2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım yanlış değilsem evi tutmuşlardı. geçen burda yazmıştı. tutuk yerleştirince fotosunu çekerim diye.. ama karıştırıyorda olabilirim tabi şekerim... Şeniz

evet cnm tuttuk dogru hatırlıyorsun

ama ıste halılar degısık degısık her tarafı kaplasamaı kaplamasamı ortaya sole ufak bırseymı alsam kararsız kaldım

evet cnm tuttuk dogru hatırlıyorsun

ama ıste halılar degısık degısık her tarafı kaplasamaı kaplamasamı ortaya sole ufak bırseymı alsam kararsız kaldım

dediğim gibi ben ortaya şık bir şeyi tercih ederim yerimseniben hele mutfakta tıka basa halıyı hiç sevmyorum:sm_confused: haliyle en çok kirlenen yer mutfak taş olursa günde 2 kere sil. ama büyük bir halıy hergün silmek bana pek cazip gelmiyor :tomato:

canım seni unuturmuyum hic
aksam uyku sersemiydim dogrusu

kızlar bu arada basvuru yaptıgım işten aradılar bugun ilk görüşmemi yaptım.
hayırlısıyla bekliyorum birkac gün icinde durumu bildirecekler hihoyyyt

sen akşamları gırıyon sadece cnm galıbaa ama ben saa kusüm :dilcikar: hanı benım msjlara cvp :dilcikar:

inşş şu mübarek günlerde hayırlı olur canım senin içinn.... kaydirigubbakcemile5

canım güle güle kullan
herseyi cok uyguna almışsınız
darısı bizlere artık

of of kızlar 27 gun kaldı benım suratım fecı beterrrr sıvılce doluuuuuu dogum kontrol hapı yuzunden ne yapacam bılmıyorum ılacı bıraksam olmuo kullansam daha beterrr hem sıstım hemde sıvılcelı cırkın bırı oldum cıktım of of of

Canım çok sevindim, inşallah hayırlısı olur senin için kaydirigubbakcemile5

Canım ya bence bu hap senin bünyene gelmemiş gibi.Çünkü benim hormon bozukluğu için d.k.h kullanan arkadaşlarımın bile sivilceleri hap kullanırken yok olmuştu.
Bende hapa başladıktan sonra adet dönemlerimde tek tük olan sivilcelerim bile artık hiç olmamaya başladı.Yani yolunda gitmeyen bişeyler var gibi sende CADIARZU

Hadi hayırlısı bakalım.Güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben

Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis

gunaydınnn gacılarrr nassınızz ayy cok heyecanlıyımm bugun yada yarın abım pc alcakmışş ohh ona para odemektende kurtulurum bölece ama kavga cıkabılırr kaydirigubbakcemile3
otlancam artık ondann :1closedeyes: bugun buraya cok guzel yağmur yağdı :1rolleyes:

hade hayrlısı olsunnn
bu arad msjlarım sılınmıss cok sınır oldum ne tsklerım kalmıs nede tsk ettıklerım cok sınırlendım cokkk kötükedihüso klava: klava:

alev almıstı hedıyeısnı bana vercektı vermedı sıteyı ona ben onermıstımde :1closedeyes:

canım ben almadım ama geçen gün bir mağazada yakından gördüm çok güzel ve kaliteli 15 ytl ama sen kaça buldun canım.Havluları alan libra olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…