saol tatlım bu rengi var
başka hoş modeller de var sitesinde
şarjlı el süpürgesini hangi marka aldınız kızlar??
kızlar bende şarjlı süpürge düşünmüyordum ama bir akşam iftar yemeğinden sonra masanın altına dökülen kırıntıları almamız gerekti ve koca süpürgeyi çıkarana kadar şarjlı süpürgeyi çıkarıp aldık ve o an kendi evime de almam gerektiği kanaatine vardım..annemin elinin altındadır devamlı.annem çok kullanır.elbette normal süpürgeler daha iyi temizliyor ama anlık ve ani durumlarda şarjı süpürge gibi pratik bişi yok a.s.
kızlar bu sitedede çok güsel duvar sticker modelleri var
http://www.duvarsticker.com/WallDecor/modern/MD03.html
kızlar bide benim anlamadıgım şu: biz subatta nişanlandık.nişanlanlımın ailesni nişandan oncede tanıyordum.şimdi allah için çok iyiler,gorgululer,luzumsuz hiç bi hareketlerini de gormedim ama bu işte soole bi gariplik var.aynı sehirde diiliz ailesiyle.nişanlım da burda yani arada mesafe var o bile yılda 2 defa goruyo.düğündür evliliktir hiç konusu gecmiyo.onların n kadar butcesi ne alıcaklar hiç bişii bilmiyoruz nişanlım da once bana belli etmedi ama sonra o da dokuldu :) dedi "ya bunlar niye konusmuyo bu konu hakında" bir belirsizlik yani walla ben anlamadım bu işi.şimdi benimki konusmaya gitti ailesiyle bayramda bahane oldu :) hatta yolda şimdi..
ay kızlar doktum size içimi rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?