Biz hesapladık 22 ay var evlenmemee ... şubatta yada seneye yaz nişan bir sonraki yaz düğün.. en çok benim var vede bana az bile geliyo.. hiç niyetim yok şuan :))
buzdolabını no frost alırsam nişanlıma aldırtmayı düşünüyorum :dilcikar:
9 ay da zor öderim yoksa hepsini
sırnaşık şey Valla canım eğer ki beyaz eşyaları alırken küçük ev aletlerini de alırsam (ki az önce hesapladım; blender, ütü, elektrikli süpürge, katı meyve sıkacağı ve tost makinesi tam 1000 ytl ediyor) buzdolabını bizde de nişanlım alacak :) Ben de küçük ev aletlerimi, bulaşık makinemi, çamaşır makinemi ve fırınımı alacağım.
Bakalım ürünleri alış sıramıza göre belki hepsini de ben alabilirim veya tek seferde alalım deyip de buzdolabını o kalanlarını ben şeklinde de yapabiliriz.
Ben bunları çok kafaya taktığım için nişanlım alalım da bir an evvel kafan rahatlasın diyor :roflol:
sırnaşık şey Valla canım eğer ki beyaz eşyaları alırken küçük ev aletlerini de alırsam (ki az önce hesapladım; blender, ütü, elektrikli süpürge, katı meyve sıkacağı ve tost makinesi tam 1000 ytl ediyor) buzdolabını bizde de nişanlım alacak :) Ben de küçük ev aletlerimi, bulaşık makinemi, çamaşır makinemi ve fırınımı alacağım.
Bakalım ürünleri alış sıramıza göre belki hepsini de ben alabilirim veya tek seferde alalım deyip de buzdolabını o kalanlarını ben şeklinde de yapabiliriz.
Ben bunları çok kafaya taktığım için nişanlım alalım da bir an evvel kafan rahatlasın diyor :roflol:
canım küçük ev aletlerimin hepsinide aldım.Şimdi ben h.sonu ki hesabıma göre beyaz eşyamı alacak olsaydım buzdolabım dahil rahat rahat öderdim.Ama burda sizlere sorunca yavas yavas fikir değiştiriyorum gibi.Bakalım artık....
Nişanlımla anlaşmamıza göre ben beyaz eşyaları alacaktım o da klima ve iyi bir televizyon alacaktı.Eğer no frost b.dolabı alırsam klima ve dolap ona kalır.Tv de lcd yerine normal tv.lerden alırız ne yapalım.
Kızlar siz ne düşünüyorsnuz tv için.LCD mi yoksa Normal mi ?
canım biz almaya karar vermiştik ki burdaki arkadaşlara da sormuştum.Ömrü çok kısa imiş.Tüpü değiştirelemediği için çöpe atmak da yazık yani o kadar para vericem bile bile biz de normal 82 ekran alıcaz düz ekranalr var ya onlardan vazgeçtik lcd tv den
Kızlar siz ne düşünüyorsnuz tv için.LCD mi yoksa Normal mi ?
kızalr tam beyaz eşyayı konuşuyorsunuz soriyim bende birdahaki ay bende erkek araldaşımla beyaz eşyalarımı alacagım.. diyoruzki gidelim bir magazaya o buzdolabı ve çamaşır makinesını alcak bende ordan fırın alcam 6-8 aya taksit yapıp bu senee bunları bitircez.. bulaşık sonradan alırız dedik şimdiden ağır olmasın diye..
sonradan bulaşık makinesini kim alcak omu benmi.. farketmez sonuçta ikimizde alabiliriz ama merak ettim şuan alsak hangimize düşüyor normalde
Bu arada Böcük nerelerde? Bi göründü kaydoldu hemen. Yeni aşklara yelken açtı bizi unuttu sanırım. Leyla böcük :)))
valla hanginize ne düştüğüne kendiniz karar vermelisiniz sanırım.
Çünkü ben kime ne düşüyor hesabı ile hareket etseydim kız tarafı olarak sadece çeyizim ve yatak odası takımım olacaktı a.s.Ailem beyaz eşyayı erkek tarafı alır mantığı ile hareket ediyor.
Alınan eşyalarıda nişanlımla ben ödeyeceğim için ve evlendikten sonra fazla borcumuzun olmaması için mecburen böyle bitakım şeyleri ortak alıyoruz.
resim gondermeyi unutmusum doru yaporumdur insallah :) :Saruboceq:
valla hanginize ne düştüğüne kendiniz karar vermelisiniz sanırım.
Çünkü ben kime ne düşüyor hesabı ile hareket etseydim kız tarafı olarak sadece çeyizim ve yatak odası takımım olacaktı a.s.Ailem beyaz eşyayı erkek tarafı alır mantığı ile hareket ediyor.
Alınan eşyalarıda nişanlımla ben ödeyeceğim için ve evlendikten sonra fazla borcumuzun olmaması için mecburen böyle bitakım şeyleri ortak alıyoruz.
la yokk patron burdaa
yenı gelen gacı bulasık mak sen alcannn kız bızde olede
telde deılem yakup uyyoo daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?