2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:roflol:
bende bal kavanozu falan yok...
bi o eksik kaldı zaten her şeyim tam kaydirigubbakcemile3
ama daha bi nişanlım bile yoksenağlama
sürekli çeyiz alıorum ama ortada fol yok yumurta yokkkkkaydirigubbakcemile3

anam bende sallamıstım zaten :roflol:
aklımda sen dıe kalmış napım
yumurta şeye gelınce taka aramaktansa bölesı en ıyısı bak bendede yk kaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar hepinize çok yoğundum pek gelemedim hemen şimdi yazmak istedim.Pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın mutlu kalın

roselın ben cıkyom eve gıdıyom
alev nan ınsan dermı be ben daha yaırnda gelcem ışe

slm kızlar yni gelenler hoşgeldiniz bende girebildim sonunda bugün..
haklısın böcükcüğüm bende o sebeptn alıyorum işte bitsin bi an önce ozmn başka şeylere younlaşırım die düşünüorum...

offf abım çalısıyomus bugun maça gıdemedık be yaa zaten 1 1 suan cnm sıkkın

Boşver be canım.maç falan takmıyorum ben.keşke antrenör olsaydım o zaman dört elle sarılırdım işime.ama bu hayat şartlarında uzaktan yakından ilgilenmiyom.sıkma sen de canını

kızlar ben bu yatak ortusune bayıldıımmmm! ama çok pahalı bana gore 750 ytl.ay noolur beni durdurun!!! gidip gelip bakıyorum netten.taktım kafaya resmen ama cok gereksiz dimi fiyat olarak.. noolur bişiiler soylyin ve durdurun beni...........

nastasia yanlış hatırlamıyorsam sen kırık beyaz yaldızlı bi pike takımı almıstın.yatak ortusu olarakta kullanılıyo demiştin. onun siyahı var mı? bi de fiyatı neydi?

nastasia yanlış hatırlamıyorsam sen kırık beyaz yaldızlı bi pike takımı almıstın.yatak ortusu olarakta kullanılıyo demiştin. onun siyahı var mı? bi de fiyatı neydi?

ben senı sımdık durdururum :roflol:
bıkere rengı kotu koyu renk ınsanı karamsarlığıa ıter kırmızı sıyah olabılırdı ama sıyah kötu karanlık ve karamsar olmak ıstemezsın demı yatak odanda :jeyyar:
sonra ne öle pullu neyım cocuk odasımı cnm kotu kotu hemde ınanılmaz pahalı alma ben 450 ytl buldum yanında saten nevresım hedıyelı bu cok pahalı :sm_confused: hem ne kurdelı neyım ayy kötunun ötesı bısey
ınsallah bu kadr laftan sonra alcam demezsın
hem bence yatak ortusu düğüne 1ay kala al en son içine sınenı almak en guzelı kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar.
Ben gibi cumartesileride çalışmak zorunda olanlara kolaylıklar diliyorum benneyaptımki..

Son düzenleme:
turuncucum bende sendenim tatlım çalışmaya devam :))
nasılsın güzelim uzun zamandır göremedim seni denk gelemedik yada

canikom sanada günaydınn... :1hug:

ay takvimimde dümdüzzz 9 ay yazıyor yaa... ne cici dimiii :sm_cool:

cok sevınıyom yaa senın düğünu cok merak edıyom cnm yaa ıns darısı basıma gercı suan evlılığı hıc dusunmuyom ceyıs tam deıl herseyım tam olmasını ıstıyorum sonra kenara bıraz para koymk ıstıyorum nışanlanınca çalısmak ıstemıyoum cunku düğünu öle cok uzun deılde 2 3 ay içinde olsun ıstıyorum bakalım hayrlısı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…