burcum bakem hemen resmını koyar mısn ayy bu ındırım 17 kasımda bıtıyo galıba btmeden bıdene daha alsam mı ne bakalım ıns alırım hayrlı olsun
yasmıne benım 7de bıtıyo senın kacta
kızlar fiyatına gelince. şimdi biz kampanyadan yararlandık. 2 tane aldık 63 ytl verdik. 31 gibi bişiy işte kşi başı düşüyor. ama işin enteresan tarafı taçın elimde kalın bir katoloğu var içinde her şey var orda fiyatı 130 yazıyor. acaba diyorum mağazadan aşlınca bu fiyatamı veriyorlar. çünkü katologta 130 yazıyor 8 peçetelsine...
hayır tatım o halkalarda yokcanım bende şimdi tacın sitesine baktım 42 ytl yazıyo siparişi vereyimmi burcu peçeteleri içine geçirdiğimiz şu halkalardanda geldmi diğer masa örtü resimlerinde var ama bunda yok
kızlar bana pahalı geldı tacın bu kampanyası tabıkıde sahsı fıkrım
nevresım almak ıcın bekleyın bı ara kampanya yaptı yarı fıyatına nevresımler ben aldım 34 mılyona :) bekleyın derım ben
Günaydın kızlar...
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileği ile...
gunaydın cnm nassın benım yarın annemler gelcekk cok mutluyumm sositososito sositososito sositososito
bıde mesaı var bugun off off :çok üzgünüm:
:1shok::1shok: dün 4 ay 4 gün vardı şimdi neden 4 ay 6 gün oldu acaba :1shok::çok üzgünüm:
gunaydın cnm nassın benım yarın annemler gelcekk cok mutluyumm sositososito sositososito sositososito
bıde mesaı var bugun off off :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?