Arnica » 1 Fakir » 9 King » 1 Philips » 1 Sinbo » 3
Arzum » 4 Felix » 3 Luxell » 1 Rowenta » 3 Sunny » 2
Bosch » 1 Hoover » 2 Moulinex » 3
FAKIR DUPLEX CYCLONIC DIK ŞARJLI SÜPÜRGE
Ürün Detayları
12 V güçlü batarya
'Cyclone' teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans
Toz torbasız ve kablosuz kullanım
20 dakika aralıksız çalışma
Ayrılabilen şarjlı el süpürgesi
Katlanabilen tutma sapıyla kolay muhafaza
Tüm zeminlerde kullanabilen multi-vac dönen fırça
Yıkanabilir filtre
Kullanışlı şarj ünitesi
Arnica » 1 Fakir » 9 King » 1 Philips » 1 Sinbo » 3
Arzum » 4 Felix » 3 Luxell » 1 Rowenta » 3 Sunny » 2
Bosch » 1 Hoover » 2 Moulinex » 3
FAKIR DUPLEX CYCLONIC DIK ŞARJLI SÜPÜRGE
Ürün Detayları
12 V güçlü batarya
'Cyclone' teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans
Toz torbasız ve kablosuz kullanım
20 dakika aralıksız çalışma
Ayrılabilen şarjlı el süpürgesi
Katlanabilen tutma sapıyla kolay muhafaza
Tüm zeminlerde kullanabilen multi-vac dönen fırça
Yıkanabilir filtre
Kullanışlı şarj ünitesi
ay canım yaa sağoll... mantık evet aynı bunlarıda düşünebilirim. önemli olan emiş gücü dediğim gibi. 20 dakikada oldukça iyi. ben onu her yeri süpürmek için almıyorum zaten diymi ama. kaydirigubbakcemile5
ztn onun için kırıntı falan süpürmek için ideal gibi... bi de bi yerde örmüştüm hem böyle uzun sapı wardı hemde çıkıodu küçük el süpürgeleri gibi oluodu ama hangi model hangi marka bilemiorum cnm... fakirde bildiğim kadarıyla süpürge konusunda kaliteli bi marka...
evet bir araştırıcam onu canımmm :1hug:teşekkür ederimmŞeniz
tşk ederim şekerim...
özellikleri ne ki? tefal en sewmediim marka
niçin tatlım. ürünlerinden şikayetin mi oldu.
sevdiceğim özellikle tost makinesini tefal istiyo
bende illa tefal alıcağımdan değil
Hazır ütüden konu açılmışken kazanlı ütü mü normal ütü mü düşünüyorsunuz kızlar? Biz evde Delongi nin kazanlı ütüsünü kullanıyoruz. Aslında çok memnunuz ama yine de emin olamıyorum fisfisfis
tosmt makinası çok önemli değilde genel anlamda tefalin küçük ev aletlerinde çok arıza çıkıyormuş canım :sm_confused: kendin bak istersen şikayetim var com da ben baktım. a.s ütümü tefal aalcaktım şu son çıkan program 8 den sonra bir araştırdım ki en çok sorun çıkaran ütü tefalin ütüleri. bende philips aldım canım. son çıkanından. ütüde mesela kesnlikle philips diyorlar... a.s ama tost makinası çok arıza çıkarak bir şey değildir herhalde... :sm_confused:
evet tatlım. bu son sabahım ama olsun öğleden sonraları burdayım:a015: vallahi sabahları kesin okarauzum kesin yorum yapmıştır diye açıyorum vede doğru çıkıyor. Şeniz
aynen canım özellikle evlerine gittiğimde oda sanki orda da bir yerlerden çıkıp gelecek gibi hissediyorum.... :uhm: ben böyle olduğuma göre oğullarını düşünemiyorum. :sm_confused:
canikosu bende arzum aldım yerimseniben
AR 227 Arzum Marino
Izgara ve Tost Makinesi
1800 W
4 adet tost yapabilme imkanı
Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen ve 180º açılabilen üst gövde
Çift taraflı, çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir, yapışmaz ısıtıcı plakalar
3 kademeli ısı ayar düğmesi
Termostat ve ikaz ışığı
Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı
Dik konumda muhafaza imkanı
Kablo sarma bölümü
Renk: Gri
vede sırf çıkarılıp makinada yıkanıyor diye. sonra o plakların arası kir bağlıyor tiksiniyorum ben. istediğin kadar sil yıkamayınca arınmıyor yağlar. :sm_confused: üstelik bu çift taraflıda kullanılabiliyor. istersen düz tarafını kullan istersen tırtıklı yüzeyini... yerimseniben bak resmide böyle canım...
kızlar bu arada bir fikir danışıcam size. şimdi annem dediki bir şarjlı el süpürgesi alalım. emeklerden sonra falan masa altıa tutarsın dedi. bende onalrı hiç sevmiyorum hemen bozuluyorlar. bunu buldum. diğerleri max 10 dakika dayanırken buda kablosuz ve max en yüksek kademede 50 dakika çalışabiliyor. sapı katlanabiliyor.eski gırgırların elektirikli şarjlısını düşünün mantık öyle. sizcede onlardan daha mantıklı değil mi?
AR 446 Arzum Vızır Vızır Max
Temizlik Robotu
7,2 V
3 kademeli hız ayarı (sert yüzeyler, halı-kilim, turbo)
Güçlü aydınlatma ışığı
Yan fırça
Maksimum kademede kesintisiz 50 dakika kullanım
Geniş temizleme yüzeyi
Şarjlı, fırçalı, kablosuz kullanım
Elektronik kontrol
Her türlü zeminde kullanılabilme özelliği
Dik ve yatık konumda saklama kolaylığı
Ergonomik tutma sapı
Renk: Gümüş
buda özellikleri işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?