2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay akşam sizle muhabbet etmek istiyorum ama çok uykum geliyor yaaaa.o zamana kadar dayanamıyorum.pufffffff

sendde ne candan gecıyon ne yardan gel gı benım nevresımler gelmıs resım koycam

hadi bakem.dövcekler beni sabah belli kalkmıyom bilgisayardan.hadi koy da bakem kız

aksam koycam nan sımdık deıl 8den sonra ayy ıns yarın tatıl olur aksama kadr kımse karısmadan kkda olurum ohh ama nerde calıscaz gıbı

canım bende aldım 4 tane bıtanede skoc battnıye lerınden aldım.
fakat gecen gun yenı cıkmıs ama ısmını bılmedıgım bı battnıye gördum bayıldım fakat nısanlımla annem ızın vermedı almadım
80 ytlcıktı :)
görumceccım alsana kıs banaa:)

Son düzenleme:
He tamam nan böcükcüm.ben bişey koyuyom kimse yorum yapmıyo.koymaycem artık daha küstüm :dilcikar:

kızlar peluş battaniyelerinizi aldınızmı
eminimki bi çoğunuz almıştır
modellerinin fotolarını koyabilirmisiniz canlarım
fikir edinmek istiyorum :))

ben aldım sarevden cnmm.çeyizlerimizi koyalım topiği varya orayı bi kurcala grürsün
kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar arkadaşlar ya giremiyorum 2 gündür siteye sizşlerle konuşmayınca bi eksiklik oluyo

günaydın kızlar dün çalışmadık bugün burdayım ama çok yoğunum muhasebeci arkadaşlar bilir ba-bs formları var 5 kasımda son.Onlarla boğuşucam bugün

gunaydn turuncu gunaydın alev cnm nasılsınz ı bı tatıl arkasından calısmka ne zor gelıyo yaww ahh zengın koca nerdesın :roflol: kurtar benı bu hayattan :roflol:

günaydın kızlar dün çalışmadık bugün burdayım ama çok yoğunum muhasebeci arkadaşlar bilir ba-bs formları var 5 kasımda son.Onlarla boğuşucam bugün

bilirim gülüm bilmemmiii ben de onlarla uğraşıyorum
o bitincede banka ekstreleri , geçici vergiler
offf offf ne zor muş bu meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…