Günaydın herkese..
cep telefonum bozuldu iyi miÇok üzgünüm çoook
dün gece şarja takmıştım..sabah oldu açamadım:1no2:
çok üzgünüm çookbenneyaptımki
Kızlar ben çeyizime emsan çifte keyif izgara almayı düşünüyorum.Bunu alan veya almayı düşünen var mı aranızda?
Günaydın herkese..
cep telefonum bozuldu iyi miÇok üzgünüm çoook
dün gece şarja takmıştım..sabah oldu açamadım:1no2:
çok üzgünüm çookbenneyaptımki
kızlar resim indiremedim ama sarev sitesinde ilk açılan ANOUSHKA modelin sarı çiçekli ama yorganı beyaz olanından
diğeri ise LAVİNİA modelin sarı mor çizgili olanını aldım bu modelde uğurböcekleri de var.En güzelleri bunlardı ablamın aldığı da çok hoş krizantem modeli ben özellikle açık renkler seçtim ki yazın ferah ferah serelim diye
canım ben de telefonsuz duramam çok üzülürüm bozulunca:bbo:
sorma turuncum , başıma gelmeyen kalmadı..Günaydın canım...
Durup dururken niye bozuldu acep:uhm:.
Amaan bisürü para döküp alıyoz,sonra bi sabah bakmışın ki tlf açılmıyor.Ne sinir bozucu
Canım benim nişanlım da tost makinesi+ızgara oaln modelelrden almayalım, ben ızgarayı ayrı istiyorum deyince Philips HD 4428 Dumansız Kokusuz Izgara aldım. Epeyi araştırdık beraber ve istekleri doğrultusunda bu modeli almaya karar verdik ( haftasonları ızgara yapacakmı da benimki kaydirigubbakcemile3 )
Hem etler için hem sebzeler için bir bölümü var ve ızgara tarafı direk aşağı akıtıyor yağı suyu, öyle tıkanabilecek delikleri de yok.
kızlar haftasonu bir ekme yapma makinesinin tanıtımını gördüm kek yapıyordu ve 2.5 saatte pişeceğini döyledi tanıtan bayan ne dedim yanlış anladım sandım nişanlım dürttü beni doğru anlamışım 2.5 saat
kızlar haftasonu bir ekme yapma makinesinin tanıtımını gördüm kek yapıyordu ve 2.5 saatte pişeceğini döyledi tanıtan bayan ne dedim yanlış anladım sandım nişanlım dürttü beni doğru anlamışım 2.5 saat
Canım keki bilmiyorum ama ekmegi hemen hemen 2.5 saate pişiriyor. Mayalı olduğu için bir müddet hiçbirşey yapamdan öylece bekliyor, ara ara karıştırıyor. Sonra da pişiriyor. Bizde Arçelik in ekmek yapma makinası var ordan biliyorum; ancak hiç kek denemedim içinde :) Canım kek kalıpları varken ve 20 dakkaya pişerken 2,5 saat beklersem tez canlı biri olarak kafayı yerim herhalde :roflol:
En son bunu yazmışın bacım.
Maçla pek ilgilenmediğim için cvp yazmamıştım bende.Ayrıca ibrahim kimdir nedir bilmemde terli olan formayı yıkamayı unutma emi :lepi:
ayrıcaa dun maca gıttımmmm bjk macınaa vee ıbrahım toramannn formasını kaptımm yaa kıskananlar catlasınn :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?