2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

uleeeeeeeeeeeee cok harıka olmusun laa ee ne dıye canta tasycan yaa bence alma onu amannn
bıde once benım adımı yaz söle cabuk sılıncek bı yerıne lıbrayı boşver o nasılsa gıder

haa bıde ıstek varr bende
duakın şöle kalın guburlu olsun yaa nolar nolarrr ben cok sevyomdaa ondan şey ettım yoksa sana kalmışş

davetiyeeye bende bittim gelinlikle aynı fiyata geldi nerdeyse 500 tane bastırdım:) bu arada gelinligin fiyatını tahmin edin bakalım:)

yok kızzz ben demekki hakkaten bedavaya almışım :) arkadasımın moda evi vardı o diktii evett geliyooo 300 ytl gercekten 200 de gelinlikten daha bile güzell kına gecesi için gelinlik gibi kabarık bişi yaptı 500 ikisi bedava resmen davetiye 200 ytl yani davetiye parasıyla aynı:)

düğün salonuu 1000 ytl oda abimin arkadası esnaf olmak böle bişi heralde:) normali 2500 dü düğün salonunu:) gelinlik albümm 200 ssüper cıksın kısmet olursa göteririm ayakkabı canta 100 ytl damatlık 300 bunlar gercekten uyduruk bişi deil kızlar allah gercekten yardım ediyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…