2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy ne tatlı Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inş canım arkadaşım maşallah,
inşallah bende öle güsel günler yaşarım... sorunsuz atlatırım bu zor günleri... ewlilikten korkuyorum biraz sanırım... çevremde kötü örnekte yok herkez heweslendirmeye çalışıyorlar ama gene de ne bileyim yaa sanki mutsuz olacakmışım gibi sorumluluu kaldıramayacakmışım gibi geliyor:1no2:

bu arada bornoza bende yakından baktım çok hoşuma gitti canım... bilmiyorum işte sevgilimde beğendi ztn siyah rengi çok sever... sanırım bundan alacağımhihoyyyt

bunuda şimdi deil belki evlilik arifesinde alırım... off sıkıldım artık al al bitmiyolar... birasda kendime para harcıyacam artıkkaydirigubbakcemile2

Kizlar merhaba bulaşik makinami ariston aldim anneme uyup.kimse tanimiyor bile markayi iyiyse diğer ürünleride ariston alicam.bilgisi olan varsa yardim etsin lütfeeennnn.

canım ariston bildiğim kadarıyla italyan markası... kuzenim 99yılında ewlenirken almıştı ozmnlar yeni yeni duyuluyordu bu marka... ozmn için baya araştırmıştı teyzem çok dikkat eder pimpiriklidir:) ariston almışlardı memnundu... bende ariston alayım ozmn die düşünmüştüm ama şimdi yaptığım araştırmalar sonucunda eskisi kadar kalite ürün çıkarmadıklarını öğrendim ve vazgeçtim... ben o yüzden siemens alacağım büyük ihtimal yani maddi durumlar elverirse:)
kaydirigubbakcemile3

inş canım ii çıkar mak. ama dier ürünleri ariston alma istersen, miele bulaşık mak çok ii olduğunu duydum bi de

NAPALIM BİZDE SİNİRLENDİĞİMİZDE DAYANIKLI BEYAZ EŞYA DİYE TEKMELEMEYİZ BULAŞIK MAKİNAMIXZI O DA BOZULMAZ,PARÇADA ARAMAK ZORUNDA KALMAYIZ.ŞAKA Bİ YANA TEŞEKKÜR EDERİM BURCUÖZGE.AMA HALA KARARSIZIM TABİ:uhm:

ALACAKSAN SİEMENS ALACAKSIN ASLINDA YA DA SAMSUNG AMA AH AH GÖNÜL NELER İSTİYOR DA OLMUYOR....O ZAMAN BULAŞIK MAK.ARISTON YA BEN ANNEMİ PARÇALAMAM MI ŞİMDİklava:klava:

ALACAKSAN SİEMENS ALACAKSIN ASLINDA YA DA SAMSUNG AMA AH AH GÖNÜL NELER İSTİYOR DA OLMUYOR....O ZAMAN BULAŞIK MAK.ARISTON YA BEN ANNEMİ PARÇALAMAM MI ŞİMDİklava:klava:

elifciğim elektirikli aletler biras şans işi bence belkide seninki çok ii çıkar ve çok memnun kalırsın bilemiyorum... mesela arçelik kullanıp çok ii olduunu söylüyor çoğu kişi ama benim çevremde kimse memnun deil... annem ve teyzemde dahil... iş yerinden bi arkadaşım fiyatı uygun die arçelik aldım aldığım günden beri arızalı diyor hatta son 6 aydır dürekli her hfta tamirci çaırıyor... bir türlü sorunu çözülemedi, kulu yıkıyormuş falan...
kardeşi aynı sene paraya kıyıp siemens almış tık demedi daha diyor... ama siemensten şikayet eden birini daha görmedim... bosch buzdolabının pek ii olmadıını bende duydum...nekdr doğru bilemiyorum... ama kullan bakalım bul . mak. belkide güsel çıkar ama dier mak başka marka al bence... siemense göre bosch daha uygun ayrıca aynı fabrikada parçalar birleştiriliyor... sonuçta çok yakınlar birbirlerine... ama buzdolabı alabiliyorsan siemens al 2500 ytl 12 ay taksit yapıyorlardı şu ters dönmüş gibi olanları dondurucu altaa olanları:CüvCüv:

işte yine benim renkler... bu gidişle evimin her yeri kırmızı,siyah,beyaz kombinasyanu olcak naapiyim çok seviyorum.haliyle su anda bu bornozları da çok seviyorum.:))))

ayy bende gri siyah kırmızı kominasyonu yapacak gibiyim:) mutfakta banyoda oturma odamda bu renkleri istiyorum... yatak odam da ise krem, lila ve mor kullanacak gibiyim... salonum olur mu olursa ne renk olur bilemiyorum ama:)

böcükcüğüm kısa durduklarına bakma ben denedim boyları ideal... benim boyum 172 bende dizimden 4 parmak aşağıda falan kaldı... bence yeterli bir uzunluk

he anladım cnm burdan ole gordumde demek ole deılmıs valla ben kısa boyluyum ya en beğendım modelde juada var ondan alcam ayy ya eşım uzun olursa CADIARZU

bunu beğendım mesela ama bornozu nışanlanınca mı alsam nee kafam gercekten karstı ha

Böcük bence bornozu evlenmeye yakın al.model değişiyo güzel modeller çıkıyo yeni yeni

bu bornozlara bayılıyorum. geçen gün iki tane havlusunu aldım aynı markanın (jua). annem çok beğendiği için bir tanesini ona hediye ettim.. dokusu falan öyle güzel ki. biz bakın isterseniz.

Bence gönlünden geçen salonu tutun canım.yolun kolaylığı çok önemli değilse tabi...

kızlar bugün esmer mobilyaya gittik ya inanamazsınız harika şeyler vardı ve %70 indirimli istikbalde 4 milyarlık takım 1.500 milyara orda zaten esmer mobilyanın maalları çok iyidir
ESMER MOBILYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…