2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

baktn olmadı sız oduyceksınzı barı sımdıden para bırıktrın cnm ve allah yardımcınız olsun ahh bu gorumceler ahh:roflol: sankı ben deılım

çok pis gaza geldim kızlarr:)
nişanlımla konuşucam. ama şuan yeni ameliyt oldu toparlanmasını beklicem mecbur:)

çok geçmiş olsun sen hafta sonu hadi şöyle bi bakalım dicen bu en güzel heyecan bence onu üzeceğine daha çok sevinecek heyecanlanacak

evet rasiba en doğrusu öyle yapmak hem o zaman bu konuyu daha iyi konuşabilirim :)

azda olsa içim rahatladı kızlarrr:))))

canım daha gelinlikdi kınaydı evin yerleşmesi okdar çok sorunumuz olcakki sen kendini üzme tadını çıkar böyle şeylerin geri dönüşü yok para yı kazanırız ama bidaha hadi düğün yapalım diyemeyiz

gecmıs olsun cnm bı ıkı hafta sonrada bakabılırsnız ayy ben bıle heyecan yapıyom be yaa ıns benım gorumcem olmas :roflol: gercı ben herkesın ustesınden gelırım ama hayrlı ınsnlarla karsılasak ıns amın
rasıba senın hersey hazr bee ohh bende koca bılem yok ısteyen cok ama ı dusnmem lazım pazar aılem gelcek aılemın ıstedığı bır vardı aılem koydeyken gelmıslerdı sımdık aılem gelıyo onlarda gelcekmıs bakalım

haklısın bende şimdiden sorun çıkarmak istemiyorum. daha nişanlanalı bugün 25 gün oldu. daha çok tazeyiz:asigim:
ben görümcemle tartışırsam bi daha görüşmem öyle bi yapım var. o yüzden fazla sorun çıkmadan halledeyim diyorum. bi konuyu açsam aklına girerim nişanlımın:)

saol canım. insan herşeyin istediği gibi sorunsuz olmasını istiyo biraz pürüz çıkıncada keyfi kaçıyo.

senide isteyen var ne güzel. içine siniyosa iyice düşün kararını ver. insan evlilikte daha farklı şeyler arıyo. uyum anlaşma sana verdiği önem en önemlisi. hani derlerya yakışıklı olmasın huyu güzel olsun, gerçekten doğru. tabi yüzüne bakılmayacak gibi de olmasın ama zaten bi süre sonra yakışıklı bile gelmez sana huzur olmadıktan sonra. bazı şeyleri de biraz mantıklı düşünmek lazım. :)

şu aralar evlılık en son dusuncem sey olarak gelıyo bana aman ısteme gorucu olayını cok yasadım baydı gayrı aravermek lazım hayrlısını dılyorum bakalım hersey kısmet

doublebump canım bence nişanlınla tatlı tatlı konuş elinden geldiği kadar borç yapmamaya çalış ama ah bu aileler

böcük canım aldığın nevresimleri gördüm çok hoş iyi günlerde kullan.bend e kırmızılı siyahlı bir nevresim takımı almak istiyorum son olarak ne alsam acaba

böcük canım aldığın nevresimleri gördüm çok hoş iyi günlerde kullan.bend e kırmızılı siyahlı bir nevresim takımı almak istiyorum son olarak ne alsam acaba

tactan aldım kampanya devam edıyo 1 alana ıkıncısı yarı fıyatına ayrıca sarevdede var kırmızı beyaz sıyah onu da alcam ona bıbak derım cok guzel model aklımda deıl ama sonlrda ve düğümelı bı model cnm :1closedeyes:

ayyy kaç gündür internette sorun var hiç bi sayfaya giremiyorum deli oldum artık klava: sadece bende var sorun sanırım siz sohbeti iyice ilerletmişsiniz :dance:

yok cnm ıkı gun kk yoktu zaten dığer gunlerde artık uğrayan olmadı kanımca :mymeka: ama ben burdayım emeklı olcam burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…