2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

:CüvCüv: ayy çok alemsin emekli olmak hee hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi kaydirigubbakcemile5 nerde peki bu millet sositososito

nan senınde gunun btmıs masallh hergun 0 yazıyo takvımın:roflol:
bıraz oncede cvp yazdm ama kk da sorun vardı galıba gtmemıs

yaa :) nerde o günler ne sıfırı yaa 248 gün var daha ama ben beceremiyorum takvimi düzeltmeyi :sm_confused:

becerıksız :dilcikar: nan evlılık hazrlığında vrya takvımı ordan yapsana bee sen korkuyon gozun yemıyo demı yenıden başa almak falan bak benımkıne cok harıka :dilcikar:

Nan beni çıldırmayın nan.geliyom geliyom yoksunuz.beni fitil mi ediceksiniz yaw siz töbe töbe klava:

yasemın aferın nan ummadım taş baş hesabı olmus azcık:roflol:
rasıba roselıın bende varım nan

uğurböcüğü bugün tam sizle yazışıyorduk ya telefon geldi görümcem hamileydi o nu hastaneye kaldırmışlar o yüzden hemen çıktım kızı oldu görümcem dediysem benden 1 yaş küçük

uğurböcüğü bugün tam sizle yazışıyorduk ya telefon geldi görümcem hamileydi o nu hastaneye kaldırmışlar o yüzden hemen çıktım kızı oldu görümcem dediysem benden 1 yaş küçük

Hayırlı olsun canımmmmm :ecrin_bebek:

saol canım çok güzel bi heyecandı darısı başımıza.sen neler yaptın roselin

Canıım ben bilsem düğün ne zaman.haziran diye düşünüyoduk ama nişanlımın maddi durumu çok sıkışık napcaz bilmiyom

kimin sıkışık değilki hele bide düğün yapacaksa çok daha zor.bizde bu hafta şu salon işini halledip diğer işlere bailasak diyoruz.salonlar 5 ile 10 milyar arası.

Offfff offff.Allah yardımcımız olsun.şöyle düzgün ferah bi evim olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…