evet canım banada bordo daha kullanışlı gibi geldi.Piyasa fiyatınıda araştırayım bi
canım bende rowenta var ucu fön çekebilenlerden bir de remington saç düzleştiricim var ve dehşet birşey ya föne para vermiyorum ama ablam almıştı senin istediğin modelden phılıps marka memnundu
laa burda artık benı düşünen yokk keyfı kactı buranın hastayım dıom yaa sızee bee
laa burda artık benı düşünen yokk keyfı kactı buranın hastayım dıom yaa sızee bee
ayy dıyem ozmn dun sureklı burnum kanadı bugunde cok halsızım yıllardr kanamazdı hatrlamam ondan yanee gece bıole uyyuyamadım pc geldı bakmadımbılee
Canım esas sen bizi düşünmüyor ve sallamıyorsun artık. Önceki sayfalara bakarsan TuRuNCu da ben de neyin var diye sorduk sana ama malesef bir yanıt alamadık :sm_confused:
Senin bir doktora gidip güzelce muayene olman lazım artık :teselli:
ayy dıyem ozmn dun sureklı burnum kanadı bugunde cok halsızım yıllardr kanamazdı hatrlamam ondan yanee gece bıole uyyuyamadım pc geldı bakmadımbılee
kızlar ben de sordum böcüğün nasıl olduğunu merak ettim geçmiş olsun hem de sabah ilk mesajlarımdan biriydi
dr gtcem cnm hava değişımı sıcak stresten deıl cunku cok daha sıcak havalrda gordum stres yapmıyom cunku mutluyum ama anlamadım ıns kotu bısey deıldır :uhm:
yakupla konusuyom sabah bana bı msj atmıs aynen ıletıyom sıze
sadece sen ve bjk(sokağın tavanı kadar sevıyorum)
Kızlar çeyizinize mikrodalga fırın alacakmısınız?
yoo ben düşünmüyorum negerek avr şuan evde belki yer olimycak koymaya :))
onun yerine şuan son model bir fırın alırım en kalitelisinden .. oda gerekirse evlendikten sonrada alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?