kız senın yokmu?vayy sımdıden ceyız yapmaya basladın olemı ne guzel valla yap yap bı gun anıden cıkınca benım gıbı apısıp kalmassın..ben askımı tanımadan once anneme ceyız dıe bısey aldırmıodum hatta tum ceyızlerımı anneme serıodum bak mesela supurge yı mutfak takımını sonra ne bılım her seyı annem kullansın dıe actım napıcam dıe sımdı yenıden almaya calısıom valla..
sadece ben calısıom baba desen emeklı ..kendılerıne yetıo hersey..bıde kendı evımız olmasa ne yapardık bılmem hehe
aman sukur bunada yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda..
ben calısıp yaparım ceyızımı..
burcum bu sabah geç kalktım..
bugün çalışmıyorum:ecrin_bebek:
uykumu bir güzel aldımkaydirigubbakcemile3
oooohhhhhhkaydirigubbakcemile5
sen nasılsın canım:CüvCüv:
keyifler nasılŞenizyerimseniben
iyi tatlımm ne olsun işte...
bu gün annemle çarşıya gidicez aksidim varya evkura onu ödiycem...
başkada bişiy yok.
anneme ameliyat dediler. ama aşkımın geldiği tarihe denk gelecek :çok üzgünüm: onunla vakit geçiremiycem diye zülüyorum biraz...
neyse annemin canı sağolsun...
benimde almam gereken kettle, günlük kullanmaya çatal- bıçak takımı, yorgan, yastık, halı vs...
al al bitmio anam ne zormuş bu olaylar...
ıwır zıwır işler ama para gidio göze gözükmeden...uraşmasıda zor erkek tarafının işi daha kolay wala...
iyi tatlımm ne olsun işte...
bu gün annemle çarşıya gidicez aksidim varya evkura onu ödiycem...
başkada bişiy yok.
anneme ameliyat dediler. ama aşkımın geldiği tarihe denk gelecek :çok üzgünüm: onunla vakit geçiremiycem diye zülüyorum biraz...
neyse annemin canı sağolsun...
geçmiş olsun cnm anneciğinin nesi var? umarım önemli bişey deildir. çok geçmiş olsun tatlıma.s.
aşkısı her işte bir hayır vardır üzme kendini olur mua.s.
bugün anne kız gezin şöyle güzel güzel:1hug:
bir de bu arada nevresim takımlarına da göz gezdirirsen benim için çok sevinirim:CüvCüv:
ameliyattan hiç korkmayın bitanecim, oldukça rahat bir ameliyatyerimseniben
aşkınla annene bakarsınız fena mı onun da ayrı bir güzelliği varyerimseniben
kızlar ben de 1 ağustos 2009 da evleniyorum..ben 3 senedir yalnız yaşadığımdan iş için şehir dışında öyle küçük ev aletlerimi falan almıştım.Asıl büyük mobilyalar var benim alınacak.Fikirlerinizi takip etmek istiyorum..
düşmüşmü böcük altın fiyatı bende alayım ozmn... bende işte geçen hfta küçük ew aletlerimi aldım taksit yaptım 200ytllik ama biras daha taksit yapabilirim sanırım:) zorlarım biras kendimi napayım yoksa para birikmior bende çok harcarım kıyafete falan olacak gibi deil... aldora mobilya öle mi bakayım bi... ben beyaz veya açık meşe istiorum mobilyalarımı salonda yatak odasıda kullanışlımı bilmiorum ama bakacaz artık... beyaz eşya falan hiç şimdi kafamda yok ew belli olsunda ondan sora düşünürüm onları ama kırmızı mutfak dolaplarından wasgeçtim geçen gün nüket durunun programında gördüm fuşya mutfak dolapları inş bende yaptırırım öle ewime ayy harika olur yaaa...
burcucuğum çok basit ve kolay bi ameliyat diye biliyorum riski pek yok... ama genede ameliyat ameliyattır çok geçmiş olsun şekerim acil şifalar diliyorum...
böcükcüğüm altın ayın 15den beri yükselmiş 57lerdeymiş şimdi... geçen hfta 52lerdeymiş... ondan öceki hftada 48e kdr inmiş... bence biras beklemek lazım?
bayrama yakın altın fiyatları artarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?