2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın canım, ben Philips'ten bir model beğendim. Piyasadaki en yüksek emiş güçlü ürün diyorlar onun için. Philips FC 9170 Performer Elektrikli Süpürge modelin adı. Aklında bulunsun yerimseniben

Bu arada hepinize günaydın güzel gelin adaylarııı a.s. Hepimizin haftası çok güzel geçer inşallah kaydirigubbakcemile5
TuRunCum benim de şafak: 196 hihoyyyt

bunlardan birini alıcam heraldeCADIARZU

Güç: 300 - max. 1600 Watt (max.)
Elektronik emiş gücü ayarı
"Soft-start" motor ilk çalışma özelliği
En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği
Mükemmel toz emişi için "Turbo güç" fonksiyonu
"Ergoplus" tutma yerinde 4 farklı süpürme başlığı
Sürgü manşetli, klips kilit mekanizmalı teleskobik boru
Ses seviyesi optimize edilmiş ayarlanabilir süpürme başlığı(280mm emme ağzı genişliği)
Yeni özel parke ucu soft & roll
"Air Flow" hava akış kontrol sistemi
"Air Safe" sistemi
ultraHEPA filtreleme sistemi
Toz alma kapasitesi: 6 l
Tek adımda filtre değiştirme imkanı
Hijyenik, kilit mekanizmalı Megafilt®SuperTEX Toz torbası
Kolay erişilebilen hava çıkış filtresi
Toz torbası doluluk göstergesi
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 13 m
Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek
Ağırlık: 6.1 kg (Sadece gövde)
Toz torba kodu: VZ52AFP2/TYP P

Güç: 100 - max. 2400 watt
Elektronik emiş gücü ayarı
"Soft-start" motor ilk çalışma özelliği
En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği
Mükemmel toz emişi için "Turbo güç" fonksiyonu
"Ergoplus" tutma yerinde 4 farklı süpürme başlığı
Sürgü manşetli, klips kilit mekanizmalı teleskobik boru
Ses seviyesi optimize edilmiş ayarlanabilir süpürme başlığı(280mm emme ağzı genişliği)
"Air Flow" hava akış kontrol sistemi
"Air Safe" sistemi
ultraHEPA filtreleme sistemi
Elektronik toz torbası doluluk göstergesi
Kolay erişilebilen hava çıkış filtresi
Toz alma kapasitesi: 6 l
Tek adımda filtre değiştirme imkanı
Hijyenik, kilit mekanizmalı Megafilt®SuperTEX Toz torbası
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 13 m
Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek
Ağırlık: 6.1 kg (Sadece gövde)
Toz torba kodu: VZ52AFP2/TYP P

Kızlar h.sonu beyaz eşya bakmaya gittim.Kafam çok karıştı doğrusu.

Şimdi evde bulaşık mak.2 prog.lı ve çoook memnunuz.Hal böyle iken iyisi olsun diye 4 prog.lı mak.almaya gerek var mı ? Zira aradaki fiyat farkı 500 ytl.İkisininde görevi aynı sonuçta -tatlicadiarzu-

Evdeki buzdolabı çift kapılı.No frost değil yani ve biz çok memnunuz.Şimdi çift kapılı buzdolabının en büyüğü ile o ebatlardaki no frost arasında 700 ytl fark var.No frost almasam nolur kafamçokkarıştı

beğendiğim fırın elektro fanlı(gaz kesme emniyetli) bir fırın.Multifunksiyonel bir fırın almamı gerektirecek nedenler var mı ?Zira ikisi arasında yine 500ytl gibi bir fark var a.s

çamaşır mak.sormuyorum çünkü aklımda soru işareti bırakmayan tek ürün oydu.7 kg.luk almayı düşünüyorum :1rolleyes:

Günaydın canım, ben Philips'ten bir model beğendim. Piyasadaki en yüksek emiş güçlü ürün diyorlar onun için. Philips FC 9170 Performer Elektrikli Süpürge modelin adı. Aklında bulunsun yerimseniben

CADIARZU saol canım:1hug: bi bakayım ona da şimdi

bunlardan birini alıcam heraldeCADIARZU

Canım iki ürün arasında çok ciddi bir güç farkı var, bence elektrikli süpürge seçerken en önemli etken gücü. O nedenle dikkatli bir seçim yapmalısın. Bir de neden Siemens? Siemens büyük ev aletlerinde çok iyi evet ama küçükler için pek tavsiye edildiğini duymadım CADIARZU

günaydın kızlar..
haftasonu tepe mabilyadan elipso modelli yatak odası aldık.. (krem kapaklı )
bizim dugun temmuz sonunda olcak kısmetse
bu arada size söz verdigim gibi salon takmının esylarınıda cektım ama fazla deil maalesed mobbilyacı depoya koymus sadece sizlere cam masam ve oturma grubumu koyucam.. adamın depoya koyma nedenide bizim beyendigimizden baska model yokmus aynısı baska gelen musterı onu beyenmesın die depoya koymus .. deneme bir ki yollama asamalarımda basarılı olmayı ümid ediorum kızlar

