2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydınn

ben alacağım mobilyaları aldım ama nişanlımın ailesi alacakları mobilyaları düğünden 1 ay önce alalım diyip duruyolar. bende evlenince borç ödemek istemiyorum. nişanlıma bu durumu nasıl söylicem akıl verin.

sen mı oduyceksın kötükedihüso ne saçma ozmn evın tum esyasını sız almış olursunuz bence esyayı alalım mağazada kalsın de herseyı dar zmna bırakma derım

nişanlımda bende çalışıyoruz. ben taksit öderim oda evin masraflarını karşılar herhalde borç olunca.

zaten bende aldığım herşeyi mağazanın deposunda bekletiyorum. nişanlıma şimdi ben ödemek istemiyorum dersem alınır onu kırmadan nasıl bi yol bulmam lazım

bence alınması saçma neden alınsınkı onların alcağı seyler naıslsa sız bastan konusmadınız mı bızde genelde söz takılmadan kım ne alır alıncak denır sonradan sorun cıkmaması ıcın bence demelısın yanı sonra daha cok sıkıntı cekrsnız bıde aılesı odemez mıfisfisfis

onları konuştuk ne alacakları belli. ama düğünden 1 ay önce alınırsa bunları taksitle alsak düşün 12 taksit yapılsa 1 yıl borç ödücez evliyken. borç ödemesemde evin giderlerini ben karşılamış olucam. halbuki biz birimiz giderleri karşılar birimiz birikim yapar diye hep konuşuyoduk. sonradan görümce ortalığı karıştırdı

senın yuvana o ne karısırmıs kı kötükedihüso getr yolcm onu :mymeka:
bence nışanlına de sen kafaya takcaksn bukadr paylas derım cnm hayrlısı olsun ama ben asla odemzdım hem calıscam hemde takst pehh asla sen ne guzel almışın işte onlarda alsın :dilcikar:

evet benimde zoruma o gidiyo enayi miyim ben şimdiden ödüyorum.

nişanlım arada sen ona bakma ben kafama eser herşeyi bi kerede alırım diyo ama emin olamıyorum işte.
sürekli bu konuyuda konuşmak istemiyorm. haftasonu acaba bugün gezmeyelim mobilya bakalım diye bişey söylesem mi? en azından konu açılır ve bende dşüncelerimi söylerim

Son düzenleme:

günaydın canım sen çok haklısın ama nişanlına bence şimdiden alınıp aradan çıkarsa düğüne bir ay kala daha farklı hazırlıklarla uğraşılabileceğini anlatabilirsin sonuçta siz evelenceksiniz ve herşeyi konuşabilmelisiniz bizde mesela beyaz eşyayyı geçen yıl aldık ve borcu bu yıl bitti gelecek ayda mobilyaya bakıp temmuza kadar onun borcu biter diye konuşuyoruz bide son 1 ay kala alındığında uygun olan ve fazla dolaşamadn alınıyor benim abimde öyle oldu son 1 ay kala aldık ve en uygun fiyatlı olanı aldık abim ben evliyken ödiyemem ucuz olsun dedi.UMARIM senin dilediğin gibi olur

canm siz evlenceksiniz herşeyi konuşuyo olmanız lazım bencede bu haftasonu onu kırmak istemiyorsun farkettik ama şöyle bi bakalım de hani fiyatlar nasıl zevkleriniz nasıl

ben daha bekarken aldım beyaz eşyamı. son dakika işlerini sevmiyorum. nişanlımı kırmak istemiyorum şimdi ben ödemem dersem alınganlık gösterebilir.

mobilya konusuna karışmıyo herşeyi bana bıraktığını söyledi. neyi beğendiysen al fiyatı düşünme dedi ama 1 ay önce de alınmaz ki bu tür şeyler. benim ufak tefek şeyler dıışında bir eksiğimde kalmadı. en iyisi haftasonu mağazaları dolaşıp fikir almak. bi şekilde aklına girmeliyim:)

o saflık ettı dıe senden bunu beklemesın herkesın evlılığı geçımı kendıne cnmm hem suan kampanyalardan haberdar oluruz de ucuz neresı bak ne bılem böle avantajlarnı anlat sonracıma sonn 1 ay kala cok işiniz olur ıstedın bıseyı aceleyle beğenemezsn pısman olursun bence yerimseniben ayrıca bende gorumceyım ıkı abım evlı ama herkes kendı aldı abımler odedı ole gelın falan calısmaz calıssada onları odetmeyız kı zten onceden alır evlılıere yuk olmasın dıe düğüne kadr bıter :1closedeyes:

sen ıstedığını al fıyat düşünme naıslsa ıkımız oderız der gıbı olmas bence keısnlıkle konus bu konuyu cnm sonra pısman olma evlenınce cocuk sorunu cıkıyo gecım gelecek faaln
rasıba saol cnm bu arada sen naıslsın Şeniz

evet canım en iyisi beraber mobilya bakmak çok zevkli zaten o anda beraber hayaller kuruyorsunuz şu koltuğa oturur beraber tv izleriz gibi mesala bence eyer SONUÇTA HERKOŞULDA SEN VE NİŞANLIN ÖDİYECEKSE GİDİN ŞİMDİDEN ZEVKİNİZE GÖRE ALIN DÜĞÜNE KADAR NİŞANLIN YARISINI ÖDEMİŞ OLUR EN AZINDAN

haklısın uğuğr böcüğü bakalım nasıl geçiniz onları düşünmemiz lazım daha yeni evliyiz borçmu ödicez. bunu ona açıkça anlatmalıyım. ben kendime dert edeceğime o etsin ne yapabilirim. yoksa iyice sinir oldum

Son düzenleme:

açıkça siz ödiceksiniz demediler ama zaten düğünden 1 ay önce alınıcaksa yine biz ödicez. ama yok illa 1 ay önce alalım derse o zaman para biriktirrmesini alabildiğimiz kadarını peşin almamız gerektiğini söylerim. başka alternatifimiz yok.

siz ödiceksiniz demezler ama canını sıkmak gibi olmasın sonra derlerki siz o anda eşyaları kullandığınız için sizin ödemenizi beklerler kimse yanaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…