- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
frıtoz almayı dusnmuyom cnm oyuzden bısey dıyemem evde kullndık hıc memnun olmadık gıtım 10 ytl kızartam tenceresı aldım mısgıbı kendımede ole yapcamm ama arcelık hoş duruyo bende ceyıs lıstesıne koydumm bakarmsın bı ceyısde olması gerekenlerı yazdım eksık varmı aklına gelen lısteme ekleyım
tamam canım bi göz atayım benim içinde ii olur hemkaydirigubbakcemile2 belki benimde unuttuklarım vardır. haklısın bende hiç düşünmüyordum hatta çok karşıydım firtöze ama kullananlar okdr memnunki hele benim gibi kızartma sewen biri için gerekli diye düşündüm... kızartma tenceresi bizde kullandık...kullanışlı ama bu daha pratikmiş öle diyolar alayım dedim bende
sanırım bızmkının markası arcelıktı cnm suan olece dolapta beklıyoo marksının hatrlamıyom ama bız arcelıkkten cok memnunun oda olmaya bılır neyse bı ıkı kez kızartılıyoo sonra ınanılmaz tum parcaları cıkartıp yıkamak zorunda kaldık bıde kolay cıkmıyo yağ olduğu için sonra patates cok kuru oluyoo nan hem ben niğdelıyım benden ck sevemzsen patatesı sen benım dedımı yap patatese ıskence etme kaydirigubbakcemile3
senbilirsin canım bizimde beyaz eşyalar arçelik hiç memnun deiliz çevremdeki hiç kimsede arçelikten memnun deil... elektronik alet şans işi belki başka marka alırım ondan da memnun kalmam ama sonuçta bu kdr çevremde örnek olunca kesinlikle düşünmüyorum arçelik...siemens veya bosch düşünüyorum... hiç şikayet duymadım bunlardan
iim burcucum napayım bende pazar pazar oturuyorum evde bi yandan valizimi hazırlıyorum, bir yandan sevgilimi msne gelsin die bekliyorum bugün çarşıya çıkacaktı:) bir yanda da forumu takip ediyorum hfta içi giremiyorum malum çok yazı birikiyor hftasonlarım onları okumakla geçiyor... ee söyle bakalım evlilik ii bişey mi tavsiye edermisin? ben çok korkuyorum ya mutsuz olursam die... sorumluluk falan çok fazla zmn yaklaştıkça geriliyorum... kaçasım geliyor...
bornoz olarakta şimdilik buna karar verdim ilerde fikrim değişir mi bilemiyorum... b irde sevgilime soracam, o ztn siyahı sewer tam ona göre ama kendinde böle desenleri kabartması falan var yaa... erkekler pek sevmezle öle desenli şeyleri o kafamı karıştırıyor yoksa çok hoşuma gitti bu bornoz... taçtan 210ytl...
gunaydın kızlarr annem babam geldıler cok mutluyum allahım kımseye ana baba acısı yasatmasın :Saruboceq: yaa ınanılmas mutluyumm sositososito
burcum ıyıkı doğdu kardesın cnm kac yasında kız mı erkek mı
nastasıa sen nasılsın cnmm haftasonu bu saate pek oturamzdım ama erken kalktım 3te yattım 7 de kalktım cok uykumm var ama torunlar dolu evde sesten uyyamıyom mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?