selam kızlar şu banyo takımına bayıldm sizlere de göstermek istedm henüz almamştm buldğm iyi oldu deco'nun istikbal satış noktalarnda satılıomuş
bi de şu halılar çok hoşuma gitti evimin her hangi bi yernde mutlaka kullanmak istiorm antre oturma odası fln olabilir özellikle birinciyi
royal halı
bi de havlu limitini doldurmayanlar ya da almayı düşünenler koçtaşa baksn diorm çok hoş havlular var
günaydın kızlar
mutlu bayramlar herkese..
ben bu günde çalışıyorum hasta hasta
psikolojik olarak olarak olumsuz etkileniyorum cnm
bana verdiği bi rahatsızlık yok aslında
ama canımı sıkıyo. topiğimizle alakası yok ama şurda detaylı yazıyo gülüm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=218949
canım bizdede var aynı sorunlar
ne alacaklar nasıl yapacagız hic konusulmuyor. ama bizde kısa dönem askerlik var bende sabrediyorum ondan sonra konusulur herhalde. hakkında hayırlısı umarım hersey istediginiz gibi gelisir
bu arada herkese merhabalaaarr :))))
kızlar ya banyo paspas takımı yada bu tarz seyleri neden onceden alıyosunuz?bence oyuracagınız evler belli olsun o zaman alırsınız uyumluluk acısından dedim sekerler..
Evet burcucum aynen sana katılıyorum.bende evim belli olmadığı için öyle şeylere hiç bakmıyorum bile.
kızlar evlenmek için ailenizin yanından ve memleketinizden ayrılıp çok uzak bi memlekete gidermiydiniz?benimle paylaşın lütfen.bana destek olun senağlama
tabiki canım resimlerini koyarız bakarız.sadece erken almamak daha iyi bi fikir diye düşündümhaklısınız hatunlar uyum önemli tabi ben de o yüzden henüz almadm ama resmini koyduğum model çok hoşuma gitti her renkle uyum sağlar die düşündm zaten renk çeşitleri de var sizlerle de paylaşmak istedma.s.
Hoşgeldin ellerine sağlık canımben gelmış bulunmktayım şakkıdı
hıc bosuna uğrasamam dedım dığer sayfaları okumadım tam olaraktan
yenı gelenler olmuş hoşgelmıslerr a.s.
bende temzlık ettım bırazdan tatlı yapcem :dilcikar:
roselin giderdim heralde diye düşünüyorum o durumun içinde bulunmadan çok doğru bi yorum yapamam ama hayatımın aşkını ömrümü paylaşmak istediğim insanı bulmuşsam ki buldum giderdim. tabi ki ailemi brakıp gitmek çok zor olurdu ama en azından istediğim zaman seslerini duyabileceğimi zaman zaman belki gelebileceğimi düşünüp braz kendimi rahatlatmaya çalışırdım allah başka ayrılık vermesin güzelim üzülme
canım bizdede var aynı sorunlar
ne alacaklar nasıl yapacagız hic konusulmuyor. ama bizde kısa dönem askerlik var bende sabrediyorum ondan sonra konusulur herhalde. hakkında hayırlısı umarım hersey istediginiz gibi gelisir
haklısınız hatunlar uyum önemli tabi ben de o yüzden henüz almadm ama resmini koyduğum model çok hoşuma gitti her renkle uyum sağlar die düşündm zaten renk çeşitleri de var sizlerle de paylaşmak istedma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?