2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkadaşlar çok yorldum ben kaçar bugün zaten salon bakmaya gittik ya dönüşte arabaya yandan vurdular kapı gitti daha 1 ay olmuştu alalı bayağı sinirlerimiz bozuldu yarın servise vercez bide yarın nişanlımın ablası doğurabilir küçükçekmecede kuzenimin nişanı var yarın yani anlıyacağınız işimiz zor

her ikiside hayirli olsun.iyi geceler

SENİN bu aldığın bal kavanozunu 3 tane mudaya baktım bulamadım uğurböcüğü mudodan aldım dedi ama ben nerden bulcamÇok üzgünüm çoook

ben almadım cnm ondan karıstrdın galıba ama bastakı 3lu set varya onun aynısını gordum hatta dış kısmında kasık vardı mıknatıslı 22 ytl yazıyodu alcaktım ama bıdahakı ay ıns aldıklarımında resmını koycam
he bız konustuk ablam faalnda konustu onla ılk goruste ee fena deılmıs dedım ama tanışmamız ıcın zmn lazım zaten aılem gelınce onun aılesı daha sonra gelcek belkı 1 ay belkı 2 ay o zmna kadrda o hem aılemle konusr hemde bıras tanısrız
[/QUOTE]

istanbulda oturuyorsun sanırım ama nerde oldugunu bılemedım tabı kı. ama k.çekmeceye yakınsan colony alısverıs merkezınde var mudo. gecen hafta gordum orda bu bal kavanozlarından. bılgın olsun yakındaysan bakarsınyerimseniben

rasıba aynı gelınlığı beğenmışız bacım valla bu kadr olur hee bende öle ıstıyorm özellıkler kol kısmı harıka straplez nışanlık dıktrdım o gelınlıkçıde duruyo hala bı ara alcam

benımde dugunum nasıl olucak bılmıorum ama muzıklı ve yemeklı olacagı kesın
kınam burda olacagı ıcın oda muzıklı yane aynı dugun havasında olucak tek fark pastayı burda degıl dugunde kesıcem:)

canım bu gün okullar yarım günmüş... gönderdim veledi :teytey:

ohh yarında her yer tatıl ama bıze deıl galıba sırket bıle aradı tatıl dıye bızımkılerdenses yko hep hakkımız yenılıyo zaten ıns tatıl olur :Saruboceq:
bu gun taçtan aldığım nevresımler havlularım gelcek resmını cekıp koyarım gercı koymustum netten olduğu için gercekten cekım koyum ıns beğenırsınız

günaydın kızlarrr.aranıza katılmak gerçekten çok güzel.burda herkes düğün hazırlığı ve heyecanı içinde olduğu için anlayabiliyor birbirini.oysa çevredekiler ''aman iyiki evleniyosun dilinden düşmüyor artık''diye yargılıyorlar.E hayatta bi kere oluyo bu tabiki heyecanlanıp sevinicem.sürekli düğünümden bahsetmek isticem demi ama?

En doğal hakkın tabi.insan mutlu olduğu şeylerden devamlı konuşmak ister.şu an hayatndaki en büyük heyecan da bu

kızlar peluş battaniyelerinizi aldınızmı
eminimki bi çoğunuz almıştır
modellerinin fotolarını koyabilirmisiniz canlarım
fikir edinmek istiyorum :))

elısa ben almadım cnm evde 4tane batnıye var ama adı peluş mu bılmem :roflol:
yalnızkatıp h geldın cnmm
elıf hayatta bıkere oluyo tabı konuscan ben bı koca bulum ozmn gorsunler çeneyı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…