canı iyim de şu salonu bi tutsak daha iyi olcam bugün biyere daha bakmaya gitcez sonra karar vercez
Düğün Salonu, Organizasyon, Ramazan Geceleri,İftar Yemeklerinde Sizin Düğün Resimleriniz
bu salona bakmaya gitcez pastalı menü 5 milyarmış
açıkça siz ödiceksiniz demediler ama zaten düğünden 1 ay önce alınıcaksa yine biz ödicez. ama yok illa 1 ay önce alalım derse o zaman para biriktirrmesini alabildiğimiz kadarını peşin almamız gerektiğini söylerim. başka alternatifimiz yok.
içerenköyde royal düğün salonu da var orası çok güzel. bizde orayı düşünüyoruz ama fiyatları bilmiyorum
canım daha gelinlikdi kınaydı evin yerleşmesi okdar çok sorunumuz olcakki sen kendini üzme tadını çıkar böyle şeylerin geri dönüşü yok para yı kazanırız ama bidaha hadi düğün yapalım diyemeyiz
gecmıs olsun cnm bı ıkı hafta sonrada bakabılırsnız ayy ben bıle heyecan yapıyom be yaa ıns benım gorumcem olmas :roflol: gercı ben herkesın ustesınden gelırım ama hayrlı ınsnlarla karsılasak ıns amın
rasıba senın hersey hazr bee ohh bende koca bılem yok ısteyen cok ama ı dusnmem lazım pazar aılem gelcek aılemın ıstedığı bır vardı aılem koydeyken gelmıslerdı sımdık aılem gelıyo onlarda gelcekmıs bakalım
doublebump canım bence nişanlınla tatlı tatlı konuş elinden geldiği kadar borç yapmamaya çalış ama ah bu aileler
böcük canım aldığın nevresimleri gördüm çok hoş iyi günlerde kullan.bend e kırmızılı siyahlı bir nevresim takımı almak istiyorum son olarak ne alsam acaba
h geldın cnm suan kaynatcak ne kişi var ne konu sen napan
ayyy kaç gündür internette sorun var hiç bi sayfaya giremiyorum deli oldum artıkklava: sadece bende var sorun sanırım siz sohbeti iyice ilerletmişsiniz :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?