2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ooo baya almısın ı nan hadı hayrlısı bende ceyıs alam gozum doymaz ama paar bırıktırp nışan olunca beyaz esyalarımı pesın almak ısıtyom ıns 3500ytl tutyo suan camasr mak bulasık mak fırın yatak odasınıda babam alcak ıns babam ablamlara beyaz esyarsınıda aldı ama bana alamam dedı emeklı olduk emeklı maası anca yetıyo dedı bende bısey demedım :teselli: kıyamam ona ben alırım zaten gecen yıldan berı yanımda yklar gecen yıl doğum gunumde yalnızdım buyıl bılesık ıstıyom hedıye ıns alırlar ohh hihoyyyt gecen yıllarda hep altılar 3 kelepcem oldu bıde sözde takılan bıleıklım var :jeyyar:

ooo süper valla altın gibi malın olsun canım

pzar aılem gelcek annem gıdene kadr bısey alamam oyuzden yatırım yapım dedım annem yetr artık alma dıo ama garıbım odasına yığdıklarımı daha yenı gorcek :1shok: böle olcak:roflol:
catal kasık aldım ama ben bıdene karacada gordum onu almayı cok ısıtyom 345 ytl dedı ama harıkydı yaa alsam mı ne bunu gunluk kullansam onuda ozel gunlerde olar mı acep :uhm:

:mymeka: yaa abartma bence alma hatta.. çnkü evlenen arkadaşlarımdan biliyorum çok fazla alma sonradan sıkılıyorsun yenilerini almak istiyorsun diyolar bence bekle zaten almışsın bi takım işte

oturacağımız ev belli ama belli olmasaydı da yine alırdım. çünkü artık mobilyalar standart çok büyük olmazdı diye düşünüyorum. ev de orta karar tutulursa bi sorun çıkmaz. bence sende elinden geldiince erken alıp ödemeyi yapmaya bak. ne kadar geç olursa evlendkten sonra onu ödemek zor olur .

evet canım benim üzüldüğüm evlendikten sonra borç ödemekti. benim alacağım herşey tamam evlenne kadar borçları da bitmiş oluyo. çok şükür dün akşam mutlu haberi aldımm:)
nasıl oldu anlamadım birden bire önümüzdeki ay mobilyaları alalım dedi.. çok mutluyum yaa çoookk:))))))

ohh bee bende mutlu oldum valla ınsan kararsızken cok kotu oluyoo benımde ole oldum zmn cok oluyo rabbım yardımcımız oluoo şükürler olsun :Saruboceq:

:mymeka: yaa abartma bence alma hatta.. çnkü evlenen arkadaşlarımdan biliyorum çok fazla alma sonradan sıkılıyorsun yenilerini almak istiyorsun diyolar bence bekle zaten almışsın bi takım işte

benım 2009 gıbı düğünum olmasa nışan olacak gıbıde o yuzden dermışım ı napak kızma beklerım :çok üzgünüm:

neden nan kk gene yavasladı gıremedım neden cnm sıkılıyoo gercı benımde hem saatlerı gerı aldık gecmıyo hem erken paydos oldu öğlen ondan

kızlarr naber...

taçdan aldığım indirimden yararlandığım örtüm geldi. hemde çok çok güzel alacak olanların bilgsine sunulur...

burcum bakem hemen resmını koyar mısn ayy bu ındırım 17 kasımda bıtıyo galıba btmeden bıdene daha alsam mı ne bakalım ıns alırım hayrlı olsun

yasmıne benım 7de bıtıyo senın kacta

Önerin için saol ama evi görmeden eşya almayı düşünmüyorum :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…