slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyizz canım asıl sen nasılsınn akıllımmm.... :sm_cool: son 18 gün yaaa şaka gibii...
paylaş duygularını bizimlee a.s.
VALLA NE DESEM BOS EVLENIYORUM EVET 18 GUN KALDI AMA HEYCAN YOK SEVINC YOK EVIM DOSENIYOR BENDEN HABERSIZ TAKI ALINIYOR BENDEN HABERSIZ ZORLA KENDI BILDIKLERI HAVAYA SOKMAYA CALISIYORLAR ATIYORUM TAKIM GIYMEM BEN ZORLA GIDIP IKI TAKIM ALMISLAR GIYMEM DEDIGIM HALDE ERDEM KENDI HALINDE AILESINI DUSUNUR YANI SAY SAY SAY BITMEZ DUYGULARIM fisfisfis
üzüldüm tatlım yaaa...
Ama şunu söyliyim düğün zamanı illa olur böyle şeyler.
Kanımca şimdi diyorlardırki mesela takım giymem istemem diyor ilerde almadılar der. Biz alalım... Mantık budur. Bence takılma böyle şeylere geç... Gönül isterki gerçekten iyi niyet ve sevgi çerçevesnde gelişsin ama olmuyorsada en mutlu gününü böyle detaylar için dert etme. Evinin kendilerine göremi dizdiler evlendikten sonra kendi istediğin şekle sokarsın fıstıkım... Bazen sabır taşacak noktaya geliyordur eminim,şu an herkesin sana anlayış göstermesi gerekirken ki sen evini yuvanı aileni bırakıp yeni bir düzene geçiyorsun hiç kolay bir psikoloji değil böyle bir durumda anlayışlı olmaları gerekirken bu tarz şeyler yaşıyor olman üzücü elbette. Ama bence sen şu günlerin tadını çıkar ki yarın öbür günn ahh ahh salak yeliz ne aptalca detaylara takılıp günümü zehir etmişim deme yerimseniben hadi iyi haberlerini bekliyoruz balımm :1hug: A.s.
haklisin ama olmuyor suna takilma ylz diyorum baska seyler cikio bana takim aliyorlar sinirlendigim uzuldugum nokta beni sevdikleri icin veya aaa almadilar demesin diye alinmiyor elaleme gosteris olsun diye ve ayrica beni kucuk gordukleri icin alinmasi beni sinirlendiriyor anliyormusun o kadin beni kucuk goruyor sanki kendisi padisah kizi ya ona kiziyorum gidiyor kafasina gore esylar alio perdeler halilar avizeler bir sorma geregi bile duymadan oglu desen ayri annesi hakli nede olsa parayi o veriyormus alabilirmis filan dio neyse saol cnm umarim dediklerin cikar
canım peki dönüp 'annecim benim fikrimi neden hiç sormuyorsunuz?' diye sormadın mı? ben olsa sorardım...
nişanlın parayı onlar verdiği için eziklik duyuyor anladığım kadarıyla. yerimseniben ama atladığı önemli bir nokta var. Bir anne ve babanın zaten görevi bunlar. bu konuda elbette minnet duymalıyız ancak zaten evlendirirken ellerinden geleni yapmaları gerekir...
ben hıc bır sekılde onlara mınnet duymuyorum duymayacamda bu kesın ogullarına herseyı yuklemekle anne baba olunmuyor sozde dugunu onlar yapıo mıllete karsı
turuncumm fıstıkım ben şahsen düşünmüyordum. Hani tayinci adamla evleniyoruz her gittiğim evde koyacak yer olurmu mantığıyla iki kere düşünüp alıyorum en küçük şeyi bile...
Ancak sevgilim nişanlım uzun süredir kendi evinde kullandığı için rahatlığına alışmış illa alalım diyor...
mesela işe sahurda yemek için tostunu hazırlıyormuş sahurda kalkıp sadece 30 saniyede ısıtıp yiyormuş... yada sabahları süt içer normade saatlerce beklemiyorum koyuyorum için 30 saniye sonra içiyorum diyor... aynı zamanda buzluktan acil bişiy çıkartıp pişirmek gerektiğinde de saatlerce çözülmesini beklemene gerek yok büyük kolaylık diyor... o yüzden şimdi düşünüyorum işin aslı ciddi ciddi... alırsam onuda bosch alıcam
sorsam ne olacak aldıkdan sonra olayı bıtırdıkden sonra ne degısır erdem herseyı kendı yapıyor hala ezıklık hıssedıyor o cok garıp esyları erdem aldı dugunu erdem yapıo bana takılan bılezıklerı bıle erdem aldı haala ezık anlamıyor laf soletmıyor
kadın sozde cok hassasmıs erdem ole dıo hemen hastanelık olur uzuntuden dıooooo cokda tın benım ıcın ama ıste almıslar bıtırmısler ama artık bu bole olmuyacak bugun bıze gelıolar bohca getırmeye kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?