- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
biz beyaz eşyaları aldık ödedik bitti ben yemek takımı çatal bıçak takımı elektrik süpürgesi robot işte ufak tefek mutfak eşyları falan hep aldım çok mutfakta eksiğim kalmadı uyku setleri nefresim takımları bornoz takımı falan filan aldım hihoyyyt
ooo süper valla altın gibi malın olsun canım
Canım eşya alıyor olmanıza sevindim fakat oturacağınız ev belli mi ?
Ben de eşyaları düğüne 3-4 ay kala almak istiyorum ama oturacağımız ev belli olmadığı için alamıyorum.Mesela büyük bi oturma grubu alırsam ve oturma odam küçük olursa ne yapacağım diye düşünüyorum.Aldığın firma belki değişim yapabilir fakat arada ki fiyat farkını geri ödemez sanırım.fisfisfis
Veya salona komple takım alırım ve salon küçük olursa aldığım vitrini veya bufeyi geri iade etmek zorunda kalabilirim diye korkuyorum.
cnm galıba onun bellı ama asıl sorun onda gorumcesı düğüne 1 ay kala esyaları aln demıs oda 1 ay kala alırsak ben ve nışanlım odemk zorunda kalırız dıe uzuluyodu ondan yanı bıde kız almıs kendı mobılyalarını odemıs nıe erkek tarafının alcağı mobılyalarıda o odesınkı derken bugun mutlu haber aldıkkaydirigubbakcemile5
evet canım benim üzüldüğüm evlendikten sonra borç ödemekti. benim alacağım herşey tamam evlenne kadar borçları da bitmiş oluyo. çok şükür dün akşam mutlu haberi aldımm:)
nasıl oldu anlamadım birden bire önümüzdeki ay mobilyaları alalım dedi.. çok mutluyum yaa çoookk:))))))
:mymeka: yaa abartma bence alma hatta.. çnkü evlenen arkadaşlarımdan biliyorum çok fazla alma sonradan sıkılıyorsun yenilerini almak istiyorsun diyolar bence bekle zaten almışsın bi takım işte
ohh bee bende mutlu oldum valla ınsan kararsızken cok kotu oluyoo benımde ole oldum zmn cok oluyo rabbım yardımcımız oluoo şükürler olsun :Saruboceq:
haklısın canım ama şimdi tam tersi çok mutlu oldum. :) allah hepimizin yardımcısı olsunn:Saruboceq:
evet canım benim üzüldüğüm evlendikten sonra borç ödemekti. benim alacağım herşey tamam evlenne kadar borçları da bitmiş oluyo. çok şükür dün akşam mutlu haberi aldımm:)
nasıl oldu anlamadım birden bire önümüzdeki ay mobilyaları alalım dedi.. çok mutluyum yaa çoookk:))))))
kızlarr naber...
taçdan aldığım indirimden yararlandığım örtüm geldi. hemde çok çok güzel alacak olanların bilgsine sunulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?