kızlar günaydınn
ben alacağım mobilyaları aldım ama nişanlımın ailesi alacakları mobilyaları düğünden 1 ay önce alalım diyip duruyolar. bende evlenince borç ödemek istemiyorum. nişanlıma bu durumu nasıl söylicem akıl verin.
nişanlımda bende çalışıyoruz. ben taksit öderim oda evin masraflarını karşılar herhalde borç olunca.
zaten bende aldığım herşeyi mağazanın deposunda bekletiyorum. nişanlıma şimdi ben ödemek istemiyorum dersem alınır onu kırmadan nasıl bi yol bulmam lazım
onları konuştuk ne alacakları belli. ama düğünden 1 ay önce alınırsa bunları taksitle alsak düşün 12 taksit yapılsa 1 yıl borç ödücez evliyken. borç ödemesemde evin giderlerini ben karşılamış olucam. halbuki biz birimiz giderleri karşılar birimiz birikim yapar diye hep konuşuyoduk. sonradan görümce ortalığı karıştırdı
onları konuştuk ne alacakları belli. ama düğünden 1 ay önce alınırsa bunları taksitle alsak düşün 12 taksit yapılsa 1 yıl borç ödücez evliyken. borç ödemesemde evin giderlerini ben karşılamış olucam. halbuki biz birimiz giderleri karşılar birimiz birikim yapar diye hep konuşuyoduk. sonradan görümce ortalığı karıştırdı
evet benimde zoruma o gidiyo enayi miyim ben şimdiden ödüyorum. neymiş kendiside zamanında öyle yapmış.
nişanlım arada sen ona bakma ben kafama eser herşeyi bi kerede alırım diyo ama emin olamıyorum işte.
sürekli bu konuyuda konuşmak istemiyorm. haftasonu acaba bugün gezmeyelim mobilya bakalım diye bişey söylesem mi? en azından konu açılır ve bende dşüncelerimi söylerim
evet benimde zoruma o gidiyo enayi miyim ben şimdiden ödüyorum. neymiş kendiside zamanında öyle yapmış.
nişanlım arada sen ona bakma ben kafama eser herşeyi bi kerede alırım diyo ama emin olamıyorum işte.
sürekli bu konuyuda konuşmak istemiyorm. haftasonu acaba bugün gezmeyelim mobilya bakalım diye bişey söylesem mi? en azından konu açılır ve bende dşüncelerimi söylerim
ben daha bekarken aldım beyaz eşyamı. son dakika işlerini sevmiyorum. nişanlımı kırmak istemiyorum şimdi ben ödemem dersem alınganlık gösterebilir.
mobilya konusuna karışmıyo herşeyi bana bıraktığını söyledi. neyi beğendiysen al fiyatı düşünme dedi ama 1 ay önce de alınmaz ki bu tür şeyler. benim ufak tefek şeyler dıışında bir eksiğimde kalmadı. en iyisi haftasonu mağazaları dolaşıp fikir almak. bi şekilde aklına girmeliyim:)
ben daha bekarken aldım beyaz eşyamı. son dakika işlerini sevmiyorum. nişanlımı kırmak istemiyorum şimdi ben ödemem dersem alınganlık gösterebilir.
mobilya konusuna karışmıyo herşeyi bana bıraktığını söyledi. neyi beğendiysen al fiyatı düşünme dedi ama 1 ay önce de alınmaz ki bu tür şeyler. benim ufak tefek şeyler dıışında bir eksiğimde kalmadı. en iyisi haftasonu mağazaları dolaşıp fikir almak. bi şekilde aklına girmeliyim:)
evet canım en iyisi beraber mobilya bakmak çok zevkli zaten o anda beraber hayaller kuruyorsunuz şu koltuğa oturur beraber tv izleriz gibi mesala bence eyer SONUÇTA HERKOŞULDA SEN VE NİŞANLIN ÖDİYECEKSE GİDİN ŞİMDİDEN ZEVKİNİZE GÖRE ALIN DÜĞÜNE KADAR NİŞANLIN YARISINI ÖDEMİŞ OLUR EN AZINDAN
açıkça siz ödiceksiniz demediler ama zaten düğünden 1 ay önce alınıcaksa yine biz ödicez. ama yok illa 1 ay önce alalım derse o zaman para biriktirrmesini alabildiğimiz kadarını peşin almamız gerektiğini söylerim. başka alternatifimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?