2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

vallahi tatlım mağazalarda 17 kasım diyorlarda interttenden aldım ben kampanyası bitti bile... aldığım günün ertesi hemde.. buraya eklemiştim fotoyu. sende çok beğenmiştin hatırladığım kadarıyla...

kızlar fiyatına gelince. şimdi biz kampanyadan yararlandık. 2 tane aldık 63 ytl verdik. 31 gibi bişiy işte kşi başı düşüyor. ama işin enteresan tarafı taçın elimde kalın bir katoloğu var içinde her şey var orda fiyatı 130 yazıyor. acaba diyorum mağazadan aşlınca bu fiyatamı veriyorlar. çünkü katologta 130 yazıyor 8 peçetelsine...

he hatrladım cok guzel ı gunlerd kullan tatlım
ben17 kasım bılıyom nan gec kalmadan bı deneda nevresım alsam barı :1shok:

canım bende şimdi tacın sitesine baktım 42 ytl yazıyo siparişi vereyimmi burcu peçeteleri içine geçirdiğimiz şu halkalardanda geldmi diğer masa örtü resimlerinde var ama bunda yok

kızlar bana pahalı geldı tacın bu kampanyası tabıkıde sahsı fıkrım
nevresım almak ıcın bekleyın bı ara kampanya yaptı yarı fıyatına nevresımler ben aldım 34 mılyona :) bekleyın derım ben

canım bende şimdi tacın sitesine baktım 42 ytl yazıyo siparişi vereyimmi burcu peçeteleri içine geçirdiğimiz şu halkalardanda geldmi diğer masa örtü resimlerinde var ama bunda yok
hayır tatım o halkalarda yok

canım örtü fiyatları çok pahalıı zaten. bence hemen bir taç katoloğu isteyin. hani şu kalın olanlardan. orda bu örtünün fiyatı 130 görünüyor. elimde kızlar katolog. ben netten kişi başı 31 e gelecek şekilde aldım. haa pazarda var 20 ytl ye. ama bunun yanından geçemez. kumaşı şahane.

saolun kızlarr ayy cnm annem yarın beraber yatarız ıns bu arada annem ben son cocuk olduğum ıcn ve tek bekarım ya benı cok sevıyo yengmler abımler ablamlar kskanıyolar :roflol:

a aaa kimseler yok bugun.kızlar nerdesiniz? :) dur bi de ceyiz hazırlıgına bakıyım kesin ordasınızdır siz :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…