2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

oooooo guzlmıs ben NEY sesıne bayılırımm ama bızde oyunsuz düğün olmaz nışan kınada oyunsuz olmaz gobecık atcez

rep veren altın bulsn
babalr gunu gelıyo ne alcaksınz babalarınıza benım 2babamda yanımda deıl ohhh yırtım

rep veren altın bulsn
babalr gunu gelıyo ne alcaksınz babalarınıza benım 2babamda yanımda deıl ohhh yırtım

ben babama hediyesini d.gününde verdim.2-3 tane hediye aldığım için babalar gününe almama gerek kalmadı.
Kayınbaba uzakta olduğu için hediye alamıyacam naniknanik
Amaaaaaaaaaa yarın aşkımın doğum günüüüüüŞeniz.
Gerçi hediyeyi ay sonu vereceğim.Şimdi birbirimizden uzaktayız.Ay sonu geldiğinde hem pasta keseriz hemde hediyesini veririm :asigim:

offf kızlar offf ne stresli şeymiş şu nişan ve evlilik hazırlığı.İnsan herşeyin en iyisi olsun istiyor.Şimdi benim önümde tek bir teleşım kaldı kına ve düğün umarım hepimizin herşeyi her anı dilediğimiz gibi olur.Allah hepimizin gönlüne göre versin,hiçbir genç kızın içinde kalmasın istedikleri.

canım bende bindallımı elbise modeli hazırladım zaten. altına şalvar falan giyme olmasın diye. tam bel kısmınıda büyük kemerlerden alacagım degisik birsey olacak

ilk defa resim eklemeyi deniyorum arkadaslar umarım olur :)

bende protestoya katılıyorum canım.
üç kartım vardı ikisini iptal ettim. bir kartım var ama genede borclar bitmiyor.

Okarauzum bindallın çok güzelmiş.Güle güle giy güzelim.
Bende böyle bi bindallıı istiyorum ama ben kapalı olduğum için biraz zor gibi.Kınamı salonda yapacağım ve nişanlık gibi bi şey almayı düşünüyorum.Başörtümüde yaptıracağım.O yüzden kına yakılırken giymek istesem bile bindallıya başörtüm uymaz.O yüzden giyemiyecek gibiyim..bakalım artık a.s.

bındallın cok guzelmıss gıı
aman benım askım herseyını bana emanet edıyo kredı kartlarıda bende zaten ama genelde hıc kullanmam param oldukca alırım cok ıstedım bı ayakkabı var almıyom mesela sızde ole yapın odemezsenız bıde allah korusun dıkkat edın hemde cok
ay evt ya anneler gunundede uzaktaydı annemler oleyyy

Günaydın kızlaaarrrr.
Bugün içimde tarifsiz bir mutluluk ve huzur var :asigim:
Canlarım ben yarın tatile çıkıyorum ailemle.1 hafta kafa dinleyeceğiz işten gücten uzak.a.s
1 hafta sonra tekrar aranızda olurum inşaallah.

Uğur böcüğüm aldığım ayakkabının resmini çektim ama aceleden yan profil çekmeyi unutmuşum.Onuda bi ara çeker eklerim a.s

ben burdayım cnm patron coksinirlı ıs cok obakımdan bugun kkdan arkadaslrım gelcek bana oleeyy hazrlıkyaptım onlara akşamdan ısten cıkısta bıze gelcek hepsı oleyy

slm kızlar cok guzel bır gelısme oldu annem en sonunda babama acıldıııııı benım erdemı sevdıgımı ve evlenmek ıstedıgımı demıs babam ılk once ıstememıs ama annem kızın sevıyor ıstıyor dıyınce bırsey dememıs sımdı abımı beklıyoruz salı gunu askerden gelıoooooooo onada soralım dıooo gelsınler ıstemeye yasasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar gelir gelmez baktım neler olmuş kk 'da diye.Haftasonum kötü geçti biraz.Annem Malatya!ya gitti çok üzgünüm,onun yeri evde çok belli oluyor.Yine düğün salonu baktık.Ya siz?

gunaydin Cnm Bizde Dun Cafe Baktik Bi Cafeyi Cok Beğendik Askimda Baska Yere Bakmamiza Gerek Yok Dedi 650 Ytl 5katli Yas Pasta Kuru Basta Içecekler Muzik Sanatci Hersey Dahil Sizce Nasil Ortamda Muthiss Ama Bgun Ablamla Baska Yerede Fiyat Sorcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…