canım yanlış değilsem evi tutmuşlardı. geçen burda yazmıştı. tutuk yerleştirince fotosunu çekerim diye.. ama karıştırıyorda olabilirim tabi şekerim... Şeniz
evet cnm tuttuk dogru hatırlıyorsun
ama ıste halılar degısık degısık her tarafı kaplasamaı kaplamasamı ortaya sole ufak bırseymı alsam kararsız kaldım
sen akşamları gırıyon sadece cnm galıbaa ama ben saa kusüm :dilcikar: hanı benım msjlara cvp :dilcikar:
canım seni unuturmuyum hic
aksam uyku sersemiydim dogrusu
kızlar bu arada basvuru yaptıgım işten aradılar bugun ilk görüşmemi yaptım.
hayırlısıyla bekliyorum birkac gün icinde durumu bildirecekler hihoyyyt
gecmiş olsun ugur bocugum allah acil sifalar versin tatlım..
gunaydın kızlarrr vee yenıden benn
gectımız hafsonu nişanlımla komple salon tak.aldık peşin 3900a .nişanlımın peşin parası vardı ölelıkle işte :))
kıymanın salon tak.için aldıgı oturma grubuna benziyor..:)) rengını kırmızı aldık :))
sayıorum
2tanede 3lü acılabilir koltuk,2tane tekli koltuk (kırmızı)
halım (kırmızı)
orta sehpam (cam oval,gumus rengi ayakları)
masam (cam katlanabilir ,ortası kırmızı kanrları krem rengi cam.kapalı halde 4kişi acıldıgında 6kişi)
2kırmızı,4krem deri sandalyelerim
2krem abajurların biraz buyukcesi (ayaklı olanı)
krem tv unitem + vitrin takımım...
hepsini depoya koyduk mobilyacının yaza dugun olcagı için ozaman isteyınce alıcaz..
bu arada boschtanda beyaz esya alıcaz hepsinin peşin fiyatını arastırdık eskısehırden
bulasık mak.4programlı 55dka yıkama özelligi, alt katının tabaklıklı kısmı çıkabılır tencere koymak için
camasır mak.6kılo.800devir,tek su girisli
buzdolabı.no-frost
saydıklarımın bu üçüne peşin 2.300e indirdi ama gölcükte daha ucuz olmus nişanlım oyle soyledi şimdie izmittekine bakacak hangisi uygunsa ordan alıcaz anlıcanız..
yatak odasına tepe mobilyadan bakındık dun annemle ,haftasonunu beklıorum nişanlıma gore artık(yatak odası kız tarafı alıyorya)
oturma odasınıda rabpid yada arpiden bakacaz bakalım hayırlısı.. dugunde ya temmuza yada ramazandan sonra yapılcak orası daha belli deil :)
banyo tak. için annem kapitone ve havlu aldı(annem terzi olduna)kendımız yapcaz ceyıslık sonucta ama yine carsıya cıkınca hazırda alcam..
şimdilik bukadar benden havadis
inşş şu mübarek günlerde hayırlı olur canım senin içinn.... kaydirigubbakcemile5
ya kızlar halılarda cok kararsızım of yaaaaaaaa mutfaga buyuk mu alsam yoksa ortaya sole kucuk bırseymı alsam of
of of kızlar 27 gun kaldı benım suratım fecı beterrrr sıvılce doluuuuuu dogum kontrol hapı yuzunden ne yapacam bılmıyorum ılacı bıraksam olmuo kullansam daha beterrr hem sıstım hemde sıvılcelı cırkın bırı oldum cıktım of of of
Günaydın şekerleeeer kaydirigubbakcemile5
amin canım insallah
öyle heyecanlandım ki sorma
birde imkanları cok güzel ssk+yemek+yol+özel saglık sigortası
ve en güzeli cumartesi tatil
Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis
Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?