gunaydınnn gacılarrr nassınızz ayy cok heyecanlıyımm bugun yada yarın abım pc alcakmışş ohh ona para odemektende kurtulurum bölece ama kavga cıkabılırr kaydirigubbakcemile3
otlancam artık ondann :1closedeyes: bugun buraya cok guzel yağmur yağdı :1rolleyes:
canım ben almadım ama geçen gün bir mağazada yakından gördüm çok güzel ve kaliteli 15 ytl ama sen kaça buldun canım.Havluları alan libra olmalı
Kızlaaar days in colours ın örgü battaniye takımının siparişini vereceğim şimdiiii hihoyyyt Acaba hazır sipariş veriyorken Jua'nın havlularını da versem mi ki CADIARZU Libra mı almıştı onları Alev mi? Bi boyut muhabbeti dönmüştü geçenlerde ama, ben sitede boyut seçme seçeneğini göremedim fisfisfis
gunaydınnn gacılarrr nassınızz ayy cok heyecanlıyımm bugun yada yarın abım pc alcakmışş ohh ona para odemektende kurtulurum bölece ama kavga cıkabılırr kaydirigubbakcemile3
otlancam artık ondann :1closedeyes: bugun buraya cok guzel yağmur yağdı :1rolleyes:
canım hangi rengini alacaksın ? Geçen göstermiştin bitane renkli.Onu mu alıyorsun ?
Bu arada jua nın havlularını libra almıştı diye hatırlıyorum ben.Burcu da ebatlarını araştırıp duruyordu yanılmıyorsamfisfisfis
hade hayrlısı olsunnn
bu arad msjlarım sılınmıss cok sınır oldum ne tsklerım kalmıs nede tsk ettıklerım cok sınırlendım cokkk kötükedihüsoklava: klava:
Tatlım ben hiç havlu göstermedim ki :sm_confused: Hangi rengini alacağıma mağazada yakından görüp karar vereceğim. Hepsi birbirinden güzel yerimseniben (bir gün de şu göz kırpan smiley bir önceki gün bıraktığım yerde olsa. Satır satır arayıp bulmaktan gına geldi!)
günaydın canım bu sbaah yağmur var istanbulda güzel yağdı ama geçti.Bu arada havluları ben almadım yanlış hatırlıyorsun.Bir de şu saten nevresim hediyeli yatak örtüsü vardı ya anladın sne onun markasını dimi o hangi mağazalrda var acaba internet dışında
yok turuncu silmediler böcüğün mesajlarınıMesajlarını niye silmişler böcüğüm ??? CADIARZU
sıcell bence benım rengımden al turkuaz kahve uyumu super days ın colours demk ben demek oldu artık
ana yanlış hatrlamışım :1closedeyes:zaten şaka etmıştım cnm kaydirigubbakcemile3
hangısı cnm en son baktığım saten krem rengı lınenstı baskaa :sm_confused:
yok turuncu silmediler böcüğün mesajlarını
ben hamm yaptım cokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol:
yok turuncu silmediler böcüğün mesajlarını
ben hamm yaptım cokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol:
temem kzı cadı sildim işte al
leplepınıde sıl gayrıı kaldr ne yap et gormım okaa :mymeka:
temem kzı cadı sildim işte al
tunyadınlarr kızlarrr.. ben geldim :) :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?