2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Neyse ben böyle şeylerle kafanızı bozmayım.en azından sevdiğiyle mutlu olanları görmek beni mutlu ediyor.ben kendim için pek heyecanlı değilim şu aralar soğuk hissediyorum çünkü

canım bizimde boyle bi durumumuz oldu.yurt dısında bi universitede hocalık teklifi geldi ikimizede. çok yuksek maaş alıcaktık.ancak uzun sureli gitmemiz gerekiyodu.5 sene falan olsaydı giderdik ama daha uzun sure ailemden uzak kalmayı goze alamadım neyazıkki halbuki dondugumuz de çok buyuk paralarla donecektik orda neredeyse hiç para harcamamıza bile gerek yoktu ama dediğim gibi ailem daha agır bastı canım.

şimdi bizim evlenince oturacagımız ev şimdiden tutuldu, nişanlım orda oturuyor bende biraz orda oturuyor sayılırım ))) ama kızlar ev anneme, annaneme,dayıma, teyzeme yurume mesafesinde :))
hergun birinde yesek haftada 3 kere yemek yaparız.. şaka bi yana yakın oturmanın çok avantajı var.

Neyse ben böyle şeylerle kafanızı bozmayım.en azından sevdiğiyle mutlu olanları görmek beni mutlu ediyor.ben kendim için pek heyecanlı değilim şu aralar soğuk hissediyorum çünkü

nie kafamızı bozasın canım burda herşeyi paylaşıyoruz diil mi dertlerimizi de...

ya kızlar www.evgor.com diye bi mobilya sitesi varya..çok guzel ve ekonomik mobilyalar.acaba istanbul da oturanlar bu mobilyalar hakkında fikir sahibiler mi? ankara ya ucretsiz nakliye diyolar ama korkuyorum ya site de gorundugu gibi diilse yada baska bi urun gelirse ya da malzeme kalitesi nasıl diye.ama yatak odaları benzerlerinin neredeyse yarı fiyatına,keske bi ara istanbula gitsekte bi canlı canlı gorsem.

hayatım walla gider bi vakit bakarsan benim içinde bak olur mu?

kız walla 1 aydır aklımda ordan mı alsam yatak odasını diye ama bi şüphe hep gidip yerinde bakamadım ya..

bi de korkuyorum ben internetten bilet dısında hiç bişii almadım! :) şimdi ben begenirim orda bişii odemeyi de yaparım.ta ankaralara gelir yatak odası,monte edilir bi bakarım gorundugu gibi diil.. ya da baska bişii gelmiş. ooof of istanblue walla bos bi vaktin de git sen bi oralara bana da bi anlat sonra canım :)))))))))

arkadaslar yatak ortulerinizi nerden dusunuyosunuz?hangi fiyat aralıgında dusunuyosunuz?ben ecobella minerva setin perde ve ortusunu beğendim ikisi 560 tutuyo!dusunuyorum çok fazla geliyor fiyat.
sizce de mi öyle?

yeri avrupa yakasndaymş bana uzak ama söz yolum düşerse bakıcam senin için:) eğer senin istanbula gelme şansn olursa hiç duydun mu bilmiyorum mobilyacılar çarşısı var (masko) kendini kaybedersin:) koskoca bi yer dünyanın mağazası çeşidi var uğrarsn ben oraya bakmak istiyorum

bende ıst ama netten kesınlıkle bısey almazdımm gormek dokunmak ıyıce ıncelemek gerekır sonucta cok onemlı bısey kucuk bı esya deıl ayrıca o yatak odaları cok ı fıyat ama bazası yatağı falan dahıl mı acaba benım beğendım yatak odasını gosterem sıze kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…