2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım okudum da bu fırın microdalga hakkında bilgilisin herhalde.. biz evde micro dalga kulanmadıgımız için bilmiyor oalbilirim ilerde belkide alırım eger dediğin gibiyse.. ben şey diycem ramazandan sonra beyaz eşyaları alcaz bizde ben fırını alcam hangi marka alsam vede özellik olarak ne arasam önerebileceğin birşey varmı .. ?
yani hangi özelliği arıyayım alacagım fırında öncelikle..
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

tatlım ben arçelik bayisinde çalışan bir arkadaşıma sordum ne önerirsin diye.Elektro fanlı fırın tavsiye ederim dedi.Ben bosch elektro fanlı (gaz kesme emniyetli) fırın alacağım yerimseniben

Günaydın kızlar...

Bugün mikrodalga fırınımı ,şarjlı el süpürgemi ve saç kurutma makinasının siparişini vereceğim.

canım şarjlı el süpürgeni bordo olanı mı seçtin?Mikrodalga için ise almak istiyorsan al canım ama ben kiracı olucam o kadar geniş bir ev tutamayız belki istanbul malüm kiralık daire bulmak da zor uygun bulmak da o yüzden midi fırın alıcam o kadar .Şarjlı süpürgeni ne kadara buldun?

tatlım ben arçelik bayisinde çalışan bir arkadaşıma sordum ne önerirsin diye.Elektro fanlı fırın tavsiye ederim dedi.Ben bosch elektro fanlı (gaz kesme emniyetli) fırın alacağım yerimseniben

peki canım turbo multi gibi şeyler vardı katologda multi iyi herhdle.birde 3 tarafı gaz bir tarafı elekktirikli iyimi ben öyle düşünüyorum

canım bordo olanı almayı düşünüyorum ben.
Bende kiracı olacağım ama yinede vazgeçemiyorum mikrodalgadan :).
Ölçüleri 46 cm genişlik 26cm yükseklik 31cmde derinlik yerimseniben

canım bilemiycem denemek lazım halam bordoyu kullanıyor çok memnun onu tavsiye etti banada ama arzum için birşey diyemiycem.Çekimi önemli?

peki canım turbo multi gibi şeyler vardı katologda multi iyi herhdle.birde 3 tarafı gaz bir tarafı elekktirikli iyimi ben öyle düşünüyorum

benimde turbo-multi gibi şeyler aklımı karıştırıyordu.Multiye fazla para saymaya gerek yok elektro fanlı bir fırına bak dedi arkadaşım.Ben 4 gözü gazlı ocak düşünüyorum.Kırk yılın başında tüp bitecekte elektrikli gözü kullanacağım.Hem tüpçüyü aradığında 10.dk da geliyolar.O yüzden 4 gözü gazlı olsun diyorum ben

kızlar günaydınnnn ani bir kararlaa düğün 9 kasıma alındı:) iki ayagım bi pabuca girdiii:) gelinligimi aldım felan filan gelişme cok yaniii:)

tamam canım çok saol walla çok makbule geçti bilegiler..
Şeniz

kızlar günaydınnnn ani bir kararlaa düğün 9 kasıma alındı:) iki ayagım bi pabuca girdiii:) gelinligimi aldım felan filan gelişme cok yaniii:)

canım çok sevindim senin adına.Hazırlıklarını bizimle paylaş bakalım.Eşya beğendinmi?Gelinlik nasıl :)

askımcım gelinligi koyabilirsem koyoyım fotosunu gerçi cok net deil ev arıyorum bulamıyorum cok pahalı danteller dikiliyo annem canımı okuyo her gece sunu dik bunu dik düğün salonu bulduk onu tutcaz bugün ütümü ütü masamı aldım ufak tefekler kaldı.evi tutsam cok daha kolay olcak herseyy nişanlım aradı bi ev varmıs bak die şimdi ona bakcamm en zoru ev bulmakmış kızlarr

evet canım ben de ev bulma konusunda çok korkuyorum .Çok pahalı çünkü .Hadi gelinliği bekliyoruz canım ay ben heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…