2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

dün düğün salonuna 8 milyara çok dediniz düşündüm haklısınız ama fazla alternatif olmadığını söylemiştim bugün içerenköy carrefourun arkasında öğretmen evi var oraya gidecez öğleden sonra sizce öğretmen evinde nasıl olur daha önce hiç öğretmen evinde düğüne gittinizmi

arkadaşlar biz şimdi öğretmen evine gidiyoruz gelince anlatırım bana şans dileyin

dernak fatıhte cnm bızım koylulerımz dısarda salon tutmaz kendı salonumuz var ama kız alınca tabıkı yabancı damat ıstedği salonu tutabılıyo kotu tarafı şu kı eğer erkek tarafı yanı köylumuz olan dısardan salın tutarsa pek ınsan gtmez bu bı dayanişma onlara gore ama bana gore deıl

ayy çok pardon canım yaaa yazamadım işlerim çok yoğundu gülşah düğün salonunu tuttuk artık gezmekten yoruldum zaten inşallah güzel olur bakalımkaydirigubbakcemile2

böcük seni geyikde evlendirdik ya laaa burda ne işin var halaa

sel canım ben de süpürge alıcam şu ana kadar aklıma en çok yatan phılıps marathon ama uygun birşey kullanışlı bulursan bana da haber ver.ben de almak istiyorum artık 7 ayım kaldı şunun şurasında

ayy çok pardon canım yaaa yazamadım işlerim çok yoğundu gülşah düğün salonunu tuttuk artık gezmekten yoruldum zaten inşallah güzel olur bakalımkaydirigubbakcemile2

canım ya ne kadara tuttunuz hangi menüyü seçtiniz internetten salonu ineledim şimdi çok güzelmiş ama siz 4 temmuzu tuttunuz bizde ogüne yapcaz

umarım hayallerindeki gibi çok ama çok güzel bir düğün olur çok mutlu olursun:dance::dance::dance:

saol canım yaa bugün öğrenirim ne kadara tuttuğumuzu çünkü fiyat konusunda bilgim yok sormadım nedense ben o an bi düğün vardı ona bakıyodum :) yazarım sana

canım ya ne kadara tuttunuz hangi menüyü seçtiniz internetten salonu ineledim şimdi çok güzelmiş ama siz 4 temmuzu tuttunuz bizde ogüne yapcaz

canım mutluluklar dilerim benim düğünümde 4 temmuz çoğu hazırlklarım bitti büyük eşyalarım kaldı arada öyle beğendiklerimi alıyorum

hayr cnm almadım bunuda karstrdın sıbel ve nastasıa almıstı bende gıttım gordum ama almadım bal kavanozuda nastasıa aldı galıba kaydirigubbakcemile3

bende bal kavanozu falan yok...
bi o eksik kaldı zaten her şeyim tam kaydirigubbakcemile3
ama daha bi nişanlım bile yoksenağlama
sürekli çeyiz alıorum ama ortada fol yok yumurta yokkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…