2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben yaklasmışım ama
burcu amma attın haa kız 2000 ytl bı gelınlığe verılır mı

la bızımkısı kasap terzıısı deıl yaa ben okdar paar veremem aklım hep altındaya 2000e bı guzel bılesık alırdım muhamuhamuhaaa
benım nışanlığımda 400ytldıı yaww once koca bulamda bunları sonra sokun aklımaa

canım her şeyin ayrı ayrı güzel
tekrar tebrik eder ömür boyu mutluluklar dilerim sizea.s.

bizde (aşkımla ve ben ) 2009 mayıs sonu haziran başımı gibi evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse inş.
16/12/07 de sözüm oldu asker yolu bekledim geleli 2 gün oldu bayramdan sonra nişanımız var asıl askerlik yeni başlıyor bizimkine haberi yok :)

oşgeldn laa a.s. anam bız yazınca askınla sen olduğunu anladık bız kaydirigubbakcemile3 hadı hayrlısı bakemm kaydirigubbakcemile2

ben yaklasmışım ama
burcu amma attın haa kız 2000 ytl bı gelınlığe verılır mı

benim kuzenim bu temmuzde ewlendi gelinlik kumaşı ispanyadan geldi dikildi bi modaewinde iç çamaşırı oluo ya büstiyer gibi oda ispanyadan geldi glinlikle ikisi 3000ytl tuttu...
benim arkadaşlarım 1000 küsüre aldılar gelinlikleri onlarınki daha güseldi açıkçası... ama kuzeniminkininde kumaşı güseldi... gene de acıdım yani werilen paraya...teyzemler sende oradan al dediler de asla yani...

ben fanatık bjklı olduğumdan bı odam herhalde bu çalısma odam olurr sıyah beyaaz olcek herbıseyıı tabı bjk bırıyle evlencem

benim sewgilimde fanatik bjkli ama ben fbliyim tabiki benim sözüm geçecek ve benim zewkime göre döşenecek ona kalsa duwara bjk amlemi yaptıracakmışız ıyyk o ne öle kulüp gibi... ama genede tabiki onunda zewklerine ve fikirlerine önem weririm

burcucuğum doğum günü hediyen bir harika... bende cam şeyleri çok sewerim ama bu mükemmelmiş insan kullanmaya kıyamaz onu ya... iyi günlerde kulan şekerim...

burcucuğum doğum günü hediyen bir harika... bende cam şeyleri çok sewerim ama bu mükemmelmiş insan kullanmaya kıyamaz onu ya... iyi günlerde kulan şekerim...

çok teşekkürrr ederim fıstıkımmm Şeniz çok severe kullanıcam inşşş :1hug:
kim bilir belki bir gün içinizden birine çay ikram etmek nasip olurrr a.s. neden olmasın...

benım abımın esı yanı yengem(yenge demıyom da:)) o da 3000 ytl ye almıstı gelınlıgını. hüsnüye moda evi varya ordan. ama bende vermem o kadar.

çok teşekkürrr ederim fıstıkımmm Şeniz çok severe kullanıcam inşşş :1hug:
kim bilir belki bir gün içinizden birine çay ikram etmek nasip olurrr a.s. neden olmasın...

ayy inşallah cnm ne güsel olur görüşsek ewini görsem, benim ewimide sen...

hüsnüye modaewinin gelinlikleri irenç yaa sizin gelinin nasıldı bilemicem balum ama değermiydi sence????
okdr güsel gelinlikler gördümki gezerken arkadaşlarım için 1000ytl falan yani ztn toplasan kaç saat giyecem tamam önemli ve bi kere olacak bi gün ama genede ne biliim yaa... saçma gelio işte bana... yakışan olsunda...fiyatı sorun deil...

canım biz aldık beyaz eşyalarımızı hepsini arçelik aldık..Annem de senelerdir arçelik kullanıyor çok memnun..:lepi:

İzmirli arkadaşlar gelinlik için burcu modaevini tavsiye edebilirim.Çok büyük bir moda evi has swaroski taşlar fransız gipürleri kullanıyor.Ben mayıs ayında gitmek için dikime randevumu bile aldım.Sadece dikim yapıyor hazır gelinlik yok elinde.Ama çok kaliteli her şeyi.Arkadaşlarımın gelinliklerini gördüm orda dikilmiş hayran olmamak elde değil..

Biz kır düğünü yapmak istedik.Ağustos ayı olacağı için kapalı düğün salonu istemedik.En iyisi kır düğünü dedik.Randevumuzu aldık.Sadece gidip süslemelerini orgenizasyonunu seçmesi kaldı.Bu aralar kır düğününe tercih çokmuş bayanlar aklınızda bulunsun...

haklısın kır düğünü çok moda herkes kır düğünü istiyor. ama dikkat edilmesi gereken pistin zeminin toprak olmaması rahat oynanmıyor ozmn... aklınızda bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…