2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

malesef o da belli değil daha.eve sıra gelmedi ki bakalm.ben şöyle ferah bi semt istiyom ama çıkınca da çarşı pazar gezecek bulayım yer istiyom

rasıba hayrlı olsun hayrlı bı evlat olur ıns tatlımm sız derdınıze ynıan benımm ole bı derdım yok

malesef o da belli değil daha.eve sıra gelmedi ki bakalm.ben şöyle ferah bi semt istiyom ama çıkınca da çarşı pazar gezecek bulayım yer istiyom
roselin bi konuşamadık site bi gidiyo bi geliyo hani şu sitesine baktığın selay düğün salonu varya yarın oma bakıp kardelenle onun arasında bi karar vercez.merak edşyorum kısmetimizde nerde diğin yapmak var acaba

kızlarr günaydınn..

dün akşam nişanlım birden bire önümüzdeki ay mobilya almaya başlayalım erkenden borçlarımızı bitirip rahat evlenelim dedii.

çok mutluyum:))))))))

kızlarr günaydınn..

dün akşam nişanlım birden bire önümüzdeki ay mobilya almaya başlayalım erkenden borçlarımızı bitirip rahat evlenelim dedii.

ayy işte bu super cnm Şeniz
hayrlı cumalar kızlar allaım tum dualrınızı kabul etsın ıns :Saruboceq:

kızlarr günaydınn..

Canım eşya alıyor olmanıza sevindim fakat oturacağınız ev belli mi ?

Ben de eşyaları düğüne 3-4 ay kala almak istiyorum ama oturacağımız ev belli olmadığı için alamıyorum.Mesela büyük bi oturma grubu alırsam ve oturma odam küçük olursa ne yapacağım diye düşünüyorum.Aldığın firma belki değişim yapabilir fakat arada ki fiyat farkını geri ödemez sanırım.fisfisfis
Veya salona komple takım alırım ve salon küçük olursa aldığım vitrini veya bufeyi geri iade etmek zorunda kalabilirim diye korkuyorum.

cnm galıba onun bellı ama asıl sorun onda gorumcesı düğüne 1 ay kala esyaları aln demıs oda 1 ay kala alırsak ben ve nışanlım odemk zorunda kalırız dıe uzuluyodu ondan yanı bıde kız almıs kendı mobılyalarını odemıs nıe erkek tarafının alcağı mobılyalarıda o odesınkı derken bugun mutlu haber aldıkkaydirigubbakcemile5

oturacağı ev belliyse sorun yok :1closedeyes:

kızlarr günaydınn..

canımya .ok sevindim bak dün okadar sıkıntı yaptın zaten sen hafta sonu mobilyacıları dolaşmayı düşünüyordun şimdi daha güzel olcak zevkli olcak hafta sonu dolaşmak senin için

netleşti dimi canım aynı gün evleniyoruz seninle.:CüvCüv:

cnm daha dugun salonu tutamadık ama
29 kına
31 dugun dedıler hayırlı hangı gunse eger ya bı hafta öncesı ya bı hafta sonrası hersey suan dugun salonuna baglı daha cıkıp bakamadık.
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…