2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Neyse hadi konuyu değiştirelim o halde :)
Ya kızlar aranızda hic 2008 sonbahar gelinleri topicine bakan var mı bilmiyorum. Dün bir ara baktım da hepsi tek tek evlenmiş/evleniyor. Gelin provaları muhabbetleri, ev düzme muhabbetleri, balayı muhabbetleri... Ayy nasıl özendim anlatamam. Biz de o günleri görebilecek miyiz yaaa :Saruboceq: Düşününce nasıl da uzak geliyor 2009 yazı....

kız sen ne dıyursınn yıne sızın az kalmıs hele bıde bızı dusun ben sonbahar gelını olcam nasıpse vee cokk uzak yaa bende onu dusunuyodum bılıomususn 2008 sonbahardakı gelınler tek tek dokulmus ve evleneceklerın hepsı suan hep hazırlık yapıolar ve son anları ooff ooff bende o gunlerı gorecekmıyım yauwww

ben kimle yapıcam o muhabbetleri:uhm: hepiniz genelde benden 4-5 ay sonra evleniyosunuz martta evlenen yok mu hiç arkadaşlarr:çok üzgünüm:

günaydın kızlar .............

yasmine8383 canım ebn de salon tutulduğunda böyle olmuştum içim içime sığmıyordu.7 ay 7 günüm var daha oysa

perle ıst olsan kesınlıkle salon bulamazdın nan nasıl bulcan orda hee 4 ay varmıs ana elınızı cabıh tutun yoksa evde evlenmek zorunda kalcaksınız

canım ben de varım unutma beni benim düğün tarihim 31 Mayıs sırnaşık şey

şunlara bak be dalga mı gecınıyonuz :dilcikar: sayılı gun cabuk gece valla surda ne kaldıkı 2008 bıttı sız uzulursenız 3 5 aya ben napım dıyın bana :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…