canım vallahi evlilikden henüz bişiy anlamadım malum hala baba evindeyim a.s o yüzden nişanlılık, nikahlılık,sevgililik arasında bizde bir fark olmadı. kimisi nişanşlıktan sonra değişti. işte aileler işin içine girince daha kötü oldu falan der bizde hiç bişiy olmadı allaha şükür. aksine güzelleşti. birbirimize hitap ederken karıcım kocacım diyoruz eğlenceli oluyor :asigim:
Kizlar merhaba bulaşik makinami ariston aldim anneme uyup.kimse tanimiyor bile markayi iyiyse diğer ürünleride ariston alicam.bilgisi olan varsa yardim etsin lütfeeennnn.
canım Ariston oldukça iyi kaliteli bir markadır: Bizim çamaşır makinamız ariston. Ama şunu söyliyim arıza durumunda parçaları çok pahalı. ayrıca bir bosch bir arçelik kadar yaygın servis ağı yok. Ben tüm beyaz eşyamı boschdan aldım tatlım...
canım ariston bildiğim kadarıyla italyan markası... kuzenim 99yılında ewlenirken almıştı ozmnlar yeni yeni duyuluyordu bu marka... ozmn için baya araştırmıştı teyzem çok dikkat eder pimpiriklidir:) ariston almışlardı memnundu... bende ariston alayım ozmn die düşünmüştüm ama şimdi yaptığım araştırmalar sonucunda eskisi kadar kalite ürün çıkarmadıklarını öğrendim ve vazgeçtim... ben o yüzden siemens alacağım büyük ihtimal yani maddi durumlar elverirse:)
kaydirigubbakcemile3
inş canım ii çıkar mak. ama dier ürünleri ariston alma istersen, miele bulaşık mak çok ii olduğunu duydum bi de
ALACAKSAN SİEMENS ALACAKSIN ASLINDA YA DA SAMSUNG AMA AH AH GÖNÜL NELER İSTİYOR DA OLMUYOR....O ZAMAN BULAŞIK MAK.ARISTON YA BEN ANNEMİ PARÇALAMAM MI ŞİMDİklava: klava:
bornoz olarakta şimdilik buna karar verdim ilerde fikrim değişir mi bilemiyorum... b irde sevgilime soracam, o ztn siyahı sewer tam ona göre ama kendinde böle desenleri kabartması falan var yaa... erkekler pek sevmezle öle desenli şeyleri o kafamı karıştırıyor yoksa çok hoşuma gitti bu bornoz... taçtan 210ytl...
ayy bende gri siyah kırmızı kominasyonu yapacak gibiyim:) mutfakta banyoda oturma odamda bu renkleri istiyorum... yatak odam da ise krem, lila ve mor kullanacak gibiyim... salonum olur mu olursa ne renk olur bilemiyorum ama:)
böcükcüğüm kısa durduklarına bakma ben denedim boyları ideal... benim boyum 172 bende dizimden 4 parmak aşağıda falan kaldı... bence yeterli bir uzunluk
http://www.ozdilek.com.tr/evtekstili/content.asp?contentID=UrunDetay&Urun=54&MainGroup=1
benimki bu böcügüm bakk cok güzelll begenerek almıstım ama üstündeki desenler gonca bide rengi kavun içiyle mavi
iyi akşamlar arkadaşlar
İyi akşamlar canım.salon işini naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?