bu arada kuzular ben kaçar... yolculuk var gene otobüsü kaçırmayım... hftaya görüşmek üzere...
burcucuğum şu an burada yoksun ama okursun eminim.. soner arıcanın seni sewiyorum şarkısı harikaymış ben onu dinlememişim daha önce düğünde ilk dans için gerçkten çok anlamlı bi şarkı bende kullanabilirmiyim:)
çok öptüm sizleri hoşçakalın...
doğru diyon böcük elini sallasa ellisiiiiigamyoncuiremsu
aslında cok ama hyrlısı olsunn napalım her kızı 1000 kısı ıster 1 kısı alıyoo sözlumden ayrılınca ara verdım bu olaylara ama 2,5 yıllık berbarlığım vardı bıryle sozlumden once o evlenmek ıstıyoo ama ben dusunuyom hayrlısı bakem
KIZLAR ÇEYİZİNİZDE PİKELERİNİZ TAMAM MI ? ÖNÜMÜZDEKİ AY PİKE VE NEVRESİM TAKIMI ALIYIM DİYORUM BENDE. BEĞENDİĞİM PİKE TAKIMLARINDAN BAZILARINI EKLEDİM SİZLERE DE FİKİR OLSUN DİYEhihoyy
canım anladığım kadar ççekli şeyleri seviyorsunn :dance:
gerçek benim çok büyük çiçekli tarzım değilde.. 2.si çok sevimli geldi. çıtı pıtı bişiy... ben olsam onu alırdım.. :sm_cool:
KIZLAR ÇEYİZİNİZDE PİKELERİNİZ TAMAM MI ? ÖNÜMÜZDEKİ AY PİKE VE NEVRESİM TAKIMI ALIYIM DİYORUM BENDE. BEĞENDİĞİM PİKE TAKIMLARINDAN BAZILARINI EKLEDİM SİZLERE DE FİKİR OLSUN DİYEhihoyy
canım anladığım kadar ççekli şeyleri seviyorsunn :dance:
gerçek benim çok büyük çiçekli tarzım değilde.. 2.si çok sevimli geldi. çıtı pıtı bişiy... ben olsam onu alırdım.. :sm_cool:
cnm ewet doğru tespit kaydirigubbakcemile3 3 ve 4. sıradaki pikeleri beendim ben
kizlar ya ne kadar iyisiniz fikir alisverisinde bulunuyorsunuz birbirinize yardimci oluyorsunuz
iyiki bende bu siteye üye olmusum yazilarinizi okuyorum ne yazikki benim cevremde evlilik öncesi evlilik hazirlariklari dügün es koca filan felan konusabilecegim insan pek yok burasi benim icin gereckten cok faydali oldu hepinize tesekküler
paylaşımlar evlilik hazırlığını daha da zevkli hale getiriyor fmk
herzaman bekleriz cnm bizle evlilik hazırlığıyla ilgili aklına takılan takılmayan her mevzuyu paylaşabilirsinkaydirigubbakcemile5
kizlar ya ne kadar iyisiniz fikir alisverisinde bulunuyorsunuz birbirinize yardimci oluyorsunuz
iyiki bende bu siteye üye olmusum yazilarinizi okuyorum ne yazikki benim cevremde evlilik öncesi evlilik hazirlariklari dügün es koca filan felan konusabilecegim insan pek yok burasi benim icin gereckten cok faydali oldu hepinize tesekküler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun
Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa
canım bilezik almanı tavsiye derim.Bu arada geçmiş sayfaşlarda okudum kız ben haftasonları burda olmaıyorum ki bilmiyor musun sen hee:1hug: yoksa merka etmez miyim çeyizlerini ben sadece işteyken girebiliyorum netim yok evde bilgisayrımda evlenince olacak inşallah
işte bu da yatak örtüsü yerine aldığım pikeli nevresim takımı... özel günlerde ilk gece vs bunu sermeyi düşünüyorum kızlar... ben öyle yatak örtüsüyle falan uraşamam gelinlik gibi olanlarıyla... ztn pacthwork yatak örtüm war onu kullanırım günlük veya o tarz alırım başka bi tane daha... ztn 2 tane peluş battaniyem, 3 tane pikeli nevresim takımım war onların pikelerinide kullanırım günlük yatak örtüsü olarak tamamdır... sonra dier şata fatlıları nereye kaldıracam... araştırdım alanlar ilk bikaç ay ya kullanmışlar ya kullanmamışlar sora bazaya gitmiş... bende gereksiz gördüm bu daha kullanışlı geldi bana... bakalım sizler beğenecekmisiniz...
bu arada bunu ankda bi çeyiz mağazasından 365e aldım... bolu evkurda ise 333ytl idi... bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?