2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet canım banada bordo daha kullanışlı gibi geldi.Piyasa fiyatınıda araştırayım bi

Canım ben vakti zamanında araştırmıştım. O bordolar iki çeşit, biri 60 diğeri 80 idi sanırım ama benim araştırmamın üstünden epeyi zaman geçti. Sen de bir incele bakalım ne çıkacak fiyat aralıkları CADIARZU

kızlar bordo olanın ağız kısmı çıkıntılı olan modelsen bahsediyorum.2 çeşidi var birinin içi gözüküyor o dışarıda 120 civarı bizim baktığımız turuncunun eklediği de 109 ytl civarı kimi yerde 99 ytl.Geçen haftalarda baktım ama netteki fiyatları bilemm benim alışveriş yaptığım sitede 82 diğerlerini bilmem

Kızlar ya, hazır konu küçük ev aletlerinden açılmışken ben de birşey sorayım. Siz saç kurutma makinelerinizi aldınız mı? Her şeyi belirledim ama nedense saç kurutma makinesini belirleyemiyorum :bbo: Bana lazım olan saç kurutma makinesinin vigosu (kıvırcık-dalgalı saclar icin kullanılan aparatı) olmalı. Dalgalı oldugu icin saclarım jöle sürüp onunla kıvırcık yaparak da kullanıyorum. Arzumdan birkaç model belirledim gerçi ama nedir bu işin piri? Hangi markanın makinesi iyidir? Var mıdır bilgisi olan?

canım bende rowenta var ucu fön çekebilenlerden bir de remington saç düzleştiricim var ve dehşet birşey ya föne para vermiyorum ama ablam almıştı senin istediğin modelden phılıps marka memnundu

laa burda artık benı düşünen yokk keyfı kactı buranın hastayım dıom yaa sızee bee

canım bende rowenta var ucu fön çekebilenlerden bir de remington saç düzleştiricim var ve dehşet birşey ya föne para vermiyorum ama ablam almıştı senin istediğin modelden phılıps marka memnundu

Canım benim de Braun ion shine saç düzleştiricim var, o nedenle fön ve düzleştirme işlevini görmese de olur. Dediğim gibi kıvırcık yapması önemli. Evet Philipste de bir modelde var o başlık. Ya philips ya da arzumunkini alacağım sanırım CADIARZU Yine de kararsızım...

ayy dıyem ozmn dun sureklı burnum kanadı bugunde cok halsızım yıllardr kanamazdı hatrlamam ondan yanee gece bıole uyyuyamadım pc geldı bakmadımbılee

Canım esas sen bizi düşünmüyor ve sallamıyorsun artık. Önceki sayfalara bakarsan TuRuNCu da ben de neyin var diye sorduk sana ama malesef bir yanıt alamadık :sm_confused:

kızlar ben de sordum böcüğün nasıl olduğunu merak ettim geçmiş olsun hem de sabah ilk mesajlarımdan biriydi

Senin bir doktora gidip güzelce muayene olman lazım artık :teselli:

gtcemde benım cıktığım saat nobetcı dr oluyo sadece onlarda ılgılenmıyoo doğru durust bugun gtcem artıkkk patronda cok sınırlı ızın alamam sabah geldım hıc uymadım gece toplasan 3 saat anca geldım ben az yatam dedım uzandım ama gene uyuyamadım :çok üzgünüm:

dr gtcem cnm hava değişımı sıcak stresten deıl cunku cok daha sıcak havalrda gordum stres yapmıyom cunku mutluyum ama anlamadım ıns kotu bısey deıldır :uhm:
yakupla konusuyom sabah bana bı msj atmıs aynen ıletıyom sıze
sadece sen ve bjk(sokağın tavanı kadar sevıyorum)

Yeni bir aşk doğuyor hihoyyyt

Kızlar çeyizinize mikrodalga fırın alacakmısınız?

Son düzenleme:

yoo ben düşünmüyorum negerek avr şuan evde belki yer olimycak koymaya :))
onun yerine şuan son model bir fırın alırım en kalitelisinden .. oda gerekirse evlendikten sonrada alırım

Çalışanlar için çok pratik olduğunu düşünüyorum ben.Gidip 500ytlik bi fırın alınmayacak sonucta.100 ytlye güzel mikrodalga fırınlar var.
Yemeği ısıtsın,buzluktan çıkanları çözdürsün yeter bana.
Evde var ve gerçekten çok pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…