.s ütümü tefal aalcaktım şu son çıkan program 8 den sonra bir araştırdım ki en çok sorun çıkaran ütü tefalin ütüleri. bende philips aldım canım. son çıkanından. ütüde mesela kesnlikle philips diyorlar... a.s ama tost makinası çok arıza çıkarak bir şey değildir herhalde... :sm_confused:

Hazır ütüden konu açılmışken kazanlı ütü mü normal ütü mü düşünüyorsunuz kızlar? Biz evde Delongi nin kazanlı ütüsünü kullanıyoruz. Aslında çok memnunuz ama yine de emin olamıyorum fisfisfis

bence kazanlı ütü gereksiz. kalabalık aileler için ideal olabilir ama yeni evliler için normal ütü kafi. ayrıca normal ütüler her zaman bana daha pratik gelmiştirhihoyyyt mesela Philips Buharlı ütü GC4640i Birinci sınıf GC4640/02 harika bir ütü:icecream:

evet cnm baktım şikayetim var com a. püfff bak şimdi kararsız kaldım. ve sanırsam büyük ihtimal vazgeçtim almaktan.

canım işe baslarsam belki bende gündüzleri burda olacagım
ama hayırlısı bakalım

canım güle güle kullan
bende bu modeli begenmiştim cıkıp yıkanması hosuma gitmişti

bunu iyi düşünmüşsün canım
bence şarjlı el süpürgeleri pek işe yaramıyor

kızlar abımın sevgılısı avusturalyada dugunume gelemedıklerı ıcın ıcın gelın cıcegını bız yapıp gonderelım hedıye olarak dedıler ıste resmı

kızlar günaydın.Size haberlerim var o yaprak dökümündeki sarev saten nevreim var ya onu buldum ama bordo kafam karıştı resimde kırmızı.Libra ve cbell canlarım siz almıştınız n e renkti sizin aldıklarınız.Bu arada sarev ranforce nevresim takımlarında indirim var 3 al 2 öde ablamla ortak aldık onun ihtiyacı varmış 2'sini ben aldım 1'ini o 3 tanesi 150 ytl çok hoş desenler beyazlı aldım açık renk nevresimim yoktu.Tutamadım kendimi aldım yine ama ablamın ihtiyacı vardı ben de kıramadım ki içim gitmişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…