hihoyyytkızlarr sonunda düğün tarihimiz belli oldu daha çok var ama yinede heyecan bastı benihihoyyyt 4 temmuz da evleniyoruz salonu tuttuk :CüvCüv:
4 ay 11 gün kalmışşş:1shok::1shok:
ortada hiç bişey de yok daha:çok üzgünüm:
Neyse hadi konuyu değiştirelim o halde :)
Ya kızlar aranızda hic 2008 sonbahar gelinleri topicine bakan var mı bilmiyorum. Dün bir ara baktım da hepsi tek tek evlenmiş/evleniyor. Gelin provaları muhabbetleri, ev düzme muhabbetleri, balayı muhabbetleri... Ayy nasıl özendim anlatamam. Biz de o günleri görebilecek miyiz yaaa :Saruboceq: Düşününce nasıl da uzak geliyor 2009 yazı....
:uhm:
nasıl yanı esya mı yoksa düğün salonu falan mı cnm ne yok ortada
Neyse hadi konuyu değiştirelim o halde :)
Ya kızlar aranızda hic 2008 sonbahar gelinleri topicine bakan var mı bilmiyorum. Dün bir ara baktım da hepsi tek tek evlenmiş/evleniyor. Gelin provaları muhabbetleri, ev düzme muhabbetleri, balayı muhabbetleri... Ayy nasıl özendim anlatamam. Biz de o günleri görebilecek miyiz yaaa :Saruboceq: Düşününce nasıl da uzak geliyor 2009 yazı....
bende mayıs gelınıyım :)
mart sonu esyaları alıcaz mecburen nisanda ev tutulacak.
aa evet canım aramızda fazla yokmuşkaydirigubbakcemile5
canım ben de varım unutma beni benim düğün tarihim 31 Mayıs sırnaşık şey
perle ıst olsan kesınlıkle salon bulamazdın nan nasıl bulcan orda hee 4 ay varmıs ana elınızı cabıh tutun yoksa evde evlenmek zorunda kalcaksınız
şunlara bak be dalga mı gecınıyonuz :dilcikar: sayılı gun cabuk gece valla surda ne kaldıkı 2008 bıttı sız uzulursenız 3 5 aya ben napım dıyın bana :çok üzgünüm:
e düğün istanbulda olcak canımkafamçokkarıştı
hihoyyytkızlarr sonunda düğün tarihimiz belli oldu daha çok var ama yinede heyecan bastı benihihoyyyt 4 temmuz da evleniyoruz salonu tuttuk :CüvCüv:
günaydın kızlar .............
yasmine8383 canım ebn de salon tutulduğunda böyle olmuştum içim içime sığmıyordu.7 ay 7 günüm var daha oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?