2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor

canım benim sakin olmaya çalış kayınvalidenin yaptığını da takmamaya çalış kafana biliyorum haklısın ama bırak o utansın.

gunaydınn hihoyyyt yaww 5te yattım cok uykum vaaa mirmirmirmir mirmirmirmir
ne yaptında 5 te yattın dıycenızz şeyyy telde konustummm kaydirigubbakcemile neysee zaten dun yenemedıkk tarbzonu neyse ıns bızım sahaya gömerız onlarrıı ayy ayy uykum vaa mirmirmirmir

Günaydın böcük cadısı
5'e kadar kimle konuştun kız :icecream:

günaydın böcük kimle konuştun kız yoksa birileri mi varkaydirigubbakcemile2

herkese günaydınlar...

hayırlı haftalar kızlar..Şafak 319

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Topicimizde kalıcıysanız düğünü hangi ay ve varsa hangi tarihte yapmayı düşündüğünüzü paylaşırsanız takvimimize ekleriz yerimseniben

Günaydın böcük cadısı
5'e kadar kimle konuştun kız :icecream:

yakuplaa konustum hergun osaate kapatıyozz :asigim: bılmemkı ne varr anlamıss deılem safım ben saff kafa karısıkk basmıyoo
dıyen bakem ruyada balık gormek ne demekkkk -tatlicadiarzu-

canım günaydın sana birşey sorucam ben acemiyim biraz hani takvim hazırlıycaz ya o nerde olacak canım böyle buraya mı yazıcaz:sm_confused:

kızlarrrrrr benim düğün yine değiştiiii sanırım kasımm yani 2 ay sonra noluyo yawwww :S kafayı yicem

canım yaa hadi hayırlısı bakalım.Güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben

Devamlı bekleriz güzelim a.s.

canım bi çok şeyi almışsın sen maşallah
umarım bende tamamlayabilirim çeyizimi-tatlicadiarzu-
ayrıca çok güzel bir paylaşımdı saolasın..a.s.

canım aldım almasınada şu liste bi türlü bitmiyor ki.-tatlicadiarzu-

slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor

canım diğer topicte okumuştum kaynananın duyarsızlığını.Hele perdeleri herkes beğendi diye getirip eve asması benide gıcık etmiştiÇok üzgünüm çoook.
Hayırlısı ile şu düğünün bi olsaydı :Saruboceq:

canım günaydın sana birşey sorucam ben acemiyim biraz hani takvim hazırlıycaz ya o nerde olacak canım böyle buraya mı yazıcaz:sm_confused:

canım ben excelde geçici bi tablo hazırladım şimdilik.Siteye nasıl yapıştırılıyor bi bakayım

yakuplaa konustum hergun osaate kapatıyozz :asigim: bılmemkı ne varr anlamıss deılem safım ben saff kafa karısıkk basmıyoo
dıyen bakem ruyada balık gormek ne demekkkk -tatlicadiarzu-

yakup kimmm kafamçokkarıştı
niye yakup diyince kalpler uçuşuyo kafanın üstünde :uhm:
bilmediğimiz bişey mi var :jeyyar:

canım ben excelde geçici bi tablo hazırladım şimdilik.Siteye nasıl yapıştırılıyor bi bakayım

hmmm bizim topikte böyle mesaj gibi yazıcak değil mi?Benim 23 mayıs tatlım ama düğün slaonunu tutalım öyle yazarız.Düğün salonunda bir sorun çıkmazsa kati suretle kesin 23 mayıs C.tesi akşamıkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrra.s.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz:1hug:
cbellcim aldıklarını gülegüle kullan canım

ben de elektrik süpürgesi almaya karar verdim şimdi kızlar siemens alıcam heralde ama model konusunda karar veremiyorum:uhm: siz ne almıştınız ya da alıcaksınız acabaa:uhm:

yakup kimmm kafamçokkarıştı
niye yakup diyince kalpler uçuşuyo kafanın üstünde :uhm:
bilmediğimiz bişey mi var :jeyyar:

çarsı grubundan ark kayserıde maclara gelıyoo 22 yasında mağazaları vaa suan evde yatıyoo bayramda calıscakmıss benı gormeye ıst gelcekmıs benı sevıyomuss ama ebn kararsızım oysa hep kısmet dıyı ee nedemısler sütten ağzı yanan yoğurdu ufleyerek yermıss kaydirigubbakcemile3

Canım önerin için çok teşekkür ederim. Biz de evde Arçelik kullanıyoruz ve aparatları bu Moulinex ile aynı; ancak ben o ezici kısmının çelik olmasını istiyorum. Sıcak yemeğin içine daldırıyorsun sonuçta ne biliyim o konularda biraz pimpirikliyim, o nedenle çelik olan bir modeli Philips'i seçtim canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…