2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın canım bu sbaah yağmur var istanbulda güzel yağdı ama geçti.Bu arada havluları ben almadım yanlış hatırlıyorsun.Bir de şu saten nevresim hediyeli yatak örtüsü vardı ya anladın sne onun markasını dimi o hangi mağazalrda var acaba internet dışında

canım ben almadım ama geçen gün bir mağazada yakından gördüm çok güzel ve kaliteli 15 ytl ama sen kaça buldun canım.Havluları alan libra olmalı

Canım sitede 15; ama Ankara'da YKM mağazalarında da varmış. Şimdi telefon açtım en küçüğü 8, banyo havlusu 21 dedi. Banyo havlusu şu büyük boy havlular oluyor değil mi yanlış bilmiyorum.
Muhtemelen gider YKM den alırım. Hem büyüklü küçüklü set de yapmış olurum. Siteden vazgeçtim gibi bakalım.

canım hangi rengini alacaksın ? Geçen göstermiştin bitane renkli.Onu mu alıyorsun ?
Bu arada jua nın havlularını libra almıştı diye hatırlıyorum ben.Burcu da ebatlarını araştırıp duruyordu yanılmıyorsamfisfisfis

Günaydın böcüğüm..
Abin bilgisayar aldığına göre artık kk başında sabahlarsın sen :lepi:

Tatlım ben hiç havlu göstermedim ki :sm_confused: Hangi rengini alacağıma mağazada yakından görüp karar vereceğim. Hepsi birbirinden güzel yerimseniben (bir gün de şu göz kırpan smiley bir önceki gün bıraktığım yerde olsa. Satır satır arayıp bulmaktan gına geldi! )

Fıstıkım ben days in colours'un örgü battaniyesini sormuştum kaydirigubbakcemile3

ana yanlış hatrlamışım :1closedeyes:zaten şaka etmıştım cnm kaydirigubbakcemile3
hangısı cnm en son baktığım saten krem rengı lınenstı baskaa :sm_confused:

sıcell bence benım rengımden al turkuaz kahve uyumu super days ın colours demk ben demek oldu artık
turuncu sayfa temzılığı yapılırken sılınıyo ama cok sacma okadr cok tsk aldım kalbım 4 taneydıı falan yaa ozmn bu sıtenın sonu yokk
ayrıcanez abımle catsma cıkmzsa sabhlarım tabe sızn ıcın yapıyom hepsını

sıcell aferın bak benı dınlıyonn arada bı
alevv resmını koy seker hatrladımm ama sen genede koy krem rengı olan mıydıı laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…