Ne sessizsiniz ayol bugün :dilcikar:
sıte acılmadı laa :bbo: ayy bıde varya sabah gelıyom gunaydın canım cıcım dıyom şu abba ya gosterrdınzı saygı bana yok oysa ben sızın ıcın uğrasıyommm demı :dilcikar:
bu arada bjk formasını alcaktım 430 ytl cıkmıs ya gıttı g.da off ya 500 teklıf etcem ama kredı kartım yokkı 6 taktle oderdım off off moralım0 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sıte acılmadı laa :bbo: ayy bıde varya sabah gelıyom gunaydın canım cıcım dıyom şu abba ya gosterrdınzı saygı bana yok oysa ben sızın ıcın uğrasıyommm demı :dilcikar:
bu arada bjk formasını alcaktım 430 ytl cıkmıs ya gıttı g.da off ya 500 teklıf etcem ama kredı kartım yokkı 6 taktle oderdım off off moralım0 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Hoşgeldin canım.Görüşmeyeli baya şeyler almışın.İyi günlerde kullanman dileği ile...
Salon takımını nerden aldınız acaba?3900 ytl baya hesaplı yani bu saydığın şeylere göre.Bu arada eşyalar bu kadar erken alındığına göre sen ramazandan sonra gidici gibisin kaydirigubbakcemile2.Hadi hayırlısı bakalım yerimseniben
bu arada kızlar Allah hepinizin istedigi gibi gonlunuze gore ev esyası almayı nasip etsın ..evinize her baktıgınızda iyiki ben bu esyaları almısım diyebilesiniz :) :Saruboceq: :Saruboceq:
canlarım bu arada ayın 21'inde KPSS sınavına gireceğiz nişanlımla.Umarım iyi geçer.Geçen sınavda yerleşemdim hiçbir yere o zaman beynim daha taze idi üniversite yeni bitmişti am şimdi unuttum herşeyi.Nasıl yapıcam bilmiyorum
kızlar bide boschtan beyaz esya olarak buzdolabı tavsiye etmıyorlar aklınızda bulunsun ... bizde arcelik yada beko alıcaz ama gerısı bosch yine.mayısa kadar butun ev esyasını bitirmeyi dusunuyos temmuza da dugun snaırım. kızlar aslında bana daha vardı evet :) ama nişanlımın abdye gitme gorevi iptal olunca bizde böle hızlanalım dedıkdunde tezgah ustu baharatlık hisarın aldım , birde banyo fırca takımı aldım hee bide nohut mercimek koymak için erzak kavanozlarından aldım sekıllı cam ve tıpalı kapaklılardan pek anlatamadım ama anladınız insallah :))
kızlar bide boschtan beyaz esya olarak buzdolabı tavsiye etmıyorlar aklınızda bulunsun ... bizde arcelik yada beko alıcaz ama gerısı bosch yine.mayısa kadar butun ev esyasını bitirmeyi dusunuyos temmuza da dugun snaırım. kızlar aslında bana daha vardı evet :) ama nişanlımın abdye gitme gorevi iptal olunca bizde böle hızlanalım dedıkdunde tezgah ustu baharatlık hisarın aldım , birde banyo fırca takımı aldım hee bide nohut mercimek koymak için erzak kavanozlarından aldım sekıllı cam ve tıpalı kapaklılardan pek anlatamadım ama anladınız insallah :))
Hakkında hayırlısı olsun güzelim.
Bu kpss işleri çok zor.Nişanlım 2 yıl girdi eğitimci olarak ama hiç sonuç yok.Ya sorular hatalı oluyo ya baraj puanı yükseliyor.Velhasılı kelam zor devlete memur olmak.:bbo:
canlarım bu arada ayın 21'inde KPSS sınavına gireceğiz nişanlımla.Umarım iyi geçer.Geçen sınavda yerleşemdim hiçbir yere o zaman beynim daha taze idi üniversite yeni bitmişti am şimdi unuttum herşeyi.Nasıl yapıcam bilmiyorum
canım tünaydın hoşgeldin ya dün de sordum çok merak ettim düğün ne zaman yakın herhalde he canm :asigim:
Abba mobilyayı almak için erken davranmışsınız bence.Daha 1 sene var şimdi çok beğendin ama yeni modeller çıkacak.Görünce aklın kalır.Ben geçen sene bir yemek odası beğenmiştim siyah beyaz.Alsak mı almasak mı daha çok zaman var diye düşünüyoduk.Neyse almadık.1 sene sonra aynı yere gittim.O yemek odasını sordum diğer dükkanda varmış.Bi gördüm ki hiç hoşuma gitmedi.Ama bir sene o yemek odasını düşünmüştüm.Süper bişeydi kafamda.Yeni gelen modeller çok daha güzeldi onun yüzüne bile bakmadım.Şimdi mobilyalarımla çok mutluyuz:1hug: Allah herkese baktıkça mutlu olduğu bir ev nasip etsin.
burcu yaprak sarmaya gıttı cokacimcoook
sıcell ütü bakar nettenn sengözlerimebaksanab
turuncu askıyla konusur yada öle calısır durur
perleyı ozledımmm daha gelmedı gelsede sohbet etsekk cnm Şeniz
aylın86 bu topıcı actı ama nereye ne actığını unuttu galıba hec gelmıyo :roflol:
ben öle bakınıyomm patron zaten patron olmayınce ya kk yavaslar acılmaz ya msn kımse olmaz sınırlenıyom ozmn işte kötükedihüso
lıbra cnmm senıde cok ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?