2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bence gönlünden geçen salonu tutun canım.yolun kolaylığı çok önemli değilse tabi...

ya bilmiyorum ama çabuk karar vermem lazım selay içerenköyde sokak içinde, kardelen maltepe münübüs yolunda maltepe harkese yakın içerenköy herkese ters

Ay ben şu Maya'yı beğendim.ama az model koymuşlar sayfalarına.orda daha çok çeşit vardır dimi?

evet canım ya orda süper yeni modeller var bi plazma üniteleri var duvara monteli vitrinler falan biz başka yerlere de baktık 3 milyardan aşağıya bişey yok burda tam zevkimize göre olanları bulduk mayada 1 milyar küsürdü

Ay ben şu Maya'yı beğendim.ama az model koymuşlar sayfalarına.orda daha çok çeşit vardır dimi?

canım ya alalım desem nişanlım bugün alacaktı bidaha bu fiyata bulamayız diyo haklı ama dah bugün başladık bakmaya dedim ya başka yerde daha güzellerini görürsek daha 7 ay var sizce almamızmı daha iyi yoksa bi kaç aydaha bekliyeyimmi yada mobilyalar nekadar zaman kala alınır

günaydın arkadaşlar haftasonu lcd tv,ev sinema istemi ve beyaz eşyalarımızı aldık.(daha doğrusu gri eşyalar)Beyaz eşyaların hepsini gri adık çok şık duruyorlardı ve grilerde olan özellikler beyazlarda yoktu beyaza göre pahalı ama olsun bir kere evleniyoruz değil mi ya.Umarım güzel durur evde de ve iyi mutlu günlerde kullaırız

bu arada marka belki fikir olur size de .Lcd tv ve sinema sistemi phılıps
beyaz eşyalar Arçelik

gunaydın kızlarr alevcım hayırlı olsun ıns bende grı alcam yanı ınox beyaz sevmıyorumm

gunaydın kızlarr alevcım hayırlı olsun ıns bende grı alcam yanı ınox beyaz sevmıyorumm

canım teşekkürler canım çok şık duruyor umarım evimde de güzel dururkaydirigubbakcemile5 benim buzdolabın üstü alimünyum rengi diğerleri silver inox ile farkını tam bilmiyorum ama gümüş rengi işte.

alevesen hayırlı olsun esyaların :)
ben beyazdan yanayım herzaman grı ler cabuk leke oluormus öle dıolar:)
bende aldım beyaz esyalarımı nısanlımın alacakları kaldı tv ve buzdolabı:)

canım herkes birşey diyor inan ki anlayamıyor insan ben de kolay temizlendiğini duydum kısmet artık leke bırakırsa da canı sağolsun temizliycez.

ınox demek ız bırakmaz demek parmak ızı dahıl beyaz esya sevmedım ben hıc evde sadece fırınımız beyaz o neden beyaz onuda bılmıym yenı modl ama neyse bende arcelıkten yanayım

Hafta sonu kendime ıvır zıvır bişeyler aldım.Resimleri çektim ama biraz karanlık çıkmış.İdare edin artık

Bıcak takımını kartondan çektim.Benim aldığım siyah bi takım

turuncu mor ve turuncu olan takımın cok benzerını ben bakırkıoyden 15 ytl almıstım resmınıde koymustum hayrlı olsun cnm hepsını ı gunlerde kullanırız ıns

yaa taçtan saten nevresım ıle normal nevresım almıstım ya bıda alım dedım ama kampanya durdurulmus bellı sure aynı konu karaca ıcınde gecerlı benım yemek takımım catal kasık var ama beğendım bı modellerı gene alcktım mısafr ıcın ama onnunda kampanyası durdurulmus ekonomık krıs nedenıyle haa bıde days ın colourstan beğendım modellerı getrtemedım son cıkanlarda heryerde durgunluk var ama saolsun bı arkdasım bana yolluycakk

herkese günaydın kızlar
aldığınız herşey hayırlı olsun ıyı günlerde kullanmayı nasıp etsın allah

turuncu aldıkların çok şeker rengarenk çok hoş duruyo fıncan takımını nerden aldın değişik olanı soruyorum

Canım o türk kahvesi fincanı.Burda bi züccaciyeden aldım 15 ytl ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…