- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlarr ben kosusturmaktan bakamadım size böcüğüm fotoyu koyamıyorum hade bi el at nolur nası yapcaz
anlatıoym hayataım anlattımda sen gtmıstın ogun neyse bak ı dınle
resmın ustune tıkla ÖZELLIKLERden url adresını kopyala sonra bu msj yazıdn yere gel orda bı sarı kutu var bak dağ resmı var ona tıkla ordakı htp gıbı yazı var onun tamamını sıl YAPISTR yap okadr sen koy olmazsa ben bakarım
pardon askım görmedimm:)
böcükcüğüm çok geçmiş olsun annenede, kötü günler geçirmiş cnm
bende açık renk istiorum pasaklıyım biras tozlandıı görünmesin die hahaha:)
hemde daha uyumlu gelio gri koltuk takımı almak isitorum kahve rengi mobilyalar uymuo...
siyahta çok koyu duruo beyaz en güseli...
kusum url adresi yok özellüklede konum var sadece
canikolarrrr işte aşkımın doğum günü hediyesiiii :sm_cool:
hani ben marmarise tatile gitmiştim ya orda bir cam mağazası vardı sırf cam ürünler satıyordu. çay setleri,aksesuarlar saatler harikaydııı... en az 10 dakka sinek gibi vitrime yapışmıştım :roflol: bayağıda tuzlu bir yerde ee malum turistik yer. aşkım kolumdan sürükleye sürükleyee götürmüştü beni. o zaman çok sinir olmuştum. :mymeka:
meğer o zamandan kafasına koymuşş benim aşk böcüğümm yaaa :asigim: yerim ben onuuu Şeniz
tamam bakarım hayatım nevresimlere yerimseniben
öyle yapıcaz artık canım ikimiz anneme bakıcaz :1rolleyes:
bu arada istediğin özel bir marka varmı ona göre bakayım balımmm???
basından anlatsa :) resme tıklıyom özelliklere url adresi yok pc de resimler olmuyo yapamadım nası yapcam
canım istediğim özel bir marka yok..
günlük nevresim takımım var ,
özel bir şeylere göz gezdir mimkinsekaydirigubbakcemile3
bir de days in colours'un yeni koleksiyonu çıkmış , onlara da bakabilirsin:CüvCüv:
burjum , nişanlının zevkine bayıldım..
harika bir çay seti..
güzel günlerde kullan canımıniçi
teşekkür ederim böcükümmm Şenizverlann onu baa parası neyse verırımm :dilcikar: :dilcikar: cok harıkaa gule gule kullan Şeniz
çok zevklidir aşkısım yaaa :asigim:canım istediğim özel bir marka yok..
günlük nevresim takımım var ,
özel bir şeylere göz gezdir mimkinsekaydirigubbakcemile3
bir de days in colours'un yeni koleksiyonu çıkmış , onlara da bakabilirsin:CüvCüv:
burjum , nişanlının zevkine bayıldım..
harika bir çay seti..
güzel günlerde kullan canımıniçi
olumm nevresım demk ben demek yanls kişiye yanlıs sey sorma :roflol:
sarev bı baksana bunda cko harıka modeller var ben alcamm mesela resım eklenmeıyo o sıteden yksa eklerdımm SAREV yaz bakk laa days ın colours ben aldım kızm harıkaa akşama gormek ısteyenlere ceyızımı accam kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim böcükümmm Şeniz
çok zevklidir aşkısım yaaa :asigim:
tamam tatlişim bakarım zaten gideceğim yerde days in şubesi var onada bakarım :1hug:
işte bu üstümdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?