Valla canım bu noktada iş tamamen sende bitiyor. Senin kullanımın ve ilerde rahat etmen önemli. Sonuçta uzun bir süre kullanacağın ürünler olacak bunlar. Eğer ki bi aksilik olmazsa alacağım ürünler beni minimum 10 sene götürür diye düşündüğüm için ilerisini de düşünüp tercih yaptım ben hep.
4 programlı bulaşık makinesinin o ekstra özellikleri işini kolaylaştıracaksa (zamandan tasarruf, sudan tasarruf gibi) 4 programlı bir modeli seçmek daha mantıklı.
Biz evde nofrost buzdolabı kullanıyoruz senelerdir. O nedenle 2 kapılı ile arasındaki farklar hakkında çok fazla bilgim yok ancak nofrostun üst bölümünde gıdaları daha uzun süre saklayabiliyorsun. Dolmalık biberinden çileğine bamyasından balıgına kadar; ancak çift kapılılarda bu kadar üzün süre saklayamıyorsun diye biliyorum ben. Bir süre sonra buz kaplamaya başlıyor çift kapılılar. Bu da ister istemez gıdanın ömrünü kısaltıyor.
Fırın konusuna gelince en bilgiisiz oldugum konu denebilir. Ben de çok kararsızım ancak bir kere alacağım ne de olsa diyerek multifonksiyonel modeli almayı planlıyorum.
Yani olay tamamen sende bitiyor, nişanlında bile değil :) Çünkü mutfakta uzun süre geçirecek olan, o ürünlerle senelerce haşır neşir olacak olan sensin. İlerde ya keşke şu modelini alsaymışım dememek için şimdiden iyi düşünmen lazım yerimseniben

Dediğin gibi herşey bende bitiyor.Nişanlımdan yardım istedim,o da sen kullanacaksın istediğini seç diyor.
Bu ay içerisinde alırsam %5 indirimli almış olacağım.Bide dükkan sahibi peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bana.Her ay elime para geçtikce gidip ödeyeceğim.Kredi kartına girmeyeceğim yani.Ayrıca eşyaların nakliyesinide ücretsiz yapıyorlar.Bikaç gün daha düşüneyim en iyisi.

abboşum resimleri dört gözle bekliyoruz ,
elini çabuk tut koymak için he mi annemkaydirigubbakcemile
Allah'ım bana da gösterecek mi acaba yatak odası aldığım günleri:Saruboceq:

ay bilemiyorummkafamçokkarıştı tavsiye üzerine elektrik süpürgemi siemensten almaya karar vermiştim ben de canım:uhm:

canım snaa fikirlerimi söylemek isterim.Bulaşık makinesi konusunda 2 programlı alman yeterli derim.Bize satıcı bile önermedi.Buzdolabını no frost almanı tavsiye ederim.Çmaşır makinesinde doğru karar bence.Fırını da pek anlamam ben midi alıcam çünkü bulaşık makinemle set üstüm olucak nişanlım beyaz eşyaları alıcak ben de midi fırını

Canım neden bu ay alırsan %5 indirimli oluyor, zam falan mı geliyormuş yoksa yine beyaz eşyalara Yoksa satıcının uyguladığı bir indirim mi bu? Bir de hangi marka alıyorsun?

Canım neden bu ay alırsan %5 indirimli oluyor, zam falan mı geliyormuş yoksa yine beyaz eşyalara Yoksa satıcının uyguladığı bir indirim mi bu? Bir de hangi marka alıyorsun?

canım eylül ayında beyaz eşya %5 zamlanmış.Ama adam bana torpil geçerek bu ay alırsan %5 zam eklemiyoruz dedi.Ekim ayında uygulamaya başlayacaklarmış.Hatta bana eylül ayının katalogunu verdi.Ordada %5 zamlanmış fiyatları yazıyor.
Markası bosch canım

Offf yine mi zam yaaa Daha yeni zam yaptılar yuhh yani!

resimleri bekliyoruz fıstıkım :1rolleyes:

valla sorma.Zaten düğüne 10 ay kaldı.Beyaz eşyamı bu ay alıp 9 taksitle anca öderim diye düşünüyorum .Daha fazla zam yemeden alsam iyi olur

İyi düşünmüşsün canım. Ben de önümüzdeki ay veya en geç kasımda tüm beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi alacağım. Bir an evvel çıksınlar aradan yerimseniben

İyi düşünmüşsün canım. Ben de önümüzdeki ay veya en geç kasımda tüm beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi alacağım. Bir an evvel çıksınlar aradan yerimseniben

buzdolabını no frost alırsam nişanlıma aldırtmayı düşünüyorum :dilcikar:
9 ay da zor öderim yoksa hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…