2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ya bence ilk seni göndercez:Saruboceq:

yok sanmam cnm 2009 sonu anca ceyısm bıter 3 4 bılesık yaprım bıde ozmn ıns yanı 2010a kadr ben sızlerleyım -tatlicadiarzu-
perle masalh darısı basımıza ıns :Saruboceq: Şeniz

cnm daha dugun salonu tutamadık ama
29 kına
31 dugun dedıler hayırlı hangı gunse eger ya bı hafta öncesı ya bı hafta sonrası hersey suan dugun salonuna baglı daha cıkıp bakamadık.
:teytey:

umarım 31 mayıs düğün olur aynı gün evleniriz.Düğün salonunda bulursunuz umarım günü.ben de kınayı 1 gün önce yani 29 mayısta düşünüyorum.:1hug:

ohooo ben sızı evercem teyze olcam ondan sonra bana sıra gelcek aman acelesı yok nedense evlılıkten soğdum ama ceyısden bı turlu soğamıyom :roflol:

ayyy çeyizlerin tam olacak evlenirken işte ne güzel hiç kasılmıcaksın valla eksik bitmiyo bana şimdiden fenalık geldi

ayyy çeyizlerin tam olacak evlenirken işte ne güzel hiç kasılmıcaksın valla eksik bitmiyo bana şimdiden fenalık geldi

benım cok hoşuma gıdıyo nedense cok sevyom her gorduğumu alasım gelıo evdede pc me dosya yaptım alacaklarımı beğenıyom netten ındrııyom alıyom sırylan lıstemde var elımde cok rahat oluyo eksık kalmadan kaydirigubbakcemile5

listeni bizimlede paylaşsana kuzumm

cok uzun cnm ev terlığınde gecelığe narıncıye sıkacağıından camasr sepetıne kadr herseyı yazdım ama ılla ıstersen evde yazarım suan lıste yanımda deıl ama sımdı ıstersende aklımdakıler yazam :1closedeyes: ben ne alcamı onceden bılıyom mesela dun mıkrostan tava almıs arkadas bayıldım alcam ondan harıkaydı yerimseniben yazdım onuda

umarım 31 mayıs düğün olur aynı gün evleniriz.Düğün salonunda bulursunuz umarım günü.ben de kınayı 1 gün önce yani 29 mayısta düşünüyorum.:1hug:

bende kınamı 29 mayıs cuma dusunuorum
cumartesı sabah gelın alması olur baska sehıre gıdıcem cunku aksama orda olurum ertesı gunde dugunum olur hayırlısyla :Saruboceq:

bana daha çok uzun zaman var gibi geliyo o yüzden acele etmiyorum sonradan yumurta ağzına gelince alıcam galiba :CüvCüv:

bana daha çok uzun zaman var gibi geliyo o yüzden acele etmiyorum sonradan yumurta ağzına gelince alıcam galiba :CüvCüv:

8 ayın var cok uzun bı zmn deıl eksığın cok mu yanı onemlı seylerı aldın demı catak kasık yemek takımı kahvaltı takımı bunlar cok tutuyo ben ılk bunları aldım baya odedım yanı beyaz esya ıle mobılya nasıl olcak sızde :uhm:

biz beyaz eşyaları aldık ödedik bitti ben yemek takımı çatal bıçak takımı elektrik süpürgesi robot işte ufak tefek mutfak eşyları falan hep aldım çok mutfakta eksiğim kalmadı uyku setleri nefresim takımları bornoz takımı falan filan aldım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…