2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aslında cevremdekı herkes aynı seyı soyluyor :) nişanlımın peşin parası vardı yanı enınde sıonunda alcaktık birseyler .. nişanlım takst yapmayı sevmeyen biri peşin varsa mutlaka alınması lazım die dusunur.. benım salon takımım klasık deil aksine spor modası öle kolay kolay gecmez die dusunduk ve aldık .mobilyalarımız acık renk krem desem yeridir siyah yada koyu renk almadık ( hem koyu mobilya sevmıorum hemde hergun toz al nere kadar ) taa karısıkı caddeden gorduk vurulduk ve aldık öle bişi bizimkisi aynı nişan yuzuklerimizde oldugu gibi.. :asigim: :asigim: hayırlısı diyelim artık.. resımleri bu cmtsi nişanlımla gidip cekıcez ozaman koyarım buraya a.s.

saol canım verdigin bilgiler için çok tşk ederim , bizde ole yaparız belkide haklısın mart ayında herkes çoktan tutmus oluyor . nişanlımla konusayım bunu ben en iyisi.birde tutmus olsakta benımkisi askeri personel olduna tutarız ogun gelir burda deil yurtdısında goreve gitmek zorunda kalır yani anlıcan böle bi dertlerimizde var bakalım hayırlısı artık.. :Saruboceq:

ıste anla kım dost kım dusmann ayy ya bende msn acamıyom bugun patron vardaa

turuncum canım benımm, boschun buzdolabını alanlar almayın demısler nişanlımda tuketci şikayet sitesine girip bakmıs yorumları okumus.. ordan bizde buzdolabını kalsın baska marka alalım dedık.. kışın neysede yazın buzdolabı deilde buzluk kısmında arıza meydana gelıyormus .. hatta yorumlardanda demısler herseyı dort dortluk bir beyaz esya firmasının neden buzdolabı boyle hatalı çıkıyor garip filan yazmıslar .. gelen servisci almanya ile tr arasındakı elektrıgın uyusmadıgını soyluyormus ne alakaysa.. birde 1999dan beri boylemıs eskılerinden hiç bir arıza olusmamıs buzdolaplarında.. bılmıyorumkı belkide sans isiidir ama biz baska markaya bakıcaz samsungta olabılır onuda listeye alalım bakacaz artık hangisi işimize yarıcask :1hug:

ben çıktımmm kızlarrr goruszzz tekrardan benım banyo paspas takımını dıkıyoruz :) annem benı burda gordukce cinleri tepoesine çıkıyor :)))) bitirip gelim buraa en iyisi .. gozune batıos durduk yere yawss :) haden goruszzz optumm hepiciniziiii.. a.s.

Selam kızlarrrrrrr.eski yeni tüm arkadaşlara merhabalaar.uzun bir aradan sonra işte burdayım.geçenseneden bu yana artık "seneye yaza" değil de "yaza evleneceğim" diyebiliyoruz çok şükür

Abba hava astsubay mı nişanlın.Benim babam deniz astsubayıydı.Doğum, düğün gibi olaylarda seyirlere onu götürmüyorlar diye biliyorum.İlla ki bişeyi vardır onun yoksa kimse düğün tarihi alamazdı.

selam kızlar ben geldim hfta içi giremiyorum artık ama zar zor fırsat buldum nasılız?

selam kızlar ben geldim hfta içi giremiyorum artık ama zar zor fırsat buldum nasılız?

offff offf kızlar biz de bu hafta sonu düğün salonu tutmaya gidicez bu hafta gidemzsek bayram sonrasın akalır artık.Tarih için kararsız kaldık yine benim arkadaşımın sınavı var 30 mayıs 'da .23 mayıs yapalıKızlar bu arada cumartesi akşamına karar verdik düğünü iz ne düşünüyorsunuz.Nişanım da c.tesi akşamı olmuştu.Arakadşım nişanı pazar yaptı düğünü c.tesine gün aldı.Daha rahat oluyor siz ne düşünüyorsunuz peki.Yoksa 6 haziranda mı yapsak aaa yeter kafayı sıyırcam vallahi bu kez kaynanam diycek okulların kapanmasını bekleyelim .Offff offff

Siz pazar mı c.tesi mi düşünüyorsunuz?????

evet canım benımkısıde deniz astsubayı.ama benımkının gitmeme gibi bir luksu yok çunku bu diğer seyırlerden farklı olacak( abd ye gemi alımı var)ve bi gittiklerindede en az9ay kalcaklar zaten 2 yıl yada 9ay olarak deişior kalcakları zaman.. neysekı şimdilik iptal oldu kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt :teytey: :lepi: ama ustleri bu nisan ayı veya onumuzdekı 3yıl içinde gidebiliriz yine demiş.onun için düğün tarihini tam olarak belirleyemioruz .. ama esyalara almaya basladık..:) bizim akrabalar benle dalga gecıyorlar şimdi birden hızlandıkya , senın dugun ocak 1de olur yılbasıyla berabe kutlarız diyorlar..:))) uyuslarr :1closedeyes: :1closedeyes:

Son düzenleme:

alevcim benım bi arkdasımın dugunu senın arkdasınınkısıne benzer sekılde oldu ve boyle daha rahat ettık dedi.. önce dugun oldu cmtsi aksamı pazarda kına gecesi yaptılar.. kımbılır belkıde öylesi rahattır..

merhaba arkadaşlarrrr.... bu gün ektim sizi gelir gelmez yattım uyudummmsırnaşık şey

bu arada abba canım benimkide deniz astsubayı yerimseniben ama hiç seyre gitmiyor allahtan :sm_cool: ballı nişalımın tayinleri hep deniz kenarına olacak ama hiçç syre gitmeyecek... :teytey: tek kötü yanı ben marmarise gelin gidicem :çok üzgünüm: ailemse kocaelide senağlama

canım biz de pazar düşünüyoruz :lepi:

hoşgeldin canım
bende bu kız niye gelmedi diye düşünüyordum a.s
benim yerimede uyudun mu mirmirmirmir

Aaa benim babam da Amerika'dan gemi getirdi.6 ay kalmışlardı.Eşin bilir Trakya'yı getirdiler.Aklında olsun, değişmediyse eşler de gidebiliyor.Devlet karşılıyor masraflarını.Eşin de otelde seninle kalabiliyor akşamları.Değerlendir mutlaka.Bidaha bu fırsat ele geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…