nevresimde mi pembe? yoksa beyazmı buradaki gibi?
güselmiş cnm seninkide baya kullanışlı... güle güle kullan...
fiyatımı düşmüş... 830a geilo sanırım
bende vessa modelini beğendim:)
tam takımı mı 830 a geliyor..:1shok: hmm ben yaz başında almıştım düşmüş olabilir..ne yapalım taksitle anca öerim diye o zaman almıştım..olsunn..
dmkki tam sezonunda almamak gerek... bahara kalmadan eksiklerimizi bitirmeliyiz sezon kapandı indirime girer herşey...
zewk meselesiii...
beğenmeni beklemiyordum ztnÇok üzgünüm çoookcokacimcoookkafamçokkarıştı
yok cnm dökülmezmiş... hem ayrıca ztn özel günlerde kullanacağım çıkıp üstünde [/COLOR]tepinmeyecem yalülülülülülü
ayrıca mak. yıkanabilior dier şata fatlı yatak örtüleri kuru temizlemede anca temizlenio...
bıde brıllantın sarıa modelı beğendım cok harıkaa bı yatak örtusu ama suan alamam once koca bulam enson yatk ortumu alcam ama bu modelın nevresımını alcam 150ytl saten krem rengı resım koyamadım sıteden bakın cok harıkaa
bu arada bellonada uyku setlerinde kısa süreliğine kampanya başladı..ama stoklarla sınırlı sayıda gelmiş kampayalı uyku setleri..169 dan 99 inmiş..Ben bir tane aldım..Dİğer gelen kampanyalılar hoşuma gitmedi bir tek aldığımı beğendim.İhtiyacınız varsa bakın derim tükenmeden.
hakket sen önce koca bulsana laelaelaelaelae
ölee deme böcüğümee sora üzülürrr...
hem koca dediin nedirki istedii anda bulur böcük...
maksat önce herşeyi hazır olsun
biz daha nişan yapmadık cnm... askerde aşkım gelince olsun dedik...
şubatta olacak kısmetse... ben aslında ewde küçük bi tören istiorum ama ewimiz uygun deil ailesi kalabalık bizimde öle... sığılırmı bilemem... onun için salon olsun diorum ama karar weremedim yani gereksiz gibide gelio... fazla masraf gibi... onun yerine eskiğimi alırım...
bakalım zmn ne gösterecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?