günaydın kızlarrra.s.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz:1hug:
cbellcim aldıklarını gülegüle kullan canım
ben de elektrik süpürgesi almaya karar verdim şimdi kızlar siemens alıcam heralde ama model konusunda karar veremiyorum:uhm: siz ne almıştınız ya da alıcaksınız acabaa:uhm:
Günaydın canım, ben Philips'ten bir model beğendim. Piyasadaki en yüksek emiş güçlü ürün diyorlar onun için. Philips FC 9170 Performer Elektrikli Süpürge modelin adı. Aklında bulunsun yerimseniben
bunlardan birini alıcam heraldeCADIARZU
Kızlar h.sonu beyaz eşya bakmaya gittim.Kafam çok karıştı doğrusu.
Şimdi evde bulaşık mak.2 prog.lı ve çoook memnunuz.Hal böyle iken iyisi olsun diye 4 prog.lı mak.almaya gerek var mı ? Zira aradaki fiyat farkı 500 ytl.İkisininde görevi aynı sonuçta -tatlicadiarzu-
Evdeki buzdolabı çift kapılı.No frost değil yani ve biz çok memnunuz.Şimdi çift kapılı buzdolabının en büyüğü ile o ebatlardaki no frost arasında 700 ytl fark var.No frost almasam nolur kafamçokkarıştı
beğendiğim fırın elektro fanlı(gaz kesme emniyetli) bir fırın.Multifunksiyonel bir fırın almamı gerektirecek nedenler var mı ?Zira ikisi arasında yine 500ytl gibi bir fark var a.s
çamaşır mak.sormuyorum çünkü aklımda soru işareti bırakmayan tek ürün oydu.7 kg.luk almayı düşünüyorum :1rolleyes:
Valla canım bu noktada iş tamamen sende bitiyor. Senin kullanımın ve ilerde rahat etmen önemli. Sonuçta uzun bir süre kullanacağın ürünler olacak bunlar. Eğer ki bi aksilik olmazsa alacağım ürünler beni minimum 10 sene götürür diye düşündüğüm için ilerisini de düşünüp tercih yaptım ben hep.
4 programlı bulaşık makinesinin o ekstra özellikleri işini kolaylaştıracaksa (zamandan tasarruf, sudan tasarruf gibi) 4 programlı bir modeli seçmek daha mantıklı.
Biz evde nofrost buzdolabı kullanıyoruz senelerdir. O nedenle 2 kapılı ile arasındaki farklar hakkında çok fazla bilgim yok ancak nofrostun üst bölümünde gıdaları daha uzun süre saklayabiliyorsun. Dolmalık biberinden çileğine bamyasından balıgına kadar; ancak çift kapılılarda bu kadar üzün süre saklayamıyorsun diye biliyorum ben. Bir süre sonra buz kaplamaya başlıyor çift kapılılar. Bu da ister istemez gıdanın ömrünü kısaltıyor.
Fırın konusuna gelince en bilgiisiz oldugum konu denebilir. Ben de çok kararsızım ancak bir kere alacağım ne de olsa diyerek multifonksiyonel modeli almayı planlıyorum.
Yani olay tamamen sende bitiyor, nişanlında bile değil :) Çünkü mutfakta uzun süre geçirecek olan, o ürünlerle senelerce haşır neşir olacak olan sensin. İlerde ya keşke şu modelini alsaymışım dememek için şimdiden iyi düşünmen lazım yerimseniben
günaydın kızlar..
haftasonu tepe mabilyadan elipso modelli yatak odası aldık.. (krem kapaklı )
bizim dugun temmuz sonunda olcak kısmetse
bu arada size söz verdigim gibi salon takmının esylarınıda cektım ama fazla deil maalesed mobbilyacı depoya koymus sadece sizlere cam masam ve oturma grubumu koyucam.. adamın depoya koyma nedenide bizim beyendigimizden baska model yokmus aynısı baska gelen musterı onu beyenmesın die depoya koymus .. deneme bir ki yollama asamalarımda basarılı olmayı ümid ediorum kızlar
Canım iki ürün arasında çok ciddi bir güç farkı var, bence elektrikli süpürge seçerken en önemli etken gücü. O nedenle dikkatli bir seçim yapmalısın. Bir de neden Siemens? Siemens büyük ev aletlerinde çok iyi evet ama küçükler için pek tavsiye edildiğini duymadım CADIARZU
Kızlar h.sonu beyaz eşya bakmaya gittim.Kafam çok karıştı doğrusu.
Şimdi evde bulaşık mak.2 prog.lı ve çoook memnunuz.Hal böyle iken iyisi olsun diye 4 prog.lı mak.almaya gerek var mı ? Zira aradaki fiyat farkı 500 ytl.İkisininde görevi aynı sonuçta -tatlicadiarzu-
Evdeki buzdolabı çift kapılı.No frost değil yani ve biz çok memnunuz.Şimdi çift kapılı buzdolabının en büyüğü ile o ebatlardaki no frost arasında 700 ytl fark var.No frost almasam nolur kafamçokkarıştı
beğendiğim fırın elektro fanlı(gaz kesme emniyetli) bir fırın.Multifunksiyonel bir fırın almamı gerektirecek nedenler var mı ?Zira ikisi arasında yine 500ytl gibi bir fark var a.s
çamaşır mak.sormuyorum çünkü aklımda soru işareti bırakmayan tek ürün oydu.7 kg.luk almayı düşünüyorum :1rolleyes:
Dediğin gibi herşey bende bitiyor.Nişanlımdan yardım istedim,o da sen kullanacaksın istediğini seç diyor.
Bu ay içerisinde alırsam %5 indirimli almış olacağım.Bide dükkan sahibi peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bana.Her ay elime para geçtikce gidip ödeyeceğim.Kredi kartına girmeyeceğim yani.Ayrıca eşyaların nakliyesinide ücretsiz yapıyorlar.Bikaç gün daha düşüneyim en iyisi.
Canım neden bu ay alırsan %5 indirimli oluyor, zam falan mı geliyormuş yoksa yine beyaz eşyalaraYoksa satıcının uyguladığı bir indirim mi bu? Bir de hangi marka alıyorsun?
canım eylül ayında beyaz eşya %5 zamlanmış.Ama adam bana torpil geçerek bu ay alırsan %5 zam eklemiyoruz dedi.Ekim ayında uygulamaya başlayacaklarmış.Hatta bana eylül ayının katalogunu verdi.Ordada %5 zamlanmış fiyatları yazıyor.
Markası bosch canım
Offf yine mi zam
yaaaDaha yeni zam yaptılar yuhh yani!
günaydın kızlar..
haftasonu tepe mabilyadan elipso modelli yatak odası aldık.. (krem kapaklı )
bizim dugun temmuz sonunda olcak kısmetse
bu arada size söz verdigim gibi salon takmının esylarınıda cektım ama fazla deil maalesed mobbilyacı depoya koymus sadece sizlere cam masam ve oturma grubumu koyucam.. adamın depoya koyma nedenide bizim beyendigimizden baska model yokmus aynısı baska gelen musterı onu beyenmesın die depoya koymus .. deneme bir ki yollama asamalarımda basarılı olmayı ümid ediorum kızlar
valla sorma.Zaten düğüne 10 ay kaldı.Beyaz eşyamı bu ay alıp 9 taksitle anca öderim diye düşünüyorum .Daha fazla zam yemeden alsam iyi olur
İyi düşünmüşsün canım. Ben de önümüzdeki ay veya en geç kasımda tüm beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi alacağım. Bir an evvel çıksınlar aradan yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?