2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınnnnnn ben geldımm
3 gundr pc kuramadım yaa dun format atıldı baya gec oldu bugun ıns net bağlancakk artık gecelerıde burdayımm sositososito
dun fb yenıldı cok uuzldum yaa :teytey: :teytey:
bugunde maça gtcem oleyyy dun dr gttım sonuclar bugun :uhm: ıns kotu bısey yoktr :Saruboceq:

inşallah canım merak ettim ben de seni sordum nasıl oldun diye geçtiğimiz sayfalarda.Canım izmirhayal gelinliğini ekliycek resim nasıl eklendiğini yazar mısın?

yazam cnm
resmın ustune gel OZELLIKLERDE url adresını kopyala sonra bu msj yazdımız yere gel orda sarı kutu var bak dağ resmı var ona tıkla orda cıkan htpp yazısınıın tamamını sıl yapıstr yap o kadr

imageshack kısmını söylemedin ama zaten izmirhayal da yok buaralarda kız gelinliğini göstermeden gitme bir yere aksıma kadar bekletme bizi

kızlar bu gün kendime su ısıtıcısı ile tost makinesi aldım :))
su ısıtıcım ( daha önceden ismini duymadım.. teknosadan tost makinemi alırken bunuda alıyım dedim. benim işimi görür :=)

CENDIX CX-2001 GİZLİ REZİSTANLI SU ISITICISI (1,8 Lt)
360 derece dönebilme özelliği
Durum gösterge ışığı
Isı yalıtımı
Otomatik manuel kapama
Su seviyesi göstergesi
Kablo sarım haznesi
Gizli rezistans
Yüksek sıcaklık koruması
1,8l kapasite
230v,2200w

tost makinem ise tefal marka ( aşkım özellikle tefal istedi seçme şansım yoktu )

Tefal Ultracompact Izagara ve Tost Makinası
1700 W
Fırın fonksiyonu
Pişirime hazır uyarı ışığı
180 derece barbekü pozisyonu
Eğimli ızgara plakaları fazla yağları süzerek entegre yağ toplama kabına aktarır
Minimum koku ve duman, maksimum lezzet ve sağlık sağlar
Çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yapışmaz kaplama ızgara plakaları

işte böyle kızlar sizlerle de paylaşmak istedim a.s.

Herkese selamlar...

Bu başlık bana da hitap ediyor. Bende babamı ikna edememe rağmen aramızda onun inadına 1 aralık 2007 de taktık yüzüklerimizi. Baktı ben vazgeçmicem sonunda evet çıktı ağzından. Şimdi sevgilim benden de kıymetli, babamla sanki kankalar.Fırsattan istifade bayramdan sonra en uygun tarihte söz-nişan birlikte aile arasında yapılacak. Kısmetse 2009 Nisan da gelin olucam :)

Bu arada konumuzun ismi değişmiş hayırlı olsun.Artık 2009 yazı evlenecekleriz yani seneye yaza diye birşey kalmadıkaydirigubbakcemile5

Günaydın fıstıklaaar a.s.
Elissacım aldıkların hayırlı olsun, güzel günlerde kullan canım yerimseniben
Ayyy topicimizin ismi değişmiş çok heyecanlandım bi an görünce :asigim: Yeni ismimiz de hayırlı olsun hihoyyyt

evet ben de sevindim ama yazılarım arka sayfada kalmış:asigim:

Dün evkura gittim ablamın taksidi vardı onu yatırmaya alışveriş yapmaya değil yani böcük duyarsa kızar:jeyyar: Days in colours kapitone yatak örtüsü gördüm alasım geldikaydirigubbakcemile ama tuttum kendimi siyah üzerine fşya güller var ay o kadar hoş ki 2 tane de elyaf yastık hediyeli 99 ytlsüprizzzzz çok hoşume gitti içinde bir kapitone örtü işte bir de 2 kırlent tipi geniş yastık +hediyesi çok güzel duruyordu kızlar

günaydın herkesea.s.
topicimizin başlığı süper olmuş kızlarkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:cokacimcoook

Fıstıkım ben de days in colours ın bir tane kapitoneli nevresim takımını begenmistim. O kapitone kısmı ortu olarak kullanılabiliyormus yazın falan. Cok da şıktı ama pembeli bir uyku setim olunca bu da pembe olduugu icin vazgecmistim almaktan. Senin dediginin de modeli varsa paylassan bizle de kaydirigubbakcemile5 Ben de istiyorum cunku öyle bir tane yerimseniben

Ayyyy kızlar yaa ben de Balıkesir-Ören'in hastasıyıım yaaa. Çok seviyorum oraları. Denizi çok güzel, kumsalı güzel... Ayy tatil moduna girmedne susayım ben en iyisi :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